Συγνωμη 3 ΑΑΑ exclusive νεοι τιτλοι(infamous-the order-drive club) και το επικο game το the last of us δεν ειναι αρκετα για μια χρονια?Η μηπως θα τα αγορασετε day 1 επειδη δεν υπαρχουν αρκετα games να ασχοληθειτε κ να μην ερθει αυτη η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ???
Printable View
Αφησα απεξω τελειως το Infamous το ειχα ξεχασει κιολας. 3 Exclusives λοιπον μαζι με Infamous. Καλα ειναι σαν νουμερο, ισως εχουμε πολλες απαιτησεις απο τη Sony βαση των πολλων First-Party Studio που εχει και δεν εχουμε καμια ανακοινωση
Καλα και στο ps3 στην αρχή δεν είχε πολλά...... Τον πρώτο χρονο την βγαλαμε με cod 3 το οποίο δεν είχε βγει ουτε σε PC μετα την αποτυχία...... Και εγώ έπαιζα και το Τζέρικο..... Μεα αρχισαν τα ωραία..........
οτι και να ειναι πιστευω οτι απο αποψη γραφικων τουλαχιστον, θα μας πεσουν παλι τα σαγονια.
Νομιζω υπερβαλλεις λιγο... δεν νομιζω οτι το ΧΒΟΧ ΟΝΕ εχει παρουσιασει τιποτα αριστουργηματα games ουτε οτι εχει κανα τρελο lineup σε σχεση παντα με τον ανταγωνιστη του. Οσο χαλια ειναι το Knack, αλλο τοσο ειναι το Ryse. Δεν καταλαβαινω πως υστερει το λine up του PS4 μπροστα σε αυτο του XBOXONE. Και τα 2 ειναι -μεχρι στιγμης μετρια-. Και βραχυχρονια, δεν βλεπω μεγαλες διαφορες στα επικειμενα lineups. Μακροχρονια παλι, θεωρω οτι το PS4 θα επαναλαβει την ιστορια των προκατοχων του...εκτος και αν κατι παει πολυ στραβα που δεν νομιζω. Τα Sony exclusives ειναι παραδοση.
Αυτη η "βρωμα" για το lineup του XBOX ONE δεν ξερω πως εχει προκευψει ειλικρινα. Ακομα και με τα "metacritic" δεδομενα (με τα οποια πραγματικα δεν ασχολουμαι, αλλα το κανω τωρα για να ενισχυσω το point) αν παρεις καθαρα τις βαθμολογιες και βγαλεις ενα μεσο ορο το lineup του PS4 βγαινει μπροστα...
Βασικά έχει πλάκα το πως βγαίνουν οι διάφορες "βρώμες" αυτή τη γενιά!
Το lineup του ΧΒΟ είναι καλύτερο, το PS4 δεν έχει παιχνίδια όταν παίζει να έχει τα διπλάσια σχεδόν αυτή τη στιγμή. Το PS4 είναι "indiestation", το XBO θα γίνει τιτανοκονσόλα με το DX12. Κάποτε μάλιστα είχε και κρυμμένη 2η GPU :p
Για να μην πούμε για τις μπούρδες περι Cloud.
Το PR της MS και τα fanboys δουλεύουν υπερωρίες..
Guerrilla Games will unveils new IP for PS4 at E3 2014, "Looks Great, 1080p": Insider
http://www.gamepur.com/news/14488-guerilla-games-will-unveils-new-ip-ps4-e3-2014-insider.html
To 1080p τι το αναφέρει, υπήρχε περίπτωση να είναι σε μεγαλύτερη ανάλυση?
Δεν γνωρίζω κάποιο παιχνίδι που να μην είναι 1080p στο PS4,
εξαιρουμένου του BF4 που παίζει στα 900p λόγω ιδιάζουσας περίπτωσης, τεράστιοι χάρτες, καταστρέψιμμο περιβάλλον, οχήματα εδάφους, αέρος, θαλάσσης, 66 παίκτες ταυτόχρονα σε έναν Server κλπ κλπ.
Sony Trademarks “Guns Up!” Another Unannounced Game Incoming?
http://www.dualshockers.com/2014/05/03/sony-trademarks-guns-up-another-game-incoming/
- - - Updated - - -
PS4 Power Pak and Intercooler Up for Pre-Order, Promise 2x Battery Life for the DS4 and a Cooler PS4
http://www.dualshockers.com/2014/05/03/ps4-power-pack-by-nyko-now-available-for-pre-order-promises-twice-the-battery-life-for-the-dualshock-4/
ιντερκολε και διπλα τουρμπα ναουμ...ελεος οχι αλλες τετοιες βλακειες το ps4 οπως φαινεται θεμα με υπερθερμανση δεν εχει
Naughty Dog's Bruce Straley Teases Something "Awesome" and Mysterious Concept Art Appears
http://i1374.photobucket.com/albums/...ps7568b176.jpg
http://www.dualshockers.com/2014/05/...t-art-appears/
What the frack?????!!!!!!
http://assets.sbnation.com/assets/22...finityjrue.gif
πω ρε φούστη μου, πάλι κουλτουρο-ζεταίμ-δράση με rpg στοιχεία και βάθος υπόθεσης. ΑΜΑΝ πια. Ολοι στην Σαιξπηρ-προσπάθεια.
άντε βγάλτε ένα παρεμφερές των Jak & Daxter / Crash Bandicoot με την δύναμη του PS4 και την αξία - μέγεθος παραγωγής μια NDog. Καλά για το κοινό τους τα "επικά" παιχνίδια, δεν λέω. Αλλά καμία σχέση το κοινό της NDog circa 1996-2004 με το κοινό που δημιούργησε την εποχή 2007-2014. Δηλαδή τι; ή που αυτο-μετατρέπεσαι ώστε να ανήκουν τα γούστα σου στην ομάδα 2007-2014 ή που τον πούλο; Εμένα που μου άρεσε πιο πολύ η "παλιά" NDog, χωρίς να υποννοώ ότι η τωρινή μου είναι απεχθής (αλλά αδιάφορη καθώς δεν παίζω καν το TLOU ούτε σε PS3, ούτε σε PS4), πολύ απλά.........στον Καιάδα; (urn you evil relic person. Burn in hell ένα πράμα; )
H Naughty Dog του 2007-2014 απεκτησε τις δαφνες που απεκτησε, την φημη και την δοξα και ανεβηκε στο πανθεον των Devs. Τα παιχνιδια που δεν παιζεις εσυ Uncharted και ειδικα TLOU ειναι τα παιχνιδια που την εκαναν να ξεχωρισει. Oχι οτι η ND του Crash δεν ειχε αναγνωριση ή επιτυχια, μην παρεξηγηθω. Αλλα καμμια σχεση το impact που εκανε τωρα στην βιομηχανια με το τοτε. Και προφανως η συντριπτικη πλειοψηφια του κοινου της δεν εχει προβλημα με την τροπη και την εξελιξη του στουντιο. Κι εγω επαιζα Crash και Jak n Daxter και αν ακουγα οτι τωρα η ND θα αναβαλει ενα TLOU2 ή ενα νεο ΙΡ, για να βγαλει καινουργιο Crash θα τραβαγα τα μαλλια μου και οταν θα τελειωνα με αυτα θα συνεχιζα με τα μουστακια μου... Βασικα το ειπαν και οι ιδιοι οτι μετα το Uncharted 2 η ομαδα του TLOU δοκιμασε ενα concept για ενα νεο Jak n Daxter. Και (ευτυχως για εμενα / δυστυχως για εσενα) μετα απο συνοπτικες διαδικασιες καταλαβαν οτι απλα δεν...
Οποτε δυστυχως ναι, αν εισαι αυστηρα μοναχα φαν της ND περιοδου 1996-2004, μαλλον... αυτο που ειπες.
Να πω παντως οτι αυτο το concept art που ειναι προφανως η Ελλι και παιζει και κιθαρα (της ειχε πει ο Τζοελ οτι θα της μαθει) δεν εχει να πει κατι επι της ουσιας. Μπορει να ειναι απλα καποιο κομιξ, μινι στορυ κλπ. Ι dont get my hopes up.
Uncharted παίζω (αλλά δεν παραπαίζω, πχ. 2η φορά δεν έχω κάνει playthrough, αν και τώρα που το σκέπτομαι, σε κανένα παιχνίδι δεν έχω κάνει 2ο).
Βέβαια, Uncharted μου αρέσει γιατί είναι σε πίστες διαχωρισμένο και με linear gameplay mechanics. Αν το πάνε σε open world, με βλέπω ανήσυχο (καθώς πέραν των GTA IV, GTA V και Read Dead Redemption δεν με "τράβηξε" κανένα άλλο open world ή sandbox όπως είναι ο σωστός όρος).
Μην παρεξηγηθώ: δεν αμφισβητώ τίποτα από όσα είπες Δημήτρη, ούτε σαφώς απαξιώνω ή υποβαθμίζω την ποιότητα του στούντιο μετά το 2007. Απλά έχει γίνει πολύ "σοβαρό" και "dark" για τα γούστα μου, άλλωστε το έχω δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι μου αρέσουν τα παιχνίδια που σε κάνουν να νιώθεις παιδί.
Ίσως αν η Nintendo είχε κάποιο δυνατό μηχάνημα + επάρκεια στην υποστήριξη των 3rd party, να είχα ήδη μετακομίσει σε αυτή από το 2006 και να μην είχα πάρει καν PS3. Δυστυχώς Wii και Wii U απορρίπτω, αν και........αν είχα ακόμα το βαλάντιο του 2009, σίγουρα θα είχα αγοράσει το τελευταίο όταν βγήκε, μόνο και μόνο για το Donkey Kong, Mario World και Mario Kart και θα ήμουν ΟΚ.
Εντούτοις, είμαι (θετικά) περίεργος να δω την τεχνική απόδοση της NDog σε PS4. Τώρα, αν από εκεί και πέρα με ελκύσει και το theme/story του επόμενου τίτλου της και ΑΝ υπάρχει "ξηρασία" από άλλους τίτλους (που να με ενδιαφέρουν), ενδέχεται να τον τιμήσω. (πχ. το lineup του PS4, ως έχει ανακοινωθεί για μέχρι τα τέλη του 2014 με αφήνει παγερά αδιάφορο)