Δεν έχασες τίποτα γενικά από ότι θυμάμαι GT απλά για να βγει κ εύκολη πλατίνα .
Εμένα από την σειρά το 2 κ το 5 μου άρεσαν κ είχα λιώσει ωρες .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
To GT7 μου το έβγαλε πρώτο σε ώρες παιχνιδιου για το 2023. Και δεν έχω δοκιμάσει καν το τελευταίο update.
Το GT6 ειναι το μοναδικο GT που δεν αγορασα ποτε και ουτε θα αγορασω.
Ηταν το GT που με εκανε να αρχισω να κραζω το Καζουνορη ανελεητα.
Σημαντικοτατο νεο για το GT7 μακροχρονια και πολυ τιμια κινηση απο Sony και Polyphony Digital.
https://www.youtube.com/watch?v=65eT...hannel=DFClips
Ασχολούμε με το GT7 καθημερινά τις τελευταίες 2 εβδομάδες .
Παιζω μόνο σε VR mode και θα έλεγα ότι γουστάρω παρά μα παρά πολύ χώμα και χιόνι .Σα τρελός έτρεχα σήμερα με ford track σε χώμα μλκ ξανά και ξανά .
Αν έχετε και τιμονιέρα ( εγώ έχω μια g29 και την κάνει την δουλειά της μια χαρά ) είναι φοβερή εμπειρία .
Γυριζω από δουλειά και έχω το μυαλό μου να πάω μέσα να κάνω 2-3 γύρους χαχαχα .
Σαν μικρό παιδί .
Ότι κι αν έχω παίξει , to GT σε VR είναι η καλύτερη εμπειρία που έχω προσωπικά σε racing παιχνίδι .
Αν δηλαδή θέλω να αγοράσω αυτοκίνητο που χρειάζεται invite κάνω κάνα ευχέλαιο πρώτα ; :)
Η και καλά πρέπει να κοιτάω στα used μπας και βγει εκεί ;
Επισης με τα αυτοκίνητα τι φάση; Θέλω την 2024 mustang πχ
Δεν παίζει ε ; Του 15 μοντέλα ;;
Invite υπάρχει μόνο στην κατηγορία καινούριων αυτοκινήτων, το οποίο λαμβάνεις όποτε κάνει κέφι του Καζουνόρι.
Για used και legendary αυτοκίνητα δεν υπάρχουν invite, απλώς περιμένεις (πάλι ανάλογα τα κέφια του Καζουνόρι) να εμφανιστούν ως διαθέσιμα.
Έτσι μωρέ, για να σπάσουν νευράκια. (ειλικρινά ΔΕΝ καταλάβα ΠΟΤΕ το νόημα των invite)
Εχω παιξει πανω απο τριακοσιες ωρες και ακομα περιμενω ενα γμημενο invite για να αγορασω Ferrari LaFerrari και Aston Martin Vulcan..
Ο Καζουνορης ειναι τεραστιος ριολης και αν μπορουσα να του ριξω σφαλιαρα για τις απαραδεκτα στημενες λοταριες που εχει βαλει στο παιχνιδι θα το εκανα με περισσια ευχαριστηση.
Και εκεί που διάβαζα το ποστ του Λευτέρη και λέω είναι δυνατόν ;;
Σκάει και ο Valkyre με τις πάνω από 300 ώρες παρακαλώ ..
Γελαω νευρικά γιατί δεν έχω καν απάντηση να πω!:)
Γκρεμισμένα όνειρα
Wtf?????Attachment 13302
Πως γίνεται τόσο απλά να μου το έδωσε ;;
Απλα έτρεχα με μια Φεράρι που μου είχε δώσει δώρο το παιχνίδι παλιότερα σε καμία 5-6 event συνεχόμενα .
Λετε να παίζει ρόλο , η να πάω να παίξω και mega millions αύριο ;;; Χαχαχα
Απο αυτα που ξερω ειναι οτι invitations παιρνεις μονο απο tickets που κερδιζεις. Συνηθως ειναι απο τα tickets των χιλιομετρων της ημερας οπου αν κανεις 50 (?) νομιζω χιλιομετρα την ημερα παιρνεις ενα ticket που συνηθως αυτα μπορει να εχουν invites. Εσυ δηλαδη το πηρες αυτο χωρις να ανοιξεις καποιο ticket/λοτταρια??? Αλλαξε κατι?
Υπάρχουν πλέον και τα weekly achievements πέραν από τα 50 χλμ/μέρα.
Αλλά επειδή είναι Καζουνόρις, δεν είναι ευδιάκριτο που είναι τα weekly achievements: πρέπει να μπείτε στο εικονίδιο των αγώνων (πως σκατά λέγεται το εικονίδιο στο "dekstop", την αρχική οθόνη), και στο πάνω μέρος της οθόνης με πράσινο φόντο θα δείτε το εν λόγω κουμπάκι με τα achievements. Πατώντας το θα δείτε τι πρέπει να κάνετε ώστε να λάβετε τα διάφορα δώρα (νομίζω είναι 3; δεν θυμάμαι γιατί έχω να παίξω καιρό). Λαμβάνετε χρήμα αλλά και tickets!
Ναι αλλα αν δεν κανω λαθος τα tickets απο αυτα τα events ειναι παντα 6-star tickets που αυτα δεν εχουν μεσα ποτε Invites αλλα μονο εξαρτηματα και αυτοκινητα.
Νομιζω τα μοναδικα tickets που μπορεις να παρεις invites ειναι τα 4 star tickets. Kαι σε endgame κατασταση οπου εχεις κανει και ολα τα events του cafe κλπ ο μοναδικος τροπος να παρεις 4-star tickets ειναι να ολοκληρωσεις το daily driving marathon...
Τα εχει κανει χαλια ο τυπος, ειναι για φαπες εντελως.
Να παραδεχτώ ότι δεν έχω ιδέα από που λαμβάνεις τα tickets;
Έχω ρίξει εκατοντάδες ώρες να με βράσω και ακόμα δεν έχω καταλάβει. Δεν το κυνηγάω κιόλας, γιατί έχω κουραστεί με το παιχνίδι από πέρυσι. Παίζω αραιά και σπάααααανια πλέον. (παίζει ρόλο ότι βαρέθηκα να παίζω με το joypad, θα ήθελα μια τιμονιέρα της προκοπής, όχι ντε και καλά των 1000 ευρώ, αλλά μια γύρω στα 500-600 ευρώ....κάτι που δεν είναι οικονομικά εφικτό βέβαια)
Γενικώς ο Καζουνόρις είναι σε "δικό του πλανήτη αντίληψης του τι θέλει ο κόσμος".
Αυτό με τα invites είναι εντελώς fail.
Αλλά προσωπικά το παιχνίδι το απολαμβάνω στο έπακρο όποτε παίζω. Το ότι 2.5 χρόνια δεν έχει διαγραφεί ποτέ από την κονσόλα κάτι λέει.
Έχω πάνω από 300 ώρες και πραγματικά για εμένα είναι το καλύτερο GT. Μέχρι τώρα για εμένα ήταν το GT4.
Έχει αρκετό περιεχόμενο όποτε πάντα βρίσκω κάτι να ασχολούμαι. Και προστίθεται συνέχεια καινούριο.
Δυστυχώς έχει τα αρνητικά της σειράς με το να ξεκινάς πάντα τελευταίος και να κανείς αγώνα για να βγεις πρώτος.
Και εννοείται αυτό με τα invites που δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να υπάρχει..
Ελπίζω στο μέλλον ακόμα περισσότερη ενσωμάτωση της Sophy.
Όχι όχι μου έδωσε 4 αστέρια εισητηριο και είχε μέσα invite .
Απλά είχα λίγο ξέρεις απογοητευθεί με την ηλίθια μέθοδο και είπα ιτς οκ θα τρέξω με τη 430 την μοναδική που είχα .
Attachment 13303
Και πράφ πάρε ένα invite Attachment 13303
^^ Ησουν απλα τυχερος! Μονο ετσι μπορεις να παρεις invitation οπως ελεγα, μεσω απο marathon 4 star tickets. Αφου σου εκατσε μη χανεις χρονο παρε ολα τα αυτοκινητα για να μην το μετανιωσεις!
Θελω να πιστεύω ότι το κάνανε λίγο στατιστικά εύκολοτερο πλέον ;;
Είχα βγάλει τα διπλώματα αλλά δεν είχα τρέξει σε πολλούς αγώνες , στην ουσία τώρα το ξεκινάω το παιχνίδι .
Με όλα αυτά που άκουγα και την pc vr racing ασχολία μου το είχα στο μυαλό μου αλλά δεν το έπαιζα .
Btw αγόρασα και την Ferrari VGT και τα σπάει .
Δεν ξέρω παιδιά αλλά το GT μπορεί να είναι λίγο θολό κτλ αλλά παίζει εκπληκτικά .
2-3 ώρες θα τις φάω κάθε μέρα να δοκιμάζω τα αυτοκίνητα και να βλέπω πως είναι μέσα και πως συμπεριφέρονται στο δρόμο .
Αυτο από μόνο του είναι τρελό !!
Επισης ναι κάθομαι και χαζεύω replay σε VR Mode .
Λες και παρακολουθείς αγώνα κτλ