τοτε γιατι δεν κανουμε τραμπα βυντρα-αλβεζ?:pao:
Printable View
Την χτεσινή είπα και που πρόκειται να δούμε και στο μέλλον
Για να λέμε την αλήθεια δοθήκαν τρελά λεφτά σε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν τα άξιζαν ... ακόμα και ο Σισέ φαινομενικά δεν τα άξιζε αν σκεφτούμε τους τραυματισμούς και την απόδοσή του τα αμέσως προηγούμενα χρόνια, θα μπορούσε άνετα να είχε αράξει και αυτός ή να έβγαινε ένα πρόβλημα και κανείς δεν θα έλεγε τίποτα.
Πλέον τα ψέματα τελείωσαν και νομίζω είναι καλύτερα έτσι παιδιά για το μέλλον του Παναθηναϊκού , όποιος βάζει λεφτά παίρνει και μετοχές πλέον, και πολύ εύκολα την προεδρία ή και την πλειοψηφία ... όποιος δεν βάζει ας μην μιλάει.
Με μια σωστή διαχείριση όλα θα πάνε καλά χωρίς να χρειαστεί να παρακαλάμε για κανά μάγκα-σωτήρα που θα αγοράσει τον Παναθηναϊκό και μετά την διαιτησία και θα πρέπει να τον γλείφουμε μετά από πάνω ώς κάτω σαν τους γαύρους για το καλό που μας έκανε.
Ειδε κανεις το φιλικο?
Αλλες χρονιες που δεν ειχα nova ετρεχα στις καφετεριες.Χθες δεν ηξερα καν οτι παιζαμε.:a050:
Πάντως δεν ήταν στημένο αφού κερδίσατε......καλορίζικος και ο αρχηγός.
Σωστα.
Παντως εσεις στηνετε και τα φιλικα,αλλα μεσα στο πρωταθλημα.
Έτσι είναι πάντως ... αν πχ είσαι στέλεχος μεγάλης εταιρίας και βλέπεις ότι το bonus παραγωγικότητας θα το πάρει ο άλλος γιατί είναι φίλος του Μπέου , σου κόβετε η φόρα.
Και γενικά το να βρεις παίκτες που να παίζουν παντού και πάντα εγγυημένα στο full των δυνατοτήτων τους είναι παραπάνω από σπάνιο στο ποδόσφαιρο.
ΥΓ
Δυστυχώς λόγο τις ανάγκης σας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα με τον Ολυμπιακό πρέπει να βλέπετε ως πατάτες γεγονότα ξεκάθαρα για όλους τους φυσιολογικούς ανθρώπους.
Kαλα αν δεν εχεις παραγκα του χρονου και με 5-6 Μουν το σηκωνω ανετα.Εδω με αντριτς-μαριτς-σαριτς το ειχα παρει οταν δεν ειχες παραγκα για μια χρονια.
Αλλα καλο ειναι σε εχουν εξαφανισει απο τον χαρτη της σουπερ λινγκ.Να δουμε σιγουρα και κανα πρωταθλημα της προκοπης.Ανταγωνισμος,0 παραρτηματα κτλ.
Δεν το συζητώ με 5-6 Μουν και Σαριέγκι αρχηγό η ομάδα δεν θα παίζεται σε Ελλάδα και Ευρώπη τώρα για παράγκα δεν γίνεται να μην έχω αφού κάθε χρόνο έχω......εκτός και αν πάρεις το πρωτάθλημα.
Όχι μη το λες "τι είναι 1-2 χρονιες χωρις παραγκα" εμένα αυτό με έχει τσαντίσει με την ομάδα ότι αφήσαμε 2 πρωταθλήματα για τις αλλαγές της παράγκας λες και δεν μπορούσαν να γίνουν μπαμ μπαμ με 2-3 τηλεφωνάκια.
Χωρίς πλάκα πάντως με 5-6 Μουν και με Σεϊταρίδη, Κάρα θα είμαι πολύ χειρότερος και με παράγκα.
Δεν χρειαζεται να σε τσαντιζει.Γινονται και αυτα.Δοκιμες ειναι.Χωρις 12ο παιχτη τελικα ομως δεν μπορεις,οποτε η παραγκα καλο ειναι να μην αφηνει ουτε ψυχουλα στους αλλους.
Μπα με παραγκα σηκωνεις πρωταθλημα ακομα και με μοντεστο,παντους,Τουρταδο και τα αλλα παιδια.Ο Φουστερ γινεται Ζινταν και ο Μαρουλας Κριστιανο ροναλντο.Ασχετα αν οταν ερχετε ενας οκ παιχτης ακομα και απο την κακη ΑΕΚ,γινεται αυτοματα ο καλυτερος παιχτης σου.
ΥΓ.Oσο για τον Σαριεγκι.Συμφωνω.Δυστυχως δεν παιζει στοιχημα οποτε δεν κανει για τον ΟΣΦΠ.Ο Παπ ειναι ο καλυτερος παιχτης.Το βλεπες...το παιξες?
Μόνο η υποψία ότι μπορεί να μην έχουν παράγκα και σπρώξιμο για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια είναι αρκετή να διαλύσει μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που μόνο τέτοιο ποδόσφαιρο ξέρει ... θα θυμηθούμε σκηνές ευρώπης με τον γάυρο και στην superleague.
Δεν το συζητάω δε αν υπάρξει πραγματικό 50-50 (η στο περίπου) για 1-2 αγώνες και τους κάτσει και καμιά ατυχία στην αρχή, θα καταρρέουν σε χρόνο ρεκόρ.
Γιατί να δικαιολογήσω κάτι ? Την γνώμη μου λέω. Αν εγώ είχα μια δουλειά και ανταμοιβόμουν με 1 εκατομμύριο το χρόνο, δεν θα έλεγα ποτέ στο αφεντικό μου ότι δεν μπορώ να αποδώσω καλά γιατί δεν έχω καλή ψυχολογία. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Μερικά άτομα εδώ μέσα τα βλέπετε όλα πράσινα, πραγματικά. Εγώ φταίω που απαντάω βέβαια.
Εδώ το πήραμε με Τζόλε, Καρεμπέ, Ζιοβάνι, Ζε Ελίας και τις λοιπές "κότες" της Ριζούπολης με τους παιχταράδες που λες δεν θα το παίρναμε;;;;Καλά ο Σαριέγκι τι στοίχημα να παίξει αυτός είναι ικανός να το παίξει 0-0 και να βάλει αυτογκόλ στο 90' μιλάμε για ποδοσφαιρική διάνοια.
Καλορίζικος και το νέο μέλος του παραρτήματος......αλήθεια η γαυροφυλλάδα ο Φίλαθλος τι εννοεί άραγε;;;;;:whistle::whistle::whistle:[hide]
http://www.gazzetta.gr/sites/default...1_07/fil_0.jpg[/hide]
Για το 11-0 δεν θα πεις κακια nikon?προχτες με το φτωχο 1-0 (φιλικα παντα) ελεγες για παιχτες που βαριουνται και τσαμπα λεφτα που παιρνουν..
Σαν πολυ κοκκινα να τα βλεπεις..