https://www.youtube.com/watch?v=Ntt86YrUYbw
Printable View
και ελεγα να φυλαξω το ps3 και να που βαλανε κατι απ τα παλια!το Duck Tales Remastered!!
Στο αμερικάνικο plus δώσανε 5 μερες δώρο παραπάνω συνδρομή και μέσα στο μήνα θα δώσουν για όλους 10% έκπτωση σε μια αγορά από το store
Quote:
Hi Everyone,
Happy New Year! Since access to PlayStation Network was impacted during the holidays, we wanted to show our appreciation for your patience by offering all PlayStation Plus members that had an active membership or free trial on December 25th a membership extension of five days. The extension will be automatically applied, so no action is necessary to receive the extension. We will post additional information here on PlayStation.Blog when the extension becomes available. If your membership or trial ends before the extension is available, you will receive five days of Plus to enjoy once the extension becomes available (we will notify you when).
In addition, sometime this month we will announce that for a limited time, we will be offering a 10 percent discount code good for a one-time discount off a total cart purchase in the PlayStation Store as a thank you to all PSN members.
This discount can be used toward content available on PS Store including blockbuster new releases, award winning indie games, game add-ons and season passes, and an enormous selection of TV and Movies.
In case you missed it, click here to read about all the great games included in the January 2015 PlayStation Plus Instant Game Collection lineup.
Thanks again to all our loyal PlayStation fans and welcome to our newest console owners. Wishing you all a very happy holiday
http://blog.us.playstation.com/2015/...you/#sf6690761
Καταξοδευτηκαν :P
^^^
Ακριβως, προβλεπω να ερχεται ενα μεγαλο shitstorm απο negaf μερια.
Μια τετοια αντιμετωπιση θα περιμενα προσωπικα και θα ημουν ενταξει αν δεν ηταν γιορτες.
Εχω δει ποσα παιδια που ειχαν κανονισει αδειες και ηθελαν να παιξουν και δεν μπορεσαν. Και μιλαμε πραγματικα για τις 3 πιο παραγωγικες μερες του χρονου ( γυρω απο παραμονη - ανημερα ) που ολος ο κοσμος συνηθως ασχολειται με βιντεογκειμς...
Και βλεπεις αυτο; Για εμενα θελουν πολλες κλωτσιες.
Εκτος απο το first light ολα τα αλλα games εχουν ανέβει στο store
Εμένα το έχει ανεβάσει...στην αρχή είχε 14,99 αλλά μπήκα μέσα και έλεγε download χώρις τιμή.και το έβαλα να κατεβαίνει.μέσα δεν έχω λεφτά.λετε να εκανα καμια μαλάκια;
Ο καλυτερος μηνας στο plus για PS4 ως τωρα. Ελπιζω να συνεχιστει ετσι και στο μελλον, btw το Swapper διαμανταρα!
Έχω μια απορία-ερώτηση, αλλά θα την κάνω εδώ γιατί σχετίζεται με το Plus. Προχθές ο φανταστικός provider μου ήταν down και άνοιξα την κονσόλα να παίξω Injustice από το προφίλ μου (ενεργός PS Plus συνδρομητής) αλλά είχε λουκετάκι. Πάταγα να παίξει και μου έλεγε cannot connect to the Internet (λογικό με τη σύνδεση off). Μετά είδα ότι όλα τα Plus είχαν λουκέτο, άρα λογικά χωρίς σύνδεση στο Internet δεν παίζω τα παιχνίδια του Plus. Αυτό υπήρχε πάντα; Εννοώ αν πάρω π.χ. την κονσόλα και πάω στο εξοχικό που δεν έχω net, δε θα μπορώ να παίξω. Η όλη κατάσταση αυτή μου κάνει σε always online DRM για το Plus, δε θυμάμαι να το είχα δει πουθενά, μήπως το άλλαξαν σε σιγή ιχθύος.
Επίσης, το άλλο κουλό είναι ότι άνοιξα το Vita, κι εκεί τα games του Plus έπαιζαν κανονικά χωρίς σύνδεση. Κάνω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις...;
Ας με διαφωτίσει κάποιος...
Στο PS3 χωρις συνδεση στο νετ δεν ειχες προβλημα. Για το PS4 δεν ξερω θα δοκιμασω σημερα και θα σου πω.
^^Παντα ισχυε αυτο στο ps4. Αν δεν εισαι online τοτε δεν βλεπει οτι εχεις συνδρομη και το κλειδωνει.
Εγω ειχα μια τέτοια συζήτηση με φίλο μου και έβγαλα το Ethernet και μου παίζανε κανονικα.
Στο PS3 θυμαμαι παίζανε σιγουρα και offline.
Α καταλαβα. Βλακεία τους παντως αυτο.
Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό. Έχει τύχει περίπτωση (π.χ.: πρόσφατο outage) που τα plus παιχνίδια δούλευαν κανονικότατα και περίπτωση που συνδέθηκα στο PSN και είχαν όλα λουκετάκι. Προσπάθησα να κάνω το restore licences αλλά πήρα άκυρο και τελικά με ένα log out - log in τα λουκετάκια είχαν εξαφανιστεί. ΑΝ και το τονίζω αυτό ΑΝ ισχύει το ότι απαιτεί σύνδεση που επαναλαμβάνω δεν το νομίζω, είναι νέο φρούτο και σιωπηλά (σεμνά και ταπεινά ένα πράγμα) η Sony εφαρμόζει το always online/online check για τους digital plus τίτλους της. Τι μας λέει ότι αύριο μεθαύριο δεν θα το επεκτείνει σε όλους του ψηφιακούς, από συνδρομές και αγορασμένους και ο κόσμος θα το κάνει τουμπεκί. Εγώ λέω να βγάλετε το ρούτερ από την πρίζα και να φορτώσετε την κονσόλα, λογικά όλα θα δουλεύουν κανονικότατα, απλά ανά περιόδους (άσχετα και αόριστα χωρίς συγκεκριμένο λόγο) τραβάει κάποιο ζόρι με το account/id αυτό καθ' αυτό και αδυνατεί να συνδέσει τα παιχνίδια με το ίδιο. Δεν σχετίζεται με την δυνατότητα online επιβεβαίωσης των plus τίτλων (το λουκετάκι εμφανίζεται και σε άλλους τίτλους όπως τα free2play και νομίζω στο BF4 που είχα κάνει upgrade), αλλά μάλλον με την επιβεβαίωση τοπικά της φόρτωσης του id του χρήστη, πιθανόν και σε συνδυασμό με το PSN και έπειτα με το περιεχόμενο του.
Λοιπον χρειαζεται να ειναι Primary το προφιλ στη κονσολα για να παιξει Offline. Αν δεν ειναι τοτε βγαζει λουκετο.
Οποτε οσοι θελετε να παιζετε Offline καντε τη Primary και ολα οκ.
^^thanks για την απάντηση, τελικά μάλλον αυτό πρέπει να είναι γιατί θυμήθηκα ότι πριν από μερικούς μήνες έκανα primary την κονσόλα του ξαδέρφου μου για να παίζει τα Plus και το είχα ξεχάσει. Sorry για την αναστάτωση, προς στιγμή φοβήθηκα ότι πάνε να μας περάσουν silent DRM :whistle:
Για όποιον θέλει να κάνει ασιατικό plus (π.χ. για Hong Kong account) μπορείτε να πάρετε κωδικό από εδώ
http://www.playstation.co.kr/etc/elf...b1501_plus_sea
εννοείται πως αν δεν έχετε καθόλου plus και το ασιατικό account έχει δηλωθεί ως primary στο PS4 σας μπορείτε να παίξετε multiplayer και με το ελληνικό account σας
ή τα δωρεάν plus παιχνίδια.