Nαι ρε συ εννοείται και αυτό παίζει.. Κάποιοι τυχεροί τα παίρνουν γρήγορα τα δέματα τους..
Nαι ρε συ εννοείται και αυτό παίζει.. Κάποιοι τυχεροί τα παίρνουν γρήγορα τα δέματα τους..
Zavvi ειχα παρει μια φορα και εναν καιρο το demon's souls.Η παραγγελια εγινε σεπτεμβρη και ηρθε χριστουγεννα το παιχνιδι.Μην τρομαζεις master, χριστουγεννα του ιδιου ετους εννοω.
αχαχαχαχαχα α ρε αλανι...καλο 2014 δηλαδη?
Οπως ακριβως τα λες. Για μενα το προβλημα ειναι οτι πλεον δεν ερχονται με Royal Mail αλλα με την εταιρια που ανεφερες λιγα ποστ πιο πριν, την ISS.
Παλιοτερα δεμα απο zavvi (2012) δεν μου ειχε κανει ποτε πανω απο 15 μερες. Τελευταια εμπειρια που ειχα ειναι η εξης. Παραγγελνω 2 παιχνιδια στις 18/2 (Red dead GOTY+Batman Arkham GOTY) και αλλο ενα στις 25/2(AC3). Αμεσα διαθεσιμα ολα και οντως αποστολη εγραψε την επομενη. Το προβλημα ηταν οτι απο τα 2 παιχνιδια που παραγγειλα μαζι, το πρωτο(REd DEad GOTY) ηρθε ακριβως μετα απο 3 εβδομαδες (11/3), ενω το δευτερο(Batman) εφτασε μαζι την αλλη παραγγελια που ειχα κανει μετα απο μια εβδομαδα (αλλα σε ξεχωριστο πακετο). Εννοειται οτι πουθενα δεν εγραφε Royal mail, αλλα ειχε ολα τα στοιχεια της δικιας σου παραγγελιας (Στοιχεια παραγγελιας, βαρος, διευθυνσεις και αυτοκολλητο ISS).
Αρα συνοψιζοντας: Παραγγελια 18/2 Batman + RDR= Αφιξη Batman 11/3 και αφιξη RDR 18/3.
Παραγγελια AC3 25/2 εφτασε στις 18/3 μαζι με το Red Dead που το ειχα παραγγειλει μια εβδομαδα πιο πριν. Βλαμμενοι ειναι στην Αγγλια;
Ρε συ Muku εγω ξερεις τι θελω να σε ρωτησω; Απο Ελλαδα οταν κανεις παραγγελια σου δινει και καλα ενα tracking nbr που λεει μονο οτι : Your order has arrived at the carrier's central hub. Τιποτα αλλο. Σε σενα Αγγλια, εχει ολα τα στοιχεια μεσα; Ποτε φευγει, ποτε παει για παραδοση, ποτε παραδοθηκε, κτλ..
Η πλάκα είναι ότι νομίζουν ότι γλυτώνουν λεφτά με αυτόν τον τρόπο, αλλά στην πραγματικότητα χάνουν λεφτά λόγω refunds και διπλών αποστολών...
Δεν το κοίταξα καθόλου αυτό. Στην επόμενη παραγγελία θα το τσεκάρω να ενημερώσω. Επίσης, είχε ρωτήσει παλιότερα ο psx3 γι αυτό, δεν κοίταξα αν ήρθε με royal mail ή την άλλη εταιρεία που αναφέρατε. Εγώ δύο φορές έχω παραγγείλει από Ζavvi. Και τις 2 ήμουν Αγγλία και τις 2 ήρθε πολύ γρήγορα. Έχει και τα καλά της η ζωή εδώ :D
Λεμε λεμε για το zavvi αλλα αποστολη 2 πακετων 19/3, ηρθαν και τα 2 σημερα 27/3 (η κυκλοφορια της ταινιας ηταν στις 25/3) σε προσεγμενα πακετα χωρις κανενα προβλημα. Γενικα το zavvi το αποφευγω (και το θαβω) με ολα αυτα που ακουω αλλα πρεπει να το πω οτι ποτε δεν μου εχουν αργησει τα πακετα μετα το dispatch, μου εχει τυχει ομως να αργησει να γινει το dispatch.
Tonybsg σου ηρθαν εσενα;
Όχι δεν ήρθε ακόμη Λεωνίδα! Και σήμερα ήρθε ο ταχυδρόμος κανονικά.
Ξέρεις τι υποψιάζομαι; Αυτά στάλθηκαν από συγκεκριμένο warehouse (αυτό που είχε έτοιμο το καινούριο packaging - στο hdninja υπάρχει insider και ενημερώνει τι συμβαίνει με τα exclusive steelbooks τους), όπου λογικά από εκεί θα στέλνονται όλα τα exclusives απ' ότι φαίνεται. To Rogger Rabbit όλοι το πήραν σχετικά άμεσα (UK εντός δυο ημερών ξέρω γω, και international αυτές τις μέρες). Για να δούμε.
Μακάρι να επηρεαστούν θετικά και για την αποστολή video games.
'Ηρθε σήμερα (που ήρθε και ο ταχυδρόμος).
Έφυγε όπως του Λεωνίδα 19/03 και ήρθε 29/03.
Μακάρι να ήταν/να γίνει και στα video games τόσο γρήγορο. Ενημερωτικά, έφυγε από warehouse στην Αγγλία και πάνω λέει Priority Airmail, χωρίς να λέει κάτι άλλο.
dispatched 27/03 απο αμαζον κατι cd,πιθανη ημερομηνια εδινε 5/04 κ ηρθαν σημερα,πρωτη μου παραγγελια απο αγγλια κ εμεινα λιγο μαλ..,φοβερο αμαζον.
Οντως φοβερό.
Τους τελευταίους μήνες παραγγέλνω από amazon.uk και βρήκα την υγειά μου,
στην αρχή μου έκανε πέντε εργάσιμες, στις δύο τελευταίες παραγγελίες μου έκανε μόλις τέσσερις.
Καλό το zavvi αλλά πλέον μ'έχασε από πελάτη, από το καλοκαίρι που μας πέρασε και μετά
οι παραγγελίες μου έκαναν 1 με 1μιση μήνα για να φτάσουν!
Έχει ψωνίσει ποτέ κανείς από zoverstocks; Είναι κάτι σαν μαγαζί στο amazon, απίστευτα χαμηλές τιμές και μεγάλη ποικιλία!
Μάλλον για προσωρινη βελτίωση μου φαίνεται αλλά επειδή είναι όντως εντυπωσιακή το αναφέρω ,
Dispatched απο το thehut στις 6/4 και σήμερα ήρθε! Μπράβο μη τους ματιάσω....
Το περιεργο όμως είναι πως ειχα παραγγείλει 3 παιχνιδια μαζι και τα 2 που έγιναν Dispatched μια μερα νωριτερα στις 5/4 δεν ηρθανε...
Μπορει να παιζει και αυτο που εχετε πει με τις μαζικες αποστολες που κανουνε για το κοστος αλλα μου κάνει εντύπωση πως ήρθε το ενα μονο.. επισης δεν ήτανε ο κλασικος κιτρινος χαρτονενιος Φακελος αλλά ενα λευκο που εγραφε Air mail , μηπως τα άλλα τα στελνουν με κανενα τρενο ; λολ
Ακούστε ένα κουφό με το Zavvi (λογικά ισχύει και για τα TheHut/Sendit αν κρίνω από το post του Αντώνη):
Έκανα παραγγελία 2 παιχνίδια στις 29/3/2013. Το ένα 25 λίρες και το άλλο 18 λίρες (τα πήρα και με εκπτωτικό κωδικό 10%, οπότε είναι λίγο χαμηλότερα).
Αυτό με τις 25 λίρες έγινε dispatch στις 29/3/2013 και το άλλο με τις 18 λίρες έγινε dispatch στις 30/3/2013.
Quiz: ποιό ήρθε πρώτο και σε πόσες μέρες;
Spoiler!
ΥΓ: Επιλογή Track Order έχει μόνο το game με τις 25 λίρες.
Συνήθως έχουν έδρα αλλα και στέλνουν απο τη νήσο Jersey. Κτήση του στέμματος και φορολογικος παράδεισος.
42 ημέρες κι ακόμα περιμένω τη παραγγελία από zavvi. ..
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
λολ και γω 20 + , σε λιγες μερες θα τους στειλω μαιλ ...