Είσαι σε λάθος thread, εδώ πρέπει να ποστάρεις http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...%21%21/page304
Printable View
Είσαι σε λάθος thread, εδώ πρέπει να ποστάρεις http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...%21%21/page304
Εδω και σχεδόν ενα μηνα προσπαθώ να αγοράσω το division2 απο το ubisoft store και δεν μπορώ. Ανοιξα ticket και απο οτι φαίνεται απο την απάντηση που μου έδωσε το support, μπήκαμε σαν χώρα στην black list τους
Quote:
Unfortunately it is no longer possible to order physical items from the Ubisoft store in your region.
Ναι απο κει ξεκινησε η ιστορια και τους ρωτησα και μου απαντησαν αυτο
Κοιτα εγω εμπαινα στο eu store χωρις κανενα προβλημα και αγόραζα κανονικά ολο τον καιρό. Απο ενα σημειο και μετα μου ελεγε οτι δεν ειναι το σωστο store και με πήγαινε στο ie store οπου ειχε μονο για pc. Ανοιξα ticket και η απαντηση που μου εδωσαν ειναι η παραπανω
Εκανα μια δοκιμη μην ειναι κανα θεμα με τον δικο μου λογαριασμο και μου ελεγαν βλακείες και μπηκα με τον λογαριασμο του ανιψιού, αλλα κι εκει με πήγαινε στο ie store που ειχε μονο digital games για pc
Τι χαζομάρα αυτό πάλι, τι φάση!
Τώρα το βλέπω και γω
Κρίμα κ ήταν ωραία η έκπτωση 20% ειδικά σε collector
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραια πραματα.
Υπαρχουν προιοντα (π.χ AC collectors) που διατιθενται αποκλειστικα μονο μεσω ubi store, εδινε 20% εκπτωση με 100 uplay points κ δωρεαν μεταφορικα.
Τωρα τον ηπιαμε.
Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με τα online κατ/τα του εξωτερικου κ την αποστολη των προιοντων τους στην Ελλαδα.
Τωρα αυτο με το ubi store, κατι παρομοιο συμβαινει εδω κ καιρο κ με το αγγλικο amazon πολλα προιοντα του δεν τα στελνει Ελλαδα,
το zavvi απο δωρεαν μεταφορικα τωρα εχει ελαχιστα εξοδα 6 λιρες...
Εαν συμβαινει αυτο που φανταζομαι οτι δλδ οι Ελληνες παραγγελνουν απο εξωτερικο κ μετα δηλωνουν οτι το προιον δεν ηρθε ποτε
για να κρατησουν κ το προιον κ να παρουν refund ειμαστε για πολλες φαπες...
Και έτσι να είναι Γιάννη θα έπρεπε θεωρώ να κάνουν exclude ορισμένα account η ακόμα καλύτερα να μη ξεγράψουν συγκεκριμενους χρήστες όπως πχ εμένα που τους έχω χρυσωσει και χαλωντας πολλούς πόντους έχω ακόμα σχεδόν 3000 spare. Θερω πώς οι τίμιοι και καλοί πελάτες θα έπρεπε να παραμείνουν στο πελατολόγιο τους.....
Σε κάθε περίπτωση κρίμα....
Τι είδους προϊόντα έχεις συναντήσει στο άμαζον που δεν τα στέλνει Γιάννη; Συγκεκριμένες κατηγορίες; Και γω έχω συναντήσει αλλά σπάνια
Κάποιες φορές συλλεκτικές δεν είναι από την πρώτη στιγμή διαθέσιμες αλλά γίνονται μετά από λίγο
Εκτός βέβαια και από τα αμαζον εκο κλπ
Sent from my G8341 using Tapatalk
Εδω κ χρονια οταν σε μια χωρα αρκετοι παραληπτες κανουν απατεωνιες την πληρωνουν ολοι οι πολιτες αυτης της χωρας,
το εκαστοτε καταστημα δεν κοιταζει ποιο account ηταν σωστο ή οχι, ουτε εαν αυτο θα επηρρεασει τους καλους πελατες.
Δεν σου λεω οτι αυτο που κανουν οτι ειναι το σωστο, αλλα για μια αγορα οπως η δικη μας με ελαχιστο τζιρο μπροστα σε αλλες μεγαλυτερες κ πιο ενεργες
δεν τους πολυνοιαζει εαν βλεπουν οτι εχουν αρκετη χασουρα.
Υπαρχουν καποια προιοντα οπως το eko, kindle κλπ που στανταρ δεν τα στελνει εδω κ χρονια, το γνωριζω.
Το τελευταιο εξαμηνο/1 χρονο τρωω πορτα σε: ταινιες br, διαφορα καλωδια, φορτιστες, cooling pads, powerbanks κ.α.
Για παραδειγμα δες μια πολυ δημοφιλη ταινια το Black Panther η οποια εδω κ καιρο γραφει οτι This item does not ship to Greece.
Καποιοες φορες το αλλαζουν κ μπορω να τα παραγγειλω, αλλα τις περισσοτερες οχι.
Πιστευω οτι εχει σχεση με την χωρα στην οποια αυτα τα προιοντα βρισκονται και αναλογα την αποθηκη/χωρα επιτρεπεται η παραγγελια τους.
Ναι powerbanks όντως και γω τελικά ένα Anker το είχα τσιμπήσει από mymemory...
Και απ' ότι βλέπω το 4kUHD Black Panther το στέλνει κανονικά!
Ταινίες τελευταίως κοιτάω προς amazon.it, μιας και έχουν και ελληνικούς υπότιτλους συνήθως σε κάποιο από τα δισκάκια (πχ Black Panther έχει στο 2d δισκάκι αν θυμάμαι καλά)
Εντάξει μεγάλη βλακεία αυτό...
Και όχι τόσο για την έκπτωση 20% που οκ και αυτό μας βόλευε πολύ, αλλά στο ubistore έχει πολλά exclusives που δεν μπορείς να τα βρεις αλλού.
Μπήκα και εγώ τώρα από περιέργεια.
Δεν υπάρχουν καν παιχνίδια για PS4 και Xbox αλλά ούτε και collectibles..
Πολύ περίεργο...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ έκανα τικετ πάντως του στυλ "παιδιά κάτι δεν δουλεύει, για φτιάξτε το" :P
Τους ρωτησα για τον λογο που εγινε αυτή η αλλαγή και απάντησαν αυτο
Quote:
As my colleague suggested due to recent changes in our store, physical items in our store are no longer available for purchase.
I am afraid, we are not really able to answer, why such change was necessary
Για την χώρα μας ναι. Digital και προς το παρόν μόνο pc. Στο μέλλον πιστεύω θα βάλουν digital και στις κονσόλες
Χμμ, έχει ενδιαφέρον αυτό που συμβαίνει με το Ubistore, έκανα και εγώ log in και βλέπω μόνο digital PC downloads. Το θέμα είναι ότι έχω open pre-order που έχει πληρωθεί ήδη (το Ubistore πάντα χρεώνε την ώρα της παραγγελίας) για το AC3 Remastered Steelbook και δεν το βλέπω στο MyOrders. Θα στείλω και εγώ ένα μήνυμα να γελάσουμε.