:giggle::giggle:θα ταν λαζοπουλικοι!!:giggle:ολοι ψωνια ειναι ολιγον τι εχω δει αρκετους γνωστους κατα καιρους και πραγματικα ολοι εχουν το ιδιο υφος ελεος:banghead:
Printable View
Το κλασικό στυλάκι του ανθρώπου που δεν έχει να παρουσιάσει κάτι ουσιαστικό στην ζωή του και προσπαθεί μέσα από τις πράξεις του, και μερικούς στίχους-σκουπίδια να προκαλέσει και να ρίξει λίγο τις κάμερες πάνω του. Το αν το αξίζει η όχι είναι αλλουνού παπά βαγγέλιο.....
This summer is a piss of shit.... :pppbbbttt:
ποτε και αν θα παω διακοπες!!:pppbbbttt:
Το γεγονος οτι ολοι μου οι φιλοι και γνωστοι φευγουν αυτες τις μερρες για διακοπες καπου και εγω θα μεινω Αθηνα.Δεν χαλιεμαι ομως γιατι περισυ τετοια εποχη πηγα και περασα τα πανδεινα σε καραβια,λεωφορεια κτλ.
Τον Σεπτεμβρη εμεις με το καλο πρωτα
liges ores minane.......
Σκέφτομαι ότι μετά από 7 ημέρες απουσίας έχω πολλά να διαβάσω και έχω αγχωθεί.....πω πω πάω να ξεκινήσω.
Δεν το πιστεύω,παίζω ...viva pinata party animals...
να είναι κάτι σοβαρό ή αν βάλω το bad company θα γειάνω; :notsay::confused:
Σκέφτομαι ότι μεθαύριο επιστρέφω Αθήνα από Ρόδο, και δε βλέπω την ώρα να λιώσω το φρεσκοαγορασμένο GT5 Prologue xDD
Τα έχω πάρει με τον εξωτερικό μου που με τσίτωσε με τα bad sectors του και δεν είχα κάνει όλα τα σημαντικά μου αρχεία backup! Τα πήρα, από δω και πέρα τα πάντα στο CLOUD!!!
Σκέφτομαι....(!!!)
Όχι άκυρο, αυτό πάει στα ανέκδοτα.
Τελικά είναι καλή η υπογραφή που έφτιαξα ή μπα??? :notsay:
http://img362.imageshack.us/img362/6814/sigbeta2ag7.png
Λιγάκι σκοτεινή και μονότονη στα χρώματα την βρίσκω εγώ. Επίσης είναι κομματάκι δύσκολο να διακρίνεις τους χαρακτήρες που έχεις βάλει με την πρώτη ματιά.
Now its better? :p
http://img387.imageshack.us/img387/215/sigbetapu9.png
Θέμα?? PS3 to rule them all :p :p :p
Για μενα ασυγκριτα καλυτερη η απο κατω απο την πανω! Πιο ζωντανη και βλεπουμε τι θελει να πει ο ποιητης :D
mou epese ena periodiko sta xeria gia pc kai eixe ena arthro oti yparxoun epagkelmaties pextes gamers pou amoivonte me kati trella lefta gia na pigenoun na pezoun se tournoua ki na kanoun promosion se diafora games.akoma egrafe oti exoun dimiourgithei fun club ton sigkekrimenon pexton ki oti poulane mplouzakia ki diafora tetia me tin ypografi tous.akou kati pramata re!! na pezeis kai na ta konomas!