tha gini tipota kalo simera?
ego exo vgi apo tin clan,giato ama kanonisti tipota grafte ora.
Printable View
tha gini tipota kalo simera?
ego exo vgi apo tin clan,giato ama kanonisti tipota grafte ora.
Γιατι βγηκες;
Θες να σου ξαναστειλω;
Σημερα θα εχει παιχνιδι απο τις 10 και μετα. Επειδη δεν ειμαι σπιτι αλλα 600 χιλιομετρα μακρια απο αθηνα (ναι πηρα μαζι το playstation, ειμαι αρρωστος με δαυτο) και η 24αρα δεν υπαρχει εδω, δεν θα φτιαξω δωματιο. Θα μπουμε ολοι σε ενα αδειο official room 32 ατομων.
Το νου σας.
ama mporis xanastile.
den ipirxe simetoxi toso kairo.
Θα σου στειλω σε λιγο. Συμμετοχη μπορει να μην υπαρχει αλλα οσοι παιζουμε μπορουμε να μπαινουμε να λιωνουμε λιγο.
Ισως μικρυνει λιγο το κλαμπ αλλα παλι θα παιζουμε. Εγω, εσυ και ο mirmidones ο οποιος παιζει συνεχεια και ειναι πολυ καλος παικτης πλεον. Θα βρουμε αλλους τοσους και θα παιζουμε σε επισημα δωματια με 32 ατομα.
Λοιπον 12 και 20 και δεν μπηκε κανεις εκτος απο sinaig και mirmidones. Ετσι δεν γινεται παιδια. Τεσπα την επομενη φορα θα παιξουμε μονο 3-4 ατομα. Δεν τρεχει και τιποτα.
Υ.Γ. Σε επισημο σερβερ της σονυ ΔΕΝ μπορω να κανω invite. Δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Δυστηχως. Εγραψα απο πανω οτι δεν εχω την 24αρα εδω. Ειμαι με 2mbps και δωματιο δεν φτιαχνεις με τετοια συνδεση. Διαβαστε ακριβως τι εγραψα γιατι ακουστηκαν παραπονα.
Υ.Γ2. Αν θελετε προτεινετε μια λυση και εγω ειμαι μεσα να το κανουμε μπας και παιξουμε κανα παιχνιδι. Μην ξεχνας (φιλε μου, ξερεις ποιος) οτι πολλα παιδια μπηκαν απλα για να παρουν το τροπαιο ''join a clan'' και δεν μπηκαν ποτε ξανα. Οποτε ειμαστε πολλοι λιγοι. Κατω απο 5 ατομα. Δεν μπορω να τους κατηγορησω ομως. Αυτο θελουν αυτο κανουν.
Υ.Γ3. Πηρα το playstation στην φλωρινα (ενω κανεις αλλος δεν θα επαιρνε μαζι του κονσολα σε ολιγοημερες διακοπες) για να κανονισουμε αγωνες για το warhawk. Αν νομιζει κανεις οτι δεν οργανωνω καλα ή πρεπει να οργανωσει καποιος αλλος ας το γραψει να του δωσω την αρχηγια και φυσικα την διωργανωση των αγωνων.
Υ.Γ4. Με 5 ατομα δωματιο δεν φτιαχνεις. Απλα.
Φιλικα παντα και ανοιχτος σε προτασεις. Δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε για παιχνιδια.
Τι ακριβως δεχτηκε δεν καταλαβα;
μονο δευτερα δουλεια δεν γινετε...εγω ας πουμε εχω προβα 9-11 μεχρι να παω σπιτι καλες 12 κλπ...εχθες μπηκα και ηταν ενα ατομο στην κλαν και δεν εχω και το downloadable content οπωτε παλι μονος επαιξα!
Την δευτερα θα προσπαθησουμε να παιξουμε παλι. Θα ειμαι σπιτι πρωτα ο θεος (φλωρινα ριχνει χιονι με το τσουβαλι αυτην την στιγμη) οποτε δεν θα εχουμε προβλημα με μικρες συνδεσεις και λοιπα.
Το πιθανοτερο βεβαια ειναι να μπουμε σε επισημο δωματιο 32 ατομων και να περιμενουμε να μαζευτει κοσμος να γινει χαμος. Κατι που συνηθως γινεται γρηγορα.
Θελετε να βαλουμε και την πεμπτη μεσα στο προγραμμα; Καμια αντιρρηση.
Δευτερα παντως εχει αγωνα και θα ειμαι μεσα 100% και μετα τις 12 για οποιον θελει και δεν προλαβαινει. Αλλωστε αν μπουμε σε καλο σερβερ η μαχη κραταει ωρα. Καμια ανυσηχια.
Τα λεμε eucadia. Το νου σας. :)
Ξαναφερνω το θεμα πανω.
Σημερα εχει παιχνιδι. Οσοι το εχουν ας μπουν να παιξουμε λιγουλακι.
Δεν ειναι κακο παιχνιδι.
Εγω θα ειμαι μεσα σημερα 100000%
Τα λεμε.
Oποιος δεν μπηκε χτες εχασε. ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ ενα πραγμα.
Μονο 2 ειμασταν απο κλαν, εγω και ο γιωργος (mirmidones).
4ο ποστ στην σειρα.
Σημερα ειναι πεμπτη, η ανεπισημη μερα για το warhawk. Θα μπει κανεις;
Αν ''περπατησει'' η σημερινη μερα θα γινει επισημη μερα μαζι με την δευτερα.
Για να δουμε, δεν μπορειται να πειτε, κανω φιλοτιμες προσπαθειες
και εγω που μπηκα τι καταλαβα τη δευτερα;;;πες οτι πρεπει να εχουμε downloadable content να παιξουμε μαζι σας...με τη χαρα εμεινα!!!
Βρε αφου δεν παιζαμε σε καινουργιους χαρτες. Ολοι οι παλιοι ηταν. Σε κανενα mode δεν παιξαμε νεο χαρτη.
Δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Ισως κανω λαθος και εγω. Οταν μπαινω σε σερβερ την σονυ δεν γραφει αν εχει χαρτες νεους ή παλιους. Δυστηχως. Ισως το βραδυ κανω εγω σερβερ. Θα δουμε. Εκει βαζω οτι θελω και φυσικα δεν θα βαλω νεους χαρτες.
Σε περιπτωση που μπουμε σε επισημο σερβερ τοτε χρειαζονται μαλλον. Εχει μια καλη προσφορα ολοι οι χαρτες μαζι. Για δες το και πες μου.
Η πεμπτη εγινε η επισημη μερα μαζι με την δευτερα. Χτες μαζευτηκαν 4 ατομα. Ναι 4 (τεσσερα) ατομα ολοκληρα και παιξαμε ενα δυο ματσακια. Βεβαια σε περιεργη φαση αλλα, οκ κατι εγινε.
Δευτερα και πεμπτη το λοιπονε, επισημες μερες για το warhawk. Βεβαια ετσι οπως παει θα μεινω μονος μου να παιζω.:bgrin2:
Αντε να δουμε θα ειναι το warhawk ο νεος φοινικας;;;;;; Θα αναδυθει απο τις σταχτες του;;;;;;;;;
Y.Γ. Τι εγραψα παλι ο φουστης......!!!!!!!!!! :fryingpan:
LOL! Εγώ είδα εχθές το Kostas92 να παίζει, αλλά ήταν σχεδόν 12 η ώρα και έπρεπε να κλείσω. Αν παίζετε πριν τις 22:00-23:00 τότε ίσως να μπαίνω κι εγώ :)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=X7NId823PAc&feature=related"]YouTube - Warhawk 300 Eucadians Monkeyboi3[/ame]
Λοιπον...
Εφτιαξα στο ΗΟΜΕ club για την κλαν που εχουμε στο warhawk. Οποιος θελει ας στειλει μυνημα να μπει.
Ψαξτε για ''Greek Warhawk Team''. Μπορουμε να μαζευομαστε εκει πριν τα παιχνιδια για να κανονιζουμε και λοιπα. Νομιζω ειναι μια καλη κινηση η οποια αν εχει αποτελεσμα θα προσπαθησω να την κρατησω οσο μπορω.
Oσοι παιζουν και το γουσταρουν θα τους αρεσει πιστευω το ολο θεμα. Και φυσικα θα βοηθησει να γινουμε πιο πολυ ομαδα.
Τα λεμε eucadia...
ego mesa ime file mou.wreo to videaki.
makari na ftiaxoume k emis tetio team.
σε σενα και σε μερικα αλλα ενεργα μελη εχω στειλει ινβιτασιον.
Οποτε τα λεμε μεσα. :)