Στο search παντως μπηκαν τα παιχνιδια του μηνα! Τα κατεβαζω ηδη :)
Printable View
Στο search παντως μπηκαν τα παιχνιδια του μηνα! Τα κατεβαζω ηδη :)
Ευχαριστώ! όλα τα βγάζει με search εκτός του deadly premonition ακόμα
Οριστε και αυτο:
Deadly Premonition: Director's Cut
Δεν είδα να υπάρχει thread για το secret ponchos γι αυτό το λέω εδω....τα τρόπαια που δεν θέλουν ranked match, βγαίνουν και σε private/split screen με δυο χειριστήρια
Δεν είμαι και πολύ των online και δεν μου άρεσε καθόλου. Είναι αρκετά βαρετό και μονότονο για τα γούστα μου
ρε παιδες, ειχα βαλει το injustice να κατεβαινει και μου εγραφε καπου στα 21 γιγα, μετα απο λιγο σταματησε για λιγα δευτερολεπτα και απο τοτε μου δειχνει 4.57 γιγα. wtf?
Ειναι το λεγομενο quick install, συνηθως μπορεις να παιξεις μονο το campaign μεχρι να κατεβει ολοκληρο.
Ουτε το campaign μπορει να παιξει. Για το συγκεκριμενο παιχνιδι μιλαω.
οκ, αυτο σκεφτηκα κι εγω, απλα μου φανηκε περιεργη αυτη η αλλαγη.
edit: αν δεν μπορεις ουτε το campaign τοτε ποιος ο λογος για quick install στο συγκεκριμενο;
με την plus εκδοση του drive club τι εγινε τελικα? δωσανε ακυρο?
Θα βγει μαζι με το The Last Guardian:pound:
Δεν ξερουμε τιποτα ακομα.
Εγω παντως την πλατιναρα την δωρεαν plus εκδοση του DriveClub.
Παίζει να είναι κι αυτός ο λόγος που τελικά το κόψανε,
αν είναι να μπορείς να πάρεις την πλατίνα σίγουρα πολλοί δεν θα κάτσουν να το αγοράσουν.
Δηλαδή σε όλα τα άλλα event που έχει στην κανονική έκδοση και δεν έχει στη plus δεν σου δίνει κανένα τρόπαιο;!;!;!;.....μεγάλο μυαλό όποιος το σκέφτηκε.:d040g:
Tο story-tour βρίσκεται ως DLC στην τροπαιολίστα και όπως είναι λογικό δεν απαιτείται για το platinum,
τσέκαρε στο link,
http://psnprofiles.com/trophies/2924-DRIVECLUB/odytsak
platinum χωρίς να έχω παίξει καθόλου το tour. :P
Μεγάλη απάτη το είπαμε, δεν άντεξα και εγώ και πήρα την συλλεκτική τελικά. Πάντως θα έπρεπε να σκεφτούν κάποιου είδους αποζημίωση για τους plus γιατί πολλοί υποθέτω όπως και εγώ βάλαμε plus στο PS4 με γνώμονα ότι day1 θα λαμβάναμε το DriveClub για να παίξουμε. Οι 12 μήνες ήλθαν και απήλθαν και η plus έκδοση άφαντη. Είμαι σίγουρος ότι λίγοι θα έχουν μείνει που θα δεν έχουν παίξει την κανονική έκδοση, όταν (και αν) τελικά βγει η plus.
Τέλος πάντων, τα έχω ξαναπεί μην το κουράζω άλλο. Το απόγευμα θα παίξω το παιχνίδι και θα μπω κάποια στιγμή να πω τις εντυπώσεις μου στο αντίστοιχο θέμα. Πάντως μέχρι χθες μετά από τρεις συνεχόμενες μέρες που έφαγα στους δρόμους υπο σφορδές βροχοπτώσεις, το μόνο που δεν ήθελα ήταν αντίστοιχα καιρικά φαινόμενα στο παιχνίδι. Είχα σκοπό να βάλω ηλιοφάνεια, λουλούδια να ανθίζουν, πεταλουδίτσες να πετάνε, πουλιά να δοξάζουν την Άνοιξη, να ξεχάσω τις θα πει έστω και μια σταγόνα από τον ουρανό βροχής.