Τι έγινε παιδιά?
Ανάλυστε λίγο το update
Printable View
Τι έγινε παιδιά?
Ανάλυστε λίγο το update
Το έκαναν χειρότερο .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εκπληκτικη η ικανοτητα του franchise να παιρνει την κατιουσα απο τον πρωτο μηνα.
Εχω φιλους που σκυλοβαρεθηκαν ηδη.
Μεγαλειωδες εργο το BF1 αναμφιβολα. Σαν την τραβιατα του Βερντι. Τρελο hype, μεχρι τη δευτερη πραξη που σε παιρνει ο υπνος.
https://youtu.be/RNOmaBf_41o
https://youtu.be/sUWQgfkLwsQ
Αν δεν έχεις παρέα ειναι αστα. Παίξε pacman καλύτερα. Είναι σαν να πηγές στις μπαχαμες με μια ακολη εξηντάχρονη με πεσμένο στήθος ...... νομίζεις θα σου αρέσουν οι μπαχαμες;
Λολ δε νομίζω , απλά αυτοί που τα λένε παίζουν απλά για να βγουν πρώτοι στον πίνακα των σκορ για να καμαρώνουν στους φίλους τους. Χάσανε την ουσία του παιχνιδιού δηλαδή
Εγω μια χαρά παίζω και Μόνος μου,και σχεδόν πάντα είμαι πρώτη 5αδα ακόμα και αν έχω αρνητικό K/D ratio.
Είναι πάντως έτη φωτός ανώτερη εμπειρία από το cod,προσωπικά cod θα παίξω όταν έχω κουραστεί μετά από 5-6 conquest η όταν έχω πολύ λίγο χρόνο.
Μέχρι εκεί.
Προσωπικά ακόμα και με bugs το απολαμβάνω μια χαρά.
Θα το φτιάξουν ,εδώ έφτιαξαν το bf4 που ήταν τελείως broken όταν βγήκε.
Το bf είναι παιχνίδι 64 ατόμων με τεράστιους χάρτες και επικές μάχες λογικό είναι να έχει και κάποια bugs στο launch.
Δεν γίνεται να το συγκρίνουμε με το cod που τα modes του θυμίζουν ματσάκια paintball σε 10x10 αρένες.
Παίζεις μια χαρά γιατί παίζεις ενάντια σε νουμπαδες που έχουν το ίδιο σκεπτικό με εσένα , παίξε ενάντια σε ομάδα με teamwork να δούμε πως θα τα πας ( όχι εσυ, ο καθένας) στο bf4 μια φορά είχε μπει ένας Έλληνας στο παιχνίδι νας που ήθελε να κάνει τον πιλοταρα, παίρνουν 2 φίλοι το stinger , ο καημένος δεν μπορούσε να δει καν τη σημαία που παίρναμε ! Ο πιλότος 2000 ώρες , ο stingerας 15
Άσε μας ρε συ,δηλαδή δε μπορείς να βρεις μια squad και να ακολουθείς τις εντολές του squad leader και να παίξεις ομαδικά;
Δε μπορείς να ζητήσεις health pack η ammo η αντίστροφα να δώσεις όταν σου ζητάνε,η μήπως δε μπορείς να καταστρέψεις άρματα αν παίζεις assault;
Συμφωνώ ότι μια 5αδα από φιλους το πάει σε πολύ ανώτερο level αλλά αυτό βρίσκεται πολύ δύσκολα και αν κάνα δυο δεν παίζουν καλά η δεν το χουν παλι στον ίδιο παρανομαστή καταλήγεις.
Αν σου αρέσει το παιχνίδι και το χεις μια χαρά παίζεις και μόνος σου,ίσως και καλύτερα γιατί δεν έχεις τον κάθε ένα που την έχει δει στρατηγός να σου πρήζει τα @@@@@.
Έχεις χάσει τν ομορφιά του bf. Υπάρχει ένα παιχνίδι που έχει γίνει remastered. Πιστεύω θα σου τεριαξει γάντι . Είναι για παίχτες σαν κι εσένα , θα βρεις πολλούς που εκεί που θα έχουν το ίδιο σκεπτικό με εσένα. Το θέμα είναι να παίζεις με άτομα του ίδιου στιλ παιχνιδιού σε συγκεκριμένο παιχνίδι που στηρίζει αυτό το στιλ
Πχ εμένα μου αρέσει το 100αρι στην κολύμβηση, δεν θα μπω battlefield επειδή έχει θάλασσα να βάζω αγώνες με τους Ράντομ για να τους περάσω στο κολύμπι .
Θα παίξω Beijing 2008 δε θα χαλάσω το παιχνίδι των άλλων
Άσχετο αλλά τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσο καιρό ακόμα και τηλεόραση περιμένεις να σου βρουν άλλοι..
Εγω θα χαλάσω το παιχνίδι των άλλων επειδή βρίσκω μια καλή squad και παίζω πολύ καλά BF?
LOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoL.....!!!!!!!!!!!!
Με το σκεπτικό σου μαν και εγώ που παίζω μερικές φορές μόνος έχω πρόβλημα; να παίξω πακμαν η μπαρμπι;
Παίξε αλλά να μη μας λες μετά το παιχνίδι το βαριεσε εύκολα και τέτοια . Ακόμα και τον PACMAN αν δε ξέρεις να το παίξεις θα το βαρεθείς πρώτη πίστα
Στην ουσία κάποιο μας λένε ότι βαριούνται εύκολα το παιχνίδι βασισμένοι στο βαρετό τρόπο που το παιζουν οι ίδιοι Λολ
Χαχαχαχα, παίξε μόνος Λολ
Αύριο μάλλον θα έχει έκπτωση το battlefield 1 γιατί στην Αμερική έχει Black Friday.Δεν γνωρίζουμε αν θα υσχιει ελλλαδα πάρε κάρτες για καλό και για κακό και μη τις βάλεις μέσα . Μόνο αν ο έχει προσφορά Βαλτές γρήγορα και παρτο
Χαχαχαχα
https://youtu.be/mN-Q6bVWybk
Εντυπώσεις από το hardcore:
Θετικά
-Μόνο κάμερα 1ου προσώπου στα οχήματα.
-Απουσία χάρτη.
-Πέφτουν γρήγορα (οπότε ελαχιστοποιείται το μειονέκτημα που έχουμε στην Ελλάδα λόγω lag.
Αρνητικά
-Δεν καταλαβαίνεις πότε σκότωσες κάποιον, παρά μόνο από τον ήχο που παίζει το παιχνίδι (σα να πέφτει κέρμα). Θα μπορούσε τουλάχιστον να σου δείχνει τους πόντους που παίρνεις.
-Το spotting πλέον δεν υπάρχει σε κανένα επίπεδο. Flares αχρηστεύονται αυτόματα.
-Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αμέσως φίλο από εχθρό, παρά μόνο από τα ρούχα. Στους συμπαίκτες βγάζει εικονίδιο, αλλά μετά από 1-2", που σημαίνει ότι άνετα τρως πολύ κόσμο κατά λάθος.
-Τα sniper όλα δίνουν 1 hit kill ανεξαρτήτως απόστασης. Από τη μια λογικό, από την άλλη δεν υπάρχει λόγος να ακουμπήσεις άλλο sniper πέραν του Μ1903 λόγω ταχύτητας σφαίρας και μόνο.
Προσωπικά κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσω στο core, παρά το τρομερό μειονέκτημα λόγω lag.