Microsoft doing something at E3 that's never been done before
Βαρυγδουπες δηλωσεις....
Printable View
Microsoft doing something at E3 that's never been done before
Βαρυγδουπες δηλωσεις....
Εχω διαβασει τοσα πολλα πια για αυτη την εκθεση που μονο αν δεν δω επι σκηνης τον Χαρο να παιζει killer instinct μαζι με τον λευκο ιπποτη της MS θα νιωθω ικανοποιημενος.
Εντάξει δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από αυτόν..... Ακόμη θυμάμαι τις τιτανοτεραστιες δηλώσεις του στο launch. Λόγια πολλά και ουσία μηδέν.
http://a.pomf.se/bvoejd.gif
:pound::pound::pound:
Eπειδη θεωρω κατι παραπανω απο βεβαιο οτι η μια εταιρεια ξερει περιπου την σκαλετα της αλλης για την εκθεση ( ισως να μην ξερει 1-2 πραγματα) προσωπικα ευχομαι να ειναι οσο πιο δυνατη γινεται εκθεση της MS. Αυτο σημαινει οτι η Sony που επεται πρεπει να παρουσιασει ο,τι καλυτερο μπορει, περσι εφτανε το no DRM και η τιμη, φετος δεν φτανει οποτε πρεπει να ριξει τα βαρια χαρτια.
Εγω θελω να τελειωσουν τις παρουσιασεις κ οι δυο εταιριες κ να εχω γεμισει μια σελιδα με παιχνιδια που θέλω σαν τρελος να παιξω.
Rare Hit With Layoffs Following the Launch of Kinect Sports Rivals and De-Bundling of Kinect with Xbox One
Quote:
Details show that “around 16″ employees have been let go from the studio following the weak launch and reception for the studio’s Kinect Sports Rivals, which released last month, and with the news last weeks that Kinect would be de-bundled from Xbox One and become optional, a big blow to the company’s strategy of developing for the console.
Ο μονος ειμαι που δεν αγχωνεται για τη Sony? 1.5 χρονο τωρα δεν εχει δειξει επιπλεον παιχνιδια. Εχει ερθει η ωρα.
ενδιαφερον....
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=822631
Ενας χρονος απο το επικο reveal περυσι, και το gaf γιορταζει τα γενεθλια http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=822778
Ποσο αν επιτρέπεται ;
Sent from my Nexus 5
Αν αναφερεσαι σε μενα , θα σου πω ολο τον διαλογο , ειχε πλακα. Μιλουσαμε γιατι θα ερθει μετα απο χρονια κλπ , ξερει την λοξα που εχω με γκατζετ και games και μου λεει θες να σου φερω τιποτα? E reader μου ειχε στειλει , ασυρματα ακουστικα μου ειχε στειλει , του λεω κατσε να σκεφτω τιποτα για το ps4 να μου φερεις, χωρις να εχω στο μυαλο μου οτι δουλευει στην ms και μαλιστα εχει μια θεση καλη σε ενα τμημα των windows . Τελος παντων μου λεει πιο Ps4 ρε , δεν ντρεπεσαι ο φιλος σου δουλευει στην ms και εχει βγει το xone κλπ. Του απανταω πως ηδη εχω ps4 , το one δεν εχει παιχνιδια ακομα (λες και το ps4 εχει αλλα λεμε τωρα) , οποτε αν θες κ εισαι φιλος κ αδερφος , φερε μου σε καλη τιμη το one , kinect less εννοειται και σου δινω μαξ δυο κατοσταρικα . Το one με το kinect μου το φερνει τωρα που μιλαμε 300$ οποτε περιμενω τιμη μολις βγει το kinectless για να παρω την αποφαση μου.
Αυτο ελπιζω κ εγω με 150€ το παιρνω εννοειται. Ελπιζω να του μεινει μονο χωρος γιατι ξερεις σε αυτες τις περιπτωσεις σε πρηζουν ολοι φερε το ενα φερε το αλλο, ηδη ο αδερφος του , του εχει ζητησει ενα βυθομετρο 6 κιλα. Ενταξει του ειπα αν οντως το φερει να πεταξει συσκευασιες, κουτια κλπ κ να μου φερει μονο κονσολα , χειριστηριο να χωρανε ευκολα στην βαλιτσα. Ιδωμεν .