Εννοω οτι δεν σ αφηνει να αλλαξεις την διευθυνση σε μια παραγγελια που εχεις ηδη κανει. Τεσπα. Ηθελα να πουλησω κατι μεσω eBay και το Zavvi μου το χαλασε (= εχασα 20€). Και η βλακεια ειναι οτι θα εχουν παρα πολλα συλλεκτικα απο δω και περα.
εχει παρει κανεις τιποτα τωρα τελευταια απο simplygames.com?
vgp.ca - έφυγε 13/03 ήρθε 22/03 - εγγύηση :k020:
έκανα και την πρώτη μου παραγγελία από zavvi μετά από χρόνια, τι να τους κάνω που τώρα που έκλεισαν play και hmv το zavvi ανέλαβε μεγάλο μέρος των exclusive κυκλοφοριών movie steelbooks... για να δούμε αν και στις ταινίες θα κάνει τόσο πολύ όσο και στα παιχνίδια
preorder ήταν, έφυγε 19/03
Εκτός απο το amazon ποια άλλα έχουν δωρεάν μεταφορικά? Είτε γενικά, είτε πάνω απο ένα ποσό..
Ναι, ναι Roger Rabbit... το packaging το άλλαξαν πάντως, επιτέλους!
Έχει δωρεάν μεταφορικά από 25 λίρες και πάνω. Επιλογή free super saver delivery
α αυτο που ηθελα ειχε λιγοτερο για αυτο :respect7:
Από 20 λίρες και πάνω στέλνει δωρεάν ουσιαστικά :)
Χθες παραγγειλα απο το ζαβι σημερα εγινε dispatched ...
καλο αυτο
Βασικά δεν έχουμε ιδέα, αν διαβάσεις τα posts που κάνουν αρκετό καιρό τα παιδιά εδώ, ο μέσος όρος που παραλαμβάνουμε (βασικά παραλαμβάνουν, εγώ το είχα κόψει το zavvi) είναι στο δίμηνο. :D
το dispatch το κάνει σχετικά γρήγορα , συνήθως την επόμενη μέρα, δεν είναι αυτό το πρόβλημά του , οι ατελείωτες μέρες παράδοσης είναι !
Επίσης έκανε και το άλλο , ενώ είναι in stock και το παραγγέλνεις , μένει 2-3 μέρες χωρίς ενημέωση στο καλάθι σου και μετά πετάει και ένα awaiting stock pick και σε αποτελειώνει ! χαχα
Η πρώτη περίπτωση είναι που συμβαίνει κυρίως , η 2η μου έχει τύχει 3 φορές μεν αλλά είναι πιο σπάνια.
μα δε παιζει , το πιο πιθανο ειναι τριτη το πολυ 2/4 να μου χει ερθει και πολυ λεω...
τεσπα θα ενημερωσω μιας και πολλοι ενδιαφερονται αφου το ζαβι εχει πολυ καλες τιμες...
2 φορες εχω παρει απο εκει και εχουν ερθει στην ωρα τους παντως, αλλα δε το συζητω αν ερθει σε δυο μηνες απλα ποτε ξανα ζαβι , αλλα αμφιβαλλω.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται από τη στιγμή που λέει dispatch να καθυστερεί τόσο. Αν φύγει για το ταχυδρομείο λογικά σε 4-5 μέρες πρέπει να φτάνει Ελλάδα. Μάλλον κάτι βρωμάει με την έννοια dispatch όπως την εννοεί το zavvi :P
Οπως έγραψε και ο Tsakali πιο πάνω..
Το πιο πιθανό είναι οτι τα στέλνουν σε εταιρίες που κάνουν μαζικές αποστολές δεμάτων, για να τους βγουν σχεδόν τζάμπα τα μεταφορικά. Αλλά αυτές οι εταιρίες περιμένουν να μαζευτεί αρκετός όγκος προς μια χώρα πριν τα στείλουν. Οπότε κανει dispatch σε 2 μέρες και σου έρχεται σπίτι σε 52! :P
θα δουμε παιδια...
Εάν δείτε στο ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα (#4809) θεωρώ πως η έννοια του dispatch για το Zavvi είναι "εικονική". Ενημερώνουν το account ότι έχει φύγει από αυτούς, αλλά στην πραγματικότητα περιμένουν να συμπληρώσουν το bulk για την αποστολή προς Ελλάδα. Μακάρι να είσαι από τους τυχερούς και να σου έρθει γρήγορα, αλλά δυστυχώς στην πλειοψηφία των παραγγελιών με απλά δέματα (και όχι τα μεγάλα που ενδεχομένως έρχονται με κούριερ) ο μέσος όρος άφιξης είναι 3-4 εβδομάδας και βάλε.
και λεει τη στιγμη που εκανα παραγγελια συμπληρωθηκε αυτο το bulk που λες...
λολ