ρε παιδια, φορτηγακι βρηκατε? δεν βρισκω πουθενα.
Printable View
ρε παιδια, φορτηγακι βρηκατε? δεν βρισκω πουθενα.
Βγάλε το IA δίπλωμα και θα σου δώσει δώρο το Dodge Ram
μπηκα τωρα μια στα μτχ και μου εβγαλε ενα ford svt!!!!!
οποιος πηρε την collectors απο το πλαισιο θελω λιγο τα φωτα του...
μας δωσανε ενα κωδικο για να ξεκλειδωσουμε ενα αυτοκινητο..αυτον τον κωδικο που τον τοποθετουμε??
πρεπει να μπεις στο psn. πανω δεξια, εκει που σου λεει για το καλαθι σου και αυτα που εχεις κτεβασει, εχει μια επιλογη για να γραψεις κωδικους απο games. δεν θυμαμαι πως ακριβως το γραφει.
Tin stoli tou driver apo to GT5 gia to Home,pou tin vriskoume????? :S
________
Medical marijuana seeds
Στο επιπεδο "Αγωνες για εμπειρους", εχει εναν αγωνα για κλασικα αγωνιστικα
αυτοκινητα (κατασκευασμενα πριν το 1970). Εχω την jaguar xj13
που αν θυμαμαι καλα ειναι μοντελο 1964 και ειναι οτι καλυτερο εχω
για το συγκεκριμενο event.
Με το συγκεκρημενο αμαξι εχω τρεξει μερικους αγωνες, για δοκιμη,
αλλα εδω που το χρειαζομαι δεν μ αφηνει!
Μπορει, αν γνωριζει καποιος, να μου πει γιατι δεν με αφηνει το ρημαδι
να το χρησιμοποιησω?
Και ειναι πολλα τα λεφτα γμτ να αγορασω καποιο αλλο ανταγωνιστικο
1979 και πριν είναι το όριο και η XJ13 είναι του '66 περίεργο που δεν σ'αφήνει.....σου βγάζει την κίτρινη λίστα με τα αμάξια που μπορείς να τρέξεις και δεν σ'αφήνει;;;
Οταν επιλεγω το συγκεκριμενο event και παω στο γκαραζ, δεν μου το εχει ως επιλογη, μου δειχνει κανα δυο αλλα αυτοκινητα που δεν κανουν για τον αγωνα λογο δυναμης. Οταν επιλεξω την jaguar απο το κεντρικο μενου και παω βημα βημα στον αγωνα, μου βγαζει μνμ πως δεν εχω το καταλληλο αμαξι.
Εν τω μεταξυ στην επιλογη συνηθες αντιπαλοι ή καπως ετσι, την jaguar xj13 την εχει κανονηκοτατα. Μηπως επειδη ειναι κατεβασμενο με code και οχι αγορασμενο?
Τι να πω, δεν ξερω...
Κι εγώ με την Jaguar το έβγαλα και δεν είχα πρόβλημα, ίσως όπως λες να φταίει ότι είναι κατεβασμένο
έστω και έτσι όμως δεν βρίσκω τον λόγο να μη μπορεί να συμμετέχει...
Γιατί έχει limit για τη δύναμη το συγκεκριμένο event;;;.....δεν θυμάμαι και δεν είμαι και στο ps3 για να δω αλλά μου φαίνεται περίεργο.
Δεν εχει οριο, απλα εχει κατι εργαλεια με 500+ αλογα και το βαρος τους δεν φτανει τα 1000kgr. To μονο αναλογο που εχω ειναι η jaguar που δεν με αφηνει να την επιλεξω.
Αυτα που μου εχει ως επιλογη ειναι κατι ψοφημια με αρκετο βαρος.
Τεσπα θα παω να το τσεκαρω το μεσημερι μηπως εχει κανα οριο στα λαστιχα ή καπου
αλλου και δεν ειμαι συμβατος...
Μονο μη θελει κανα delete τα game data και ξανα απ την αρχη. Θα τις κοψω τις φλεβες μου. :a122:
Στα λάστιχα έχει σίγουρα περιορισμό, τσέκαρε αν έχεις τα σωστά.
Τσεκαρα τα παντα (στα λαστιχα δεν εχιο οριο) και δεν γινεται τιποτα. Στους αγωνες για κλασικα αυτοκινητα δεν δεχεται την jaguar xj13 με τιποτα. Στους extreme αγωνες, ευρωπαικο πρωταθλημα που δοκιμασα την jaguar, μπορω να την επιλεξω παντως.
Τι να πω.
Θα τσεκαρω την λιστα σου με τι αυτοκινητα κερδιζεις σε καθε αγωνα, να δω που δινει και αν δινει κλασικο αγωνιστικο αυτοκινητο σε καποιο event και θα κινηθω αναλογως...
Τότε το πιο πιθανό να φταίει ότι είναι από κωδικό το αμάξι και να μην σ'αφήνει στο συγκεκριμένο event επειδή είναι αρκετά καλό......στο Like the wind σου δίνει το Toyota 7 που θα κάνει σίγουρα δουλειά.
Eυχαριστω παιδια για τις συμβουλες σας. Το μεσημερι παω σφαιρα για το Like the wind
Ξέχασα να σου πω κάτι βασικό στο B-spec πρέπει να παίξεις το Like the wind.:c026:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=-Mi_xKz3WLw&feature=player_embedded"]YouTube - Gran Turismo 5 Official Nurburgring Reality Check[/ame]
LooooooL τωρα μου τσακισες τη ψυχολογια
Στο Β-spec ειμαι lvl 2!!!!! Δε τα πετανε ετσι αυτα. Κανε ενα προλογο να με προετοιμασεις και πες το μετα...
Ευκαιρια να ασχοληθω με το συγκεκρημενο για αρκετες ωρες αφου το εχω παραμελησει..
Πριν κανα δυο μερες αφου τον πεθανα τον οδηγο μου, επειδη του ειχα δωσει αμαξι εξω απο τις δυνατοτητες του, το παιχνιδι δεν με αφηνε να τον ξαναβαλω να τρεξει. Γινετε αυτο ή εφαγε κανα κολημα το game. Σας ρωταω, γιατι ενα φιλαρακι που εχει ασχοληθει αρκετα με το B-spec, οταν του το ειπα με κοιταζε με το βλεμα της αγελαδας και οπως μου ειπε, πρωτη φορα το ακουει αυτο και μαλλον κατι εχω κανει λαθος!
Τα φωτα σας, παρακαλω
Για να διορθώσω αν θες να στο στείλω να βγάλεις το event που θες τώρα για το άλλο όντως δεν το κάνει αυτό το πολύ πολύ να έχει το πορτοκαλί σήμα με το βελάκι προς τα κάτω και μην είναι καλός ο οδηγός σου μέχρι να ξαναπάρει τα πάνω του.