Είσαι σίγουρος? Ούτε σε μένα είναι :p
Printable View
δεν υπαρχει slay τιποτα μηπως ειχες dejavu:p
οντως, διαφημιση δεν εχει πανω.
slay μην ακους κανεναν η διαφημιση ειναι πανω ολοι ψεμματα σου λεμε!!!αφηστε τον ανθρωπο ησυχο μην του λετε τιποτα θα παει να τη βαλει και μετα το ανεμιστηρακι απο το netbook θα βγαζει φωτιες για να μπαινω στο φορουμ!!!!!!!!!
Παιδια , μπορω και εγω με την σειρα μου να ζητησω μια χαρη ??
Θελω να βαλω ωραιες ροζ κουρτινες πισω απο το pc μου αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα ταιριαζει με το χωρο.
Μηπως γινεται να αλλαξουμε χρωμα στο αγαπημενο μας φορουμ , να αποκτησει ενα απαλο ροζακι οχι κατι υπερβολικο, για να ταιριαζει με τις κουρτινες μου ????
:please2::please2::please2:
Δεν νομιζω να ειμαι υπερβολικος...
και ενα update στην αρχικη σελιδα ρε παιδια!!!!
Σε πόσο καιρό θα μπουν τα reviews στην αρχική σελίδα? Αρχίζω και βάζω ότι έχω στο αρχείο αλλά ορισμένα θέλουν λίγη δουλίτσα και δεν έχω και πολύ χρόνο. Αλλά κάνω ότι μπορώ.
Λιγο υπομονη παιδια, ετοιμαζουμε οπως σας ειπαμε νεο portal, και σε λιγες ημερες θα ειναι επανω, επισης ευχαριστω για την επισημανση για τις διαφημισεις, ειχα ξεχασει μια ρυθμιση και τις εβλεπα μονο εγω.
θα αλλαξεις και αυτο, αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαζει με τις κουρτινες σουQuote:
Παιδια , μπορω και εγω με την σειρα μου να ζητησω μια χαρη ??
Θελω να βαλω ωραιες ροζ κουρτινες πισω απο το pc μου αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα ταιριαζει με το χωρο.
Μηπως γινεται να αλλαξουμε χρωμα στο αγαπημενο μας φορουμ , να αποκτησει ενα απαλο ροζακι οχι κατι υπερβολικο, για να ταιριαζει με τις κουρτινες μου ????
to level up kalo tha itan na min mpei giati an dw poso xamhla exw pesei tha ksenerwsw...palia eftasa to 70level me poly kopo kai twra tha eime enas akomi padowan?(kollhmenos me starwars clone wars!!!)
exeis apolyto dikio my little apprentice :p
Ότι άβαταρ και να βάλω δεν μου το παίρνει:(
αυτο ειναι ειρωνικο η εμενα μου φαινεται ετσι?ΑΝ ειναι ειρωνικο τοτε διευκρινιζω οτι δεν ζητησα απο κανεναν χαρη.ειπα απλα στον slay οτι δεν εβαλε την διαφημιση με χιουμοριστικο τροπο..σιγα να μην την εβαζε επειδη εγω εχω netbook και αργει να μπει λογω της διαφημισης.αν αλλαξαν οι κανονισμοι και απαγορευεται να κανεις και χιουμορ να μου το πειτε.
κατω απο την διαφημιση εχει μια επιλογη που λεει "remove advertisements".κανω κλικ εκει αλλα με βγαζει στη διαχειρηση του προφιλ μου.γινεται να την βγαλω και αν ναι πως??
πληρωνω οσο οσο προκειμενου να γλυτωσει το κακομοιρο και ταπεινο netbook!!!να'σαι καλα για την διευκρινηση.
greekteo,plakas και ilias78 μαζεψτε χρηματα να μου κανετε δωρο λαπτοπ τελευταιας τεχνολογιας με βασικη προυποθεση να μην κολλαει στις διαφημισεις!!!!!!!!θα βαραει υπερωριες παλι το ανεμηστηρακι!!!!!!
Τσεκάρετε μία τον φίλο ForumTeam μιας και πρόκειται για pm spam bot...
^^ Τακτοποιηθηκε φιλε ευχαριστουμε για την ενημερωση ;)