Τελικα η ξυριστική μηχανή είναι στο bundle ή όχι;;;
Printable View
Τελικα η ξυριστική μηχανή είναι στο bundle ή όχι;;;
Meanwhile somewhere in Venezuela...
http://youtu.be/Lu4n9lhv6dY
Eντω μεταξυ παρατηρειστε στο 2:42 στο zombie apocapypse !
O αλλος εκανε το "λαθος" να μπει μπροστα στο πληθος που τρεχει .
Παιζει να εχει γινει ενα με το εδαφος ! lol
τις ιδιες μαλακιες ακουγανε και εκει οτι δεν θα φτασουν οι κονσολες και δωστου τρεξιμο και κακο
Εξαφανιστηκε ΚΑΙ η σκετη κονσολα απ το site του mediamarkt.
Εμεινε μονο η εκδοση της κονσολας με το killzone στα 449
To οτι ο Κωτσόβολος δεν έχει αφαιρέσει κανένα από τα 3 bundle να μας ανησυχεί ή σημαίνει πως έχει απόθεμα ακόμα;;
Νομιζω πως απλα δεν εχουν πολυασχοληθει...
Δεν λέει κάτι για εγγυημένη παράδοση day1 σε όλα:
Επίσης, στην εικόνα αναφέρει ότι ισχύει η προπαραγγελία μέχρι 8-12-2013 (μία πριν το launch) και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Μπορεί να μην έχουν εξαντληθεί ακόμη ή να μην έχουν τέτοια δεδομένα καθώς δεν έχουν ακόμη προβεί στην "επιβεβαίωση" των μέχρι σήμερα παραγγελιών αφού δεν έχουν καλέσει κανέναν για προκαταβολή ή συνεννόηση παράδοσης όπως έχουν κάνει άλλες αλυσίδες. Επίσης, όσοι κάνατε προ-παραγγελία είτε με την προσφορά του Αυγούστου, είτε εκτός θα ΠΡΕΠΕΙ να έχετε λάβει mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας με τον ξεχωριστό αριθμό της (ως γίνεται πάντα σε κάθε ηλεκτρονική παραγγελία από όπου και να την κάνετε). Κοιτάξτε και το spam folder αν και είναι ήδη αργά για κάτι τέτοιο (σβήνουν μόνα τους) ή μπείτε στο site να δείτε αν έχετε εκκρεμείς παραγγελίες.Quote:
Το προϊόν αυτο ειναι προ-παραγγελία. Οι παραγγελίες θα εκτελεστούν την ημερομηνία κυκλοφορίας του προϊόντος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
http://www.kotsovolos.gr/site/datafi...tes/gaming.png
καλα αυτη η εικονα ειναι για το αστειες εικονες video , "8GB μνημης που βοηθαει τους τιτλους να απεικονιζουν με ευκολια dynamic effects" "H μνημη της κονσολας ειναι GDDR5 αυτο σημαινει οτι η μνημη θα βοηθαει και στην επεξεργασια γραφικων απο τη GPU"
που τα βρισκουν και τα γραφουν αυτα.
Σωστό και αυτό...
Πήρα τώρα τηλέφωνο να δω τι γίνεται με την παραγγελια και μου είπανε εφόσον είναι απο 15 Αυγούστου θα εξυπηρετηθεί..
ΤΟ θέμα είναι ότι μέσα στην χαρά μου ξέχασα να τονισω πως έχω κλείσει τιμή με 344 ευρώ..Αλλά από την άλλη μιας και πάει με σειρά προτεραιότητας θεωρώ λογικό να μην θεωρείται η τιμή που το έκλεισες κριτήριο..(γελάστε λίγο μαζί μου τώρα..:P)
@Slay
Υποψιάζομαι από καμιά Sony ή αντιπρόσωπο γιατί δεν είναι οι μόνοι που τα γράφουν αυτά, έτσι ακριβώς... από τον Φεβρουάριο θα τα δεις έτσι γραμμένα ακόμη και σε site πληροφορικής. Εκτός και αν έκανε κάποιος πρώτος την πατάτα και οι υπόλοιποι leechάρουν από αυτόν. ;)
Ρε παιδιά το έχει ποσες φορες το κατάστημα κωτσόβολος θεσσαλονίκης στο λιμάνι που το έχω κάνει προπαραγγελία εγώ μου είπε ο πωλητής ότι έχουν κομμάτια!!!
Σάκη αυτό πες το μας στις 13 του μηνός :P
Κ μενα πριν λιγο σε Κωτσοβολο μου ειπε ο πωλητης πως θα εχουν....
και συμπληρωσε: μπορει οχι την πρωτη μερα, μπορει τη 2η. Μπορει οχι τη 2η, αλλα την 3η...
παντως σιγουρα θα εξυπηρετηθειτε καποια στιγμη που θα ερθει η σειρα σας!!!
αυτα τα λογια καμια φορα ειναι που μενουν στην ιστορια!!!
μου ειπε πολυ απλα πως ολα ειναι υπολογισμενα........................... ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ!!!!!!
Δεν γίνεται να μη σου έχει σταλεί email, είναι αυτοματοποιημένο με κάθε παραγγελία.
Το υπό εκτέλεση είναι έτσι από τον Αύγουστο, θυμάμαι εγώ το είχα ποστάρει για να σπάσουμε πλάκα ότι το φέρνει η μεταφορική. :P
τι να πω ρε εσύ λες να μας δουλεύουν ψιλό γκάζι!!!παιδιά εγώ απλά λέω τι μου είπε ο πωλητής...μακάρι όλα να πάνε καλά.Quote:
Σάκη αυτό πες το μας στις 13 του μηνός :P
Bρε εννοείται μακάρι να πάνε όλα καλά κι εγώ από Κωτσόβολα έχω παραγγείλει
αν και εσύ δεν πρέπει να φοβάσαι κάτι, σε κανονική τιμή το έχεις παραγγείλει συν κάποια περιφερειακά.
Να σου πω την αλήθεια εκτος ότι πήρα και πολλά extra το έχω πληρώσει ήδη εγώ!!!απλά περιμένω...και θα περιμένω και μέχρι της 26 του μηνα γιατί μπορεί να έρθουν και αλλα bundle ;) κάτι ακούστηκε ότι επειδή σκέτα ps4 δεν έχουν πουληθεί παρα πολλά όπως ξέρουμε θα κάνουν δικά τους bundle τα μαγαζιά λογικά...και να φανταστώ ξέρεις ότι όλα αυτά περί ότι στην ελλάδα όλα έχουν πουληθεί είναι ότι νάνε γιατί ο έλληνας έχει κάνει προπαραγγελία το ps από όλα τα μαγαζιά 3 και 4 φορες ΕΛΕΟΣ δηλαδή...Quote:
Bρε εννοείται μακάρι να πάνε όλα καλά κι εγώ από Κωτσόβολα έχω παραγγείλει
αν και εσύ δεν πρέπει να φοβάσαι κάτι, σε κανονική τιμή το έχεις παραγγείλει συν κάποια περιφερειακά.
https://pbs.twimg.com/profile_images...5f7_normal.pngPlayStation Europe @PlayStationEU1ω
PS4 has now sold a recordbreaking 2.1 million units worldwide. Thank you!
In what is shaping up to be a historic year for gamers, I’m delighted to share an important new milestone with you. PS4′s North American debut on 15th November was PlayStation’s largest ever, with more than one million gamers picking up a PS4 in just 24 hours. Now, with PS4′s global launch expanding to a total of 32 countries worldwide, including Europe and Latin America, I’m proud to announce that more than 2.1 million PS4s have been sold.
It’s an impressive and record-setting accomplishment for our company and for our industry, and we couldn’t have done it without you. I want to personally thank PlayStation fans, both old and new, for your vote of confidence. The best part: the PS4 journey has just begun. In addition to an incredible line-up of PS4 games from the best developers in the world, we will continue to introduce valuable new features and services to PS4 in the months and years ahead.
While PS4′s capabilities will continue to evolve, our commitment to gamers and breakthrough entertainment remains steadfast. We believe that videogames represent the pinnacle of artistry and entertainment, and we will work tirelessly to make sure that PlayStation remains the best place to play.
Thank you for your passion and your support – we couldn’t have done this without you.
http://www.youtube.com/watch?v=NbB_yQ0vrf4
http://blog.eu.playstation.com/2013/...-sales-update/
Ετσι ακριβως!!! Εχω την υποψια οτι απο μεγαλοπρεπες ξεπουλημα , μπορει τελικα να προκυψει μεγαλοπρεπες στραπατσο... Κ ολο αυτο γιατι πανικοβαλλαν τον κοσμο και αρχισε να σκορπιζει προπαραγγελιες παντου...
στο mediamarkt αμαρουσιου εχουν προπαραγγελθει 7 μεγαλα bundles ps4 ....
Ε, δεν το λες και πανικο τελικα!!!!!
Και μένα μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει διαθεσιμότητα στην Ελλάδα και πιστεύω οτι έχει δημιουργηθεί τέτοιος ντόρος λόγω των προπραγγελιών αλλά δεν δικαιολογείται και τέτοια ανοργανωσια.
Εμένα πχ να μου λενε μέσω fb απο τον Κωτσόβολο ότι όλες οι προπαραγγελίες θα εξυπηρετηθούν, να βλέπω τώρα στην σελίδα τους να απαντάνε σε άτομα με το αοριστο:όλες οι προπαραγγελίες θα εξυπηρετηθούν με σειρά προτεραιότητας, τώρα στο τηλέφωνο να μου λένε οτι εφόσον ειναι Αυγουστο η παραγγελία μου θα εξυπηρετηθεί λογικά..
10 μέρες πριν το launch δεν έχουν μια εικόνα του πόσες κονσόλες θα πάρουνε ώστε να πουνε όσοι παραγγείλανε μέχρι την τάδε ημερομηνία θα το έχουν σίγουρα στις 13 Δεκέμβριου ενώ για τους υπόλοιπους θα κάνουμε ότι είναι δυνατον..
Αφού ρε παιδιά από το superhype κατάφερε να πουλησει τόσο πολύ τόσο γρήγορα... μην φρικάρουμε... όλοι θα βρούμε κονσόλα είτε πρώτη μέρα είτε τα χριστούγεννα... μην συμμετέχουμε σαν πρόβατα... στην ελλάδα όπως είναι σήμερα λέτε τα μαγαζιά να νοιαστούν μόνο για προπαραγγελίες και να μη καβατζώσουν τους περαστικους πελάτες after launch? Τλχ τα μεγάλα κσταστλημστσ με ρευστό θα έχουν απόθεμα!
Εγω παντως δεν αγχωνομαι. Δεν εχω κανει προ-παραγγελια αλλα πιστευω οτι θα υπαρχουν κομματια στα καταστηματα την πρωτη μερα.
Θα παω στις 13 το πρωι στο Mall, εκει που ειναι ολοι μαζεμενοι (Κωτσο-Public-Πλαισιο) και θα ψαξω. Αν δεν εχουν, δεν πειραζει. Οποτε ξαναφερουν.
Εγώ πιστεύω ότι είναι κόλπο πώλησης... Μην πσαρωνετε και χαλαρώστε.. Την άλλη Παρασκευή θα είμαστε online με το ps4!!!
εγω ηθελα να ειχαν βγαλει το μεγαλο bundle (δηλαδη κονσολα + 2 χειριστηρια + καμερα) μαζι με το fifa.
βεβαια αφου δεν εκατσε η λυση ειναι μια.... παιρνω το μεγαλο bundle + το fifa και πουλαω η΄ανταλλαζω σφραγισμενο το killzone. ετσι κατι γινεται!!!
Κύριοι καλησπέρα και καλώς σας βρήκα στο forum. Μια σύντομη ερώτηση, και αν ξέρει κάποιος να απαντήσει, θα τον ευχαριστούσα ιδιαιτέρως: Έχω προπαραγγείλει το ps4 από Public, ήδη από τον Ιούλιο, άλλα μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει κάποια πληροφόρηση για το πότε θα δρομολογηθεί η παραγγελία. Στο κατάστημα που ρώτησα, μου είπαν ότι "καλώς εχόντων των πραγμάτων" θα το λάβω day 1. Ωστόσο αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι το public δεν έχει λάβει ακόμα το shipment. Έχει κάποιος διαφορετική ενημέρωση από τα public? Ακόμη είναι φυσιολογικό να μην έχουν παραλάβει τις κονσόλες 9 ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία τους?
Επίσης να μοιραστώ μαζί σας κάτι που έμαθα χθες: η sony έχει δεσμευτεί να διαθέσει στα καταστήματα public 800-900 ps4 συνολικά (περιλαμβανομένων και των προπαραγγελιών), με την υποσημείωση -όμως- να "μην το δένουν και σχοινί κορδόνι"........
Καλησπέρα σας, η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι 13/12/2013, όπως άλλωστε έχουμε ανακοινώσει στο page μας. Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.
Οι προπαραγγελίες θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας. Καλό σας μεσημέρι.
Κωτσόβολος.
Στο gameover είπαν ότι το δεύτερο κύμα με Ps4 θα έρθει Ευρώπη μετά της 7 Ιανουαρίου και όλα το πρώτα κομμάτια που θα διατεθούν Ελλάδα θα πάνε στα preorder. Mε λίγα λόγια θεωρούν ότι Δεκέμβρη δεν θα υπάρχει stock με PS4 στα καταστήματα (γνωστές αλυσίδες) και εκτιμούν ότι θα εξυπηρετηθούν μόνο τα preorder που έχουν γίνει μέχρι κάποια "λογική ημερομηνία"..... άντε βγάλη άκρη. :P
δεν βλεπω την ωρα παιδες.μετραμε μερες αναποδα.
εχει γινει preorder(ευτυχως πριν τις 30/10) του bundle με killzone,camera και 2 ds4 ,εχουν αγοραστει απο web store 2κ14 και fifa οπως και τα 2 games απο plus,εχει γινει ηδη χωρος στο επιπλο,καλωδια ετοιμα,πολυπριζα,γενικα στην τσιτα lol.
Kαλησπερα παιδια, με επαρχια τι γινεται? εγω το εχω κανει pre order απο τον Αυγουστο για παραδοση στο καταστημα απο το public καλαματας.
Χθες ρωτησα στο καταστημα και δεν ηξεραν καν οτι ερχεται 13-12 στην ελλαδα επρεπε να δουν στ υπολογιστη..μετα μου ελεγε ολα καλα κτλ..αλλα πως να τον εμπιστευτεις αφου δεν ηξερε καν ποτε ερχεται..η επαρχια θα παρει κομματια η οχι τοσα πολλα? μηπως αν εβαζα τοπο παραδοσης το σπιτι απευθειας να ερχοταν πιο γρηγορα? τελος οκτωβρη εκανα pre order και το μεγαλο bundle με περιπου 500 νουμερα διαφορα στο κωδικo της παραγγελιας..απο το pre order του αυγουστου.
Νομίζω δεν γίνετε να πουλήσεις το kill zone εάν είδες το βιντεάκι με τον κύρπυο στο κουτί του kill zone γραφει not το be sold separately!!!άρα και να το πας κάπου να το δώσεις δεν θα στο πάρει κανένα μαγαζί εκτος εάν το δώσεις σε ιδιώτη και το δεχτεί...Quote:
εγω ηθελα να ειχαν βγαλει το μεγαλο bundle (δηλαδη κονσολα + 2 χειριστηρια + καμερα) μαζι με το fifa.
βεβαια αφου δεν εκατσε η λυση ειναι μια.... παιρνω το μεγαλο bundle + το fifa και πουλαω η΄ανταλλαζω σφραγισμενο το killzone. ετσι κατι γινεται!!!
Τι πάει να πει δεν μπορείς; Μπορεί το e-shop (βλ. TLOU) και δεν μπορεί ένας απλός ιδιώτης που δεν έχει επαγγελματική σχέση με την Sony; Καραλολ...
μολις το ειδα...
η ενδειξη not to be sold separately ειναι αυτοκολλητακι πανω στη ζελατινα που σφραγιζει το κουτι...
μολις αποσφραγιστει απ τον κατοχο , παειιιιιιιιιιιιιιιιιι
μακαρι να ειναι ετσι!!!Quote:
μολις το ειδα...
η ενδειξη not to be sold separately ειναι αυτοκολλητακι πανω στη ζελατινα που σφραγιζει το κουτι...
μολις αποσφραγιστει απ τον κατοχο , παειιιιιιιιιιιιιιιιιι
Τυπωμένο πάνω στο εξώφυλλο είναι
και στο οπισθόφυλλο έχει τη θέση του barcode για να μην μπορεί να περαστεί.
αληθεια;;;
βλακεια...
αλλα κ παλι θα το βαλω αγγελια κ βλεπουμε