Η εκπομπή του gameover είναι web radio και ανεβαίνει στο site μετά σαν podcast δεν είναι στην TV.
Printable View
Η εκπομπή του gameover είναι web radio και ανεβαίνει στο site μετά σαν podcast δεν είναι στην TV.
Μιας και το ειπε κι ο Λευτερης ποιο πανω(και μου ξυπνησε το παρελθον).Θα ηθελα να γυρισω εστω για λιγο στην Amiga εποχη....
gameover...αυτοι που banαρουν ατομα που δεν τους αρεσουν τα review τους...μακρια το εχω πει ειναι βλακες κ μακαρι να τους εβλεπα απο κοντα να τους το ελεγα
Μόλις συνειδητοποίησα οτι είμαι ένας digital mass murderer (όπως και οι περισσότεροι εδω μέσα)....
Αν υπήρχε τρόπος να κρατηθούν στατιστικά από όλα τα kills που έχω κάνει σε παιχνίδι απο τότε που πρωτάρχισα να παίζω είμαι σίγουρος οτι ο αριθμός θα έφτανε (και ίσως και να ξεπερνούσε) τα 200k....
Σκέφτομαι κάτι μ@λκιες ώρες ώρες :P
220k?? μονο? Φιλε εχεις σκοτωσει πανω απο εκατομμυριο.... στανταρ... και το εκατομυρριο ειναι πολυ λιγο σου λεω....
(αν υπολογιζουμε ολα τα παιχνιδια ετσι?)
Μονο στα Grand theft auto πρεπει να εχω συνολικα σκοτωσει πανω απο 10Κ οποτε τι λεμε τωρα...
Στο δε WOW? πφ...καλα σε αυτο απο μονο του εχω σφαξει πανω απο εκατομμυριο.... ΑΝΕΤΑ...
Βασικά προσπαθούσα να σκεφτώ ένα νούμερο που να είναι κοντά στην πραγματικότητα και πραγματικά δεν είναι εύκολο...
1 mil όμως μου φαίνεται too much (ακόμα και για το wow)
^^ Εχεις παιξει wow? σε πολλα dungeons υπηρχαν swarms απο τρελο αριθμο μικρων mobs (1 Hit το καθενα, AOE party που λεγαμε)... μονο απο καθε run σε τετοια dungeons (κραταγαν τα runs απο 1 μεχρι 2 ωρες το πολυ) ειχες για πλακα 1 χιλιαρικο νεκρα πραγματα πισω σου...
και αν σου πω τα days played που εχω (ειχα) στο WoW... αστο... για πλακα σου λεω....
Εγώ ένα δίμηνο έπαιξα wow μόνο (μετά το κοψα μαχαίρι το addiction).
Φυσικά υπολογίζουμε τα πάντα, ακόμα κ τα τερατακια από το bubble bobble για παράδειγμα!
Αλλά κ πάλι 1 mil? το 200 ναι όσο το σκέφτομαι είναι λίγο, αλλά 1 mil?
πες ότι σκοτωνες κάθε μέρα 1000 τετια στο wow. Για να φτάσεις το 1 mil θα πρεπε να παίζεις 1000 μέρες = 3 παρά κάτι χρόνια όπου ΚΑΘΕ μέρα σκοτωνες από 1000.
1000 σκοτωνες σε 1-2 ωρες σου λεω... αν συνεχιζες...αστο....
μην το ψαχνεις.... αν βαλεις και ολα τα παιχνιδια μαζι γινεται τρελο kill count...
Είμαστε χειρότεροι δλδ κ από τους χειρότερους δολοφόνους της ιστορίας.... Μακραν!!!
Θα μου αρεσε παντός να είχα μια λίστα (λέμε τώρα) που να έλεγε αναλυτικά τα kills που έχω κάνει στα διάφορα games...
μπα.... καλυτερα να μην ξερω....μπορει να νιωσω ασχημα..... και μου ερχονται κατι παιχνιδια στο μυαλο με τρελα kill counts... ασε σου λεω.... :D
Ναι ρε δεν αντιλέω :P Αλλά ήταν ραδιοφωνική εκπομπή και είχαν έναν Λευτέρη που ήξερε διάφορα πράγματα και λέω λες να ναι αυτός.. Βασικά κατα 80% δεν πίστευα ότι ήσουν εσύ γιατί κόμπιαζε λίγο και εσύ είσαι πολύ πιο ετυμόλογος όπως και να το κάνουμε :D (σ έχω ρίξει ένα γλύψιμο μιλάμε, θέλω ρεπ :P )
Eντάξει καλά παιδιά γενικά αλλά ώρες ώρες τους πιάνουν κάτι τέτοια κόμπλεξ τραγικά.. Πχ ανεβάζουν review του Pro και η καρακομπλεξάρα του site γράφει από κάτω <<ναι ναι ξέρουμε το fifa είναι καλύτερο, μας πληρώνει η ΕΑ κλπ το γράφω για να σας προλάβω και τέτοια>>
Όταν είχα πρωτογραφεί και δεν ήξερα με τι είχα να κάνω ακούω μια εκπομπή τους και τόλμησα να διαφωνήσω με έναν από αυτούς και πέσαν να με φάνε στο τσατ οι πιστοί ακόλουθοι και ο ίδιος ο συντάκτης.
Όταν πας να κάνεις τέτοιο βήμα στο gaming σε μια χώρα που δεν έχει μεγάλη αγορά και πιάνεσαι από τέτοια μικρά σχόλια του κοινού και ανοίγεις συζητήσεις και καυγάδες είσαι μικρός. Όταν τους βλέπω να μαλώνουν δημοσίως για κάτι το οποίο μπορεί να λυθεί με ένα pm ξενερώνω..
Γενικά τους παρακολουθώ όμως γιατί έχουν φάση! :P
με τετοιες φατσες που εχουν δεν μπορω να τους παρακολουθησω...δυστηχως...ε μα ρε φιλε φαινονται οτι κατι δεν παει καλα
Ρε σεις εμείς γιατί δεν κάνουμε κανά podcast κατά καιρούς..? Να μιλάμε και για gaming αλλά και γενικά offtopic. Θα πέφτει τρελό γέλιο! Εννοείται θα έχουμε ειδικό section με τον Λευτέρη!!! :D Και μπορούμε να έχουμε σε κάθε εκπομπή άτομα από το forum διαφορετικά κάθε φορα..
αν βαλουμε τον λευτερη παει την βαψαμε δεν θα μιλαμε εμεις ποτε!...χαχαχαχαχα
http://www.chalkidanews.com/wp-conte...oy-602x413.jpg
οταν μιλας για MILF μιλας γιαυτο ρε!
α) την Μπακοδήμου την ήξερα μέσα-τέλη 90ς (απο σπόντα, μέσω κοινού γνωστού), λίγο πριν παντρευτεί, κατά την διάρκεια του γάμου και μετά τον χωρισμό...που ξέφυγε...
β) η δεύτερη δεν είναι MILF, γιατί δεν είναι μάνα καν.
η α) από ήθος πάντως σκίζει τι να πω, για κατηχητικό κάνει καθηγήτρια...
η β) είναι αρκετά ευχάριστη και δροσερή μπορώ να πω, μου αρέσει κ εμένα αρκετά (αν και θα προτιμούσα λιγάκι παραπάνω ύψος - προσωπικό φετίχ, πάμε παρακάτω :D)
ΥΓ: Γελάτε ρε καθίκια, αλλά όταν γράφω τα διαβάζετε να σας βράσω! Φταίω να σας γράψω τώρα στα α.....φρύδια μου; :D
ΥΓ2: Γελάστε βρε ελεύθερα....άλλωστε έχω κάνει ραδιόφωνο παρελθόν (18 χρόνια πριν, Galaxy FM, πριν 5-6 χρόνια guest στον sport radio σχετικά με μια έκθεση vgames και βέβαια απο τους πρώτους παραγωγούς του games radio, άσχετα αν ήταν πίπα και σηκώθηκα και έφυγα μετά απο μερικές εκπομπές)..........και ξέρω ότι δεν μιλάω πολύ............γιατί το ρίχνω αλλού....φλερτ κ έτσι, ιδιαίτερα εποχές Galaxy (το βράδυ έπαιρναν κοριτσάκια και έλεγαν / έταζαν ΤΑ αίσχη - που πολλές φορές γίνονταν πραγματικότητα :D)
ΥΓ3: Ειλικρινά, χαίρομαι όταν προκαλώ έστω και έμμεσα, γέλια σε ανθρώπους. Ελπίζω μόνο να μην είναι περιπαικτικά ή του στυλ "με έχετε πάει στο ψιλό" που λέμε....γιατί είναι δύσκολο να το καταλάβω μέσω κειμένου. (συνεπώς, αν ενοχλούν όντως τα ποστ και το πως γράφω, τα κόβω σε χρόνο DT δεν τρέχει μια - να μην μου φεύγει ο κώλος να γράφω κιόλας!)
Λευτέρης=respect στο forum. :D Σοβαρά. Επίσης σοβαρά ψήστε το να κάνουμε κανά webcast/podcast!
καλη ιδεα ειναι ,
με διαφορα νεα και ετσι
τωρα ποιος θα το κανει δεν ξερω