Ρε φιλαράκι έκανες ζημιά πάλι εσυ! Ποιον χειμώνα μέχρι καλοκαίρι σε κόβω να παίζεις....
Ααα για τα brink & bodycount αν ξανά πιάσεις το πλατινοάθλημα πες μου γιατι τα έχω κ εγω... Χαχα!
Printable View
Dragons Dogma + One piece Pirate Warriors
Resident Evil: Operation Raccoon City για Ps3.
God of war ascension χαλαρος !!
1)yakuza 3 2)games of thrones 3)f1 2011 4) Resident Evil 6.
Dead space 3 και hitman deluxe professional edition...
God of war ascension κ ευτιχισμενος.
Νομίζω οτι αν και καθυστερημένα ήρθε η ώρα μου να ξεκινήσω το Assasin's Creed!
Ηρθε το Assasin's Creed και Assasin's Creed II.. Προβλέπεται λιώσιμο!!
Αναμένεται Assasins Creed 3 από Αγγλία εντός της εβδομάδας....και λιώσιμο......όσο μας παίρνει....
περιμενω απο αγγλια το Risen 2.
Γεια σας, πρωτο post για μενα :)
Dark Souls ηταν το τελευταιο που πηρα.....τεσταροντας τις ικανοτητες μου παιζοντας τα περισσοτερα God of War σε υψηλες δυσκολιες, αποφασισα να παρω το game που λεγεται οτι ειναι απο τα πιο δυσκολα ever. Με χαρα ανακοινωνω οτι αυτο ισχυει και χρειαζεσαι υπομονη, επιμονη και ατσαλινα νευρα!
Uncharted 3 kai max payne 3........
αλλο ενα παιχνιδει σημερα το sacred 2.
Πήγα to the dark side σήμερα, όχι ότι το ήθελα, αλλά βρέθηκε ευκαιρία μπροστά μου στον Κωτσόβολο της Νέας Ιωνίας. Εκθεσιακό Xbox 360 4GB με αισθητήρα Kinect και το Kinect Adventures 42 ευρώ! Λες όχι?? Δε λες. Δεν είχε αυτή την τιμή επειδή ήταν εκθεσιακό, αλλά επειδή ήταν κατηργημένο προϊόν. Κλειστό να υπήρχε κάπου, τόσο θα είχε. Αλλά δεν :- P
Και με εγγύηση ισχύουσα από σήμερα κανονικά. Πήρα και το Homefront στα 5 (!) ευρώ (καινούριο) και όλα καλά. Ούτε 50 ευρώ δε μας βγήκε :D
εμεινε τπτ ή μπα?
Παναγιώτη εσένα περιμένουν!! :P
Όχι Παναγιώτη, κυριολεκτικά ούτε για δείγμα, επειδή το δείγμα πήρα lol
Sniper Elite V2, Wolfenstein, Ghost Recon Future Soldier και τα περιμένω πως και πως!