Originally Posted by
Nek_Food
Είπα να ξοδέψω ό,τι έχω πριν τα φάνε τα λαμόγια. Κονσέρβες, ζάχαρη, λάδι και μακαρόνια είναι γεμάτο το σπίτι οπότε μετά και τα αποθέματα που στόκαρα σε χαρτιά υγείας τί έμενε; :P
Κοίτα είχα ένα εκπτωτικό στο μαγαζί, έδωσα και κάποια μετρητά και τα υπόλοιπα σε άτοκες μέσω κάρτας, έτσι με διασπορά πόρων τα έφερα βόλτα. Ωστόσο, ένα κινητό στα 4/5 χρόνια, μία καινούργια κονσόλα στην διετία/τριετία περίπου (εδώ κλέβω λιγάκι αλλά μην το πείτε πουθενά) και έναν υπολογιστή στην 8ετία παίρνω. Καινούργια τηλεόραση δεν προβλέπεται τελικά για φέτος που έλεγα. Γενικά δεν πίνω, δεν καπνίζω, σοκολάτες δεν τρώω, παντρεμένος είμαι (άρα άλλες γυναίκες γιοκ), είπα να το ρίξω λίγο έξω τώρα που μπορώ και να πάρω κάτι για την πάρτη μου (πέραν των παιχνιδιών κλπ), άσχετα αν δεν ξεκολλούσε τα χέρια της από αυτό η μικρή.
Εφαρμογή για τα κόμικς μου βρήκα, για μουσική δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα, τα βίντεο με καίνε άμεσα και μετά βλέπουμε για το θέμα gaming/productivity. Κάνα site που να ασχολείται μόνο με το iPad σε Ελλάδα (ή εξωτερικό) όπως το παρόν για το PS3 παίζει;
Υ.Γ.: Ξέχασα... εντυπώσεις είναι πολύ νωρίς ακόμη. Δεν έχω διαμορφώσει πλήρη άποψη οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω επ' αυτού.