Όχι Ηλία, είναι το πρωί της Δευτέρας.
Printable View
Όχι Ηλία, είναι το πρωί της Δευτέρας.
Το γνωρίζω, απλά λένε για μεγάλη αναβάθμιση που θα ερχόταν τον Φεβρουάριο.
No problem either way.
Μακάρι να είναι το αναμενόμενο update... μόνο θετικά μπορεί να επηρεάσει το πρωτάθλημά μας, διορθώνοντας προβλήματα...
Βέβαια, Καζουνόρης είναι αυτός... ποτέ δεν ξέρεις...
Όπως και να 'χει, αφού θα είναι από το πρωί, θα υπάρχει χρόνος να δούμε αν υπάρχουν αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν τον αγώνα, και να πράξουμε ανάλογα...
Γεια σας και παλι, οδηγαρες! Βλεπω οτι συνεχιζεται το πρωταθλημα και ολα πανε μια χαρα, ετσι μπραβο, τρεξτε και για μενα.
Πολλα συγχαρητηρια στους διοργανωτες! Μετα την αδεια που πηρα και απο τον Νικο, θα θελω να σας ενημερωσω για το www.f1grip.gr , ενα ελληνικο site για την Formula 1 στο οποιο γινεται μεγαλη προσπαθεια απο ανθρωπους ερασιτεχνες μεν, με μεγαλη αγαπη για το αντικειμενο δε. Εχω τη χαρα να ειμαι κι εγω μελος της συγκεκριμενης προσπαθειας και θα ηθελα οσοι εχετε τη διαθεση και την ορεξη, να το κοιταξετε και να μου πειτε τη γνωμη σας. Οποιος μαλιστα θα ηθελε να συμμετεχει κιολας σαν αρθρογραφος, θα ηταν χαρα μας, μιας και ψαχνουμε ανθρωπους που να αγαπανε εξισου το χωρο αυτο. Υπαρχει και η σχετικη σελιδα στο facebook ( www.facebook.com/f1grip ) οπως επισης και ο λογαριασμος μας στο twitter ( https://twitter.com/f1grip ) ο οποιος παρεχει LIVE σχολιασμο κατα τη διαρκεια του αγωνα που περιεχει και χρονους και χρησιμα στοιχεια για την εξελιξη ενος Grand Prix.
Καλημερα.
Ο Σταθης (kokoraki13) αν μεχρι το βραδυ δεν δωσει σημεια ζωης τη θεση του στο πρωταθλημα απο τον αγωνα που ερχετε και μεχρι τελους μπορει να παρει (αν θελει ακομα) ο Χρηστος.
Καλημερα
Kalhspera stin parea :D iparxi periptosi na min mporeso shmera na simetasxo ston agona dioti an den se plironoune den mporeis na plirosis.. kai an den plirosis sou kovoun to tilefono :a045fgf:
Καλησπερα παιδες!!καλο αγωνα σε ολους.
ΠΡΟΣΟΧΗ στην εκκινηση και γενικοτερα στους πρωτους γυρους,ακολουθαμε πιστα την αγωνιστικη γραμμη ακομα και οταν φτασει το οδοστρωμα στο 0% η υγρασια παραμενει εκτος αυτης.
Μην καταληξουμε ετσι.
Αξεχαστες στιγμες με τον Shumi.
http://www.youtube.com/watch?v=kLGqedydP74
Συγνώμη για εχθές το βράδυ, ομάδα.
Με το ζόρι πρόλαβα και μπήκα εκείνη την στιγμή.
Συγνώμη και από τους υπόλοιπους..
Καλημέρες! :)
Ανανεώθηκαν στην πρώτη σελίδα: καλεντάρι / βαθμολογίες / αποτελέσματα / στατιστικά.!
:pop2:
Καλημέρα .....μπράβο Μανώλη ! άξιος Νικητής ! .......μπράβο Νίκο Ομαδάρα ! ήσουν πολύ κοντά στην πρώτη Νίκη σε αυτό το πρωτάθλημα ......θα έρθει ! μπράβο σε όλους γιατί σε δύσκολες συνθήκες προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο με σεβασμό στον αντίπαλο ! ξέρω ότι παρόλα αυτά κάποιες επαφές συμβαίνουν αλλά πιστεύω καλοπροαίρετα πως καμία δεν γίνετε σκόπιμα . .....κρίμα για τα παιδιά που θέλουν αλλά δεν μπορούν να αγωνιστούν για σοβαρούς λόγους όπως είναι κυρίως η υγεία και η εργασία !
Φοβερός αγώνας, με φοβερή κατάληξη... ακόμα το φυσάω...
Όλα ξεκίνησαν καλά, αφού μόλις 2" πριν την καρό των κατατακτηρίων έκλεψα την pole με έναν πολύ καλό γύρο/χρόνο, δεδομένου ότι είχα και το άγχος προλαβαίνω/δεν προλαβαίνω... Ο αγώνας μου πήγε καλά, σχεδόν όπως τον σχεδίαζα, αφού είχα καλό ρυθμό και χωρίς λάθη, όχι σημαντικά τουλάχιστον αφού ένα-δυο λαθάκια γίνανε, υπό πίεση σε συνθήκες αντίξοες... όμως χωρίς συνέπειες αφού περίπου έτσι ήταν όλοι μιας και το πρώτο κομμάτι του αγώνα ήταν ιδιαίτερα ζόρικο!!!
Παρόλο το ζόρι, υπήρχαν αρκετές μάχες με τους 2 Μανώληδες και τον Στράτο, που βρεθήκαμε αρκετές φορές, και ειδικά με τον toumpa που στο πρώτο κομμάτι του αγώνα αλληλοπεραστήκαμε πάλι αρκετές φορές!! Κάπου στους 3-4 γύρους πριν το τέλος, άρχισα να σκέφτομαι πώς να κινηθώ για το τελείωμα, αφού έβλεπα τη διαφορά μου ψιλοσταθερή... έπαιζα μεταξύ του α)να ζορίσω, αφού είχα λάστιχα και δεν είχα και προβλήματα γενικώς, και β)να πάω εκ του ασφαλούς, ώστε να μην διακινδυνέψω και χάσω περισσότερα. Σχεδόν αποφάσισα το β... όμως δεν υπολόγισα όσο θα έπρεπε αυτό που γινόταν πίσω μου.... έβλεπα το Μανώλη να είναι κοντά, αλλά δεν υπολόγισα ότι θα σεληνιαστεί και θα του βγει να κάνει απ' τους 3 τελευταίους γύρους του αγώνα τους 2 καλύτερούς του χρόνους.... :blink: γυρνούσα στο 2:10,λίγο και ο Μανώλης γύρισε τον 24 & 25 γύρο στο 2:09,ξερό... Το αποτέλεσμα, να μπούμε στον τελευταίο γύρο μαζί, κι αυτό με άγχωσε γατί ήξερα ότι θα έχει το slipstream μου... παρόλα αυτά, αποφάσισα να δώσω τη μάχη κι ότι γίνει... όμως η τύχη μου με άφησε στο τέλος του αγώνα, αφού τη στιγμή που με προσπέρασε στο S μετά τη ευθεία, εκείνη τη στιγμή βρήκα εγώ να έχω τη μοναδική έξοδό μου που συνοδεύτηκε με ποινή 3"... Αυτό μου έκοψε κολλητά και κάθε ελπίδα/δυνατότητα για μάχη, αφού κολλητά έφυγε 2" μπροστά κι ο μισός γύρος που απέμενε δεν έφτανε παρά μόνο αν έκανε λάθος ο ίδιος, κάτι που φυσικά δεν έγινε...
Μπράβο ρε Μανωλιό, ωραίος!!! Σε υποτίμησα στο τέλος, και το πλήρωσα βεβαίως βεβαίως, αφού είναι γνωστό ότι δεν είσαι από τους οδηγούς που πρέπει κάποιος να υποτιμήσει... μου άρπαξες την καρό από το τσεπάκι, μαζί με το τσεπάκι...Μάγκας!! :d055:
Ομαδάραααα... συμπληρώσαμε το βάθρο... :a023:
Ένα μπράβο σε όλους!!
Γιώργο (giorgos71), δεν κατάλαβα γιατί μπήκες με μαλακά μέσα, και περισσότερο δεν κατάλαβα τι ακριβώς έκανες στο τέλος του πρώτου σου γύρου...
Γιώργο (geo), για 500 μέτρα άφησες ανολοκλήρωτο τον 20ο γύρο σου, που θα σου έδινε τουλάχιστον μία θέση στην κατάταξη... τι έγινε;;
Αυτά.
Πάμε τώρα στα επόμενα... Καλιφόρνια ερχόμαστε!!!
Spoiler!
καλημέρες
ωραίος αγώνας χθες, στις κατατακτήριες μετά από 3 γύρους μπήκα να βάλω στέγνα να κάνω 2 κάλους γύρους και άγνωστο γιατί δεν με άφησε να κάνω αλλαγή ελαστικών κάτι που με άφησε να κάνω στον επόμενο (4ο) γύρο άλλα δεν πρόλαβα να κάνω γύρο με τα στέγνα :frusty:
Έχω βελτιωθεί κάπως, όσο ήταν βρεγμένο κάτι έκανα όσο στέγνωνε όμως φάνηκε η ανωτερότητα όλων, πάντως δεν είμαι κινητό εμπόδιο πια είχα και μια μάχη για την ένατη θέση με τον otakon (Κυριακο?) που ίσως κέρδιζα αν ο lepa (Γιωργος) δεν έμπαινε ανάμεσα μας προσπαθώντας να κάνει οικονομία καύσιμου :b030:
και έκανα και τελείως λάθος στρατηγική στον πέμπτο γύρο έβαλα στέγνα και με μια ακόμα αλλαγή άνετα έβγαζαν τα λάστιχα τον αγώνα, άλλα δεν έβαλα αρκετά καύσιμα και αναγκάστηκα να μπω ξανά στα pits.
Υ.Γ. πολλές απουσίες και εγκαταλείψεις χθες :look::a014gth:
Καλημερα παιδες!!!
Μπραβο σε ολους για την προσπαθεια στον δυσκολοτερο αγωνα μεχρι στιγμης.
Εχθες πραγματικα εκανα τελειους γυρους στο τελος και καταφερα να φτασω το Νικολα στον τελευταιο γυρο,για αλλη μια φορα καναμε φοβερες μαχες στην αρχη και καταφερα να χτισω μια διαφορα αλλα ενα λαθος που εκανα στην εισοδο των πιτ και λιγο το μπερδεμα με την στρατιγηκη εξανεμιστηκε και βρεθηκα να κυνηγαω.
Ευτηχως για εμενα τα παραγματα πηγαν πολυ καλα στους 2 τελευταιους γυρους που ρισκαρα παρα πολυ και ειμουν στο οριο για εξοδο που θα εχανα οχι μονο την νικη αλλα και την δευτερη θεση.
Νικο πολυ καλος μπραβο,υπομονη θα ερθει και η νικη.
Αδερφε σιγουρα μπορουσες βαθρο αλλα δεν πειραζει παμε γερα δεν μας σταματαει τιποτα!!!
Γιώργο (giorgos71) ουτε εγω καταλαβα τι εκανες στον πρωτο γυρο επισης σε ειδα στα κατατακτηρια να πηγαινεις αναποδα στην πιστα κατι που αυτονοητα απαγορευεται.
Δυστηχως εχθες με τον αγωνα συνεπεσε και το update του παιχνιδιου και βρεθηκαμε σε πολλα πραγματα προ εκπληξεως,στα κατατακτηρια τωρα θα φαινονται οι γραμμες και τα ονοματα των αντιπαλων αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι τωρα αυτοι που μενουν γυρο πισω δεν ειναι φαντασματα.Οποτε θελει προσοχη απο ολους μας αλλα οπωσδηποτε συνενεση απο αυτον που μενει γυρο πισω κατι που εγω προσωπικα το ειδα απο ολους εχθες και μπραβο,μεγαλη προσοχη σε αυτο ειναι πολυ σημαντικο.
Και τωρα laguna εκει στην αγρια δυση.......:a098:
Sorry κύριοι, το έγραψα και στο room χθες αλλά μάλλον δεν το είδατε.
Για εμένα μου πήγαν στραβά όλα χθες. Καταρχάς δεν δούλευε η πεταλιέρα μου. Έφαγα τρία λεπτά, μέχρι να ανακαλύψω πως κάποιο από τα κοριτσάκια μου είχε βγάλει τη φίσα από τη θέση των πεντάλ και την είχε βάλει στη θέση του επιλογέα των ταχυτήτων. 1-0.
Τελειώνοντας τα προκριματικά, ήμουν στην θέση που πάνω-κάτω περίμενα να είμαι. Στους πρώτους γύρους μάλιστα, εκμεταλλευόμενος και κάποια λάθη συμπαιχτών, βρέθηκα στην 7η θέση και προχώραγα σχετικά αισιόδοξος. Όταν άρχισε να στεγνώνει όμως παρατήρησα πως όλοι με προσπερνάγατε με χαρακτηριστική ευκολία στις ευθείες και άρχισα να πονηρεύομαι. Έτρεξα μέχρι να μείνω τελευταίος περίπου 3-4 γύρους από το τέλος οπού εκεί εγκατέλειψα, όχι τόσο από ζοχάδα αλλά από περιέργεια. Βγήκα λοιπόν και πήγα στα settings και, ώ του θαύματος, έτρεχα με 400 και κάτι άλογα ...:confuzed:. 2-0
Να μην τα πολυλογώ, έκανα την μ....ια και άφησα την οθόνη των ρυθμίσεων ανοιχτή και πήγα στο μπάνιο πριν ξεκινήσουμε. Υποθέτω πως πήγε ο σπόρος της οικογένειας και πάταγε τα "κουμπάκια" στο τιμόνι και μου έβαλε τούρμπο 1 αντί για 3 ...
Κρίμα την προπόνηση...
Λοιπον ... καταρχην πιστευω οτι μεχρι στιγμης δεν εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα για παρατηρησεις οσο αναφορα το διαδικαστικο των αγωνων και οχι μονο ... ειμαι παρων σε ολους τους αγωνες μεχρι τωρα χωρις να φλυαρω και να δημιουργω προβληματα ... το λαθος μου ηταν το οτι μπηκα με μαλακη γομα (ειχα την εντυπωση οτι ειχα στην κατοχη- αγορασει- τις βροχινες αλλα δεν ...) οποτε εαν δεν εχεις βροχινες σε αγωνα με βροχη οχι μονο δεν μπορεις να αγωνιστεις αλλα ουτε να με 1η να πας (αυτο για το γεγονος οτι πηγαινα αναποδα στην πιστα) ... ετσι θεωρησα λογικο να εγκαταληψω τον αγωνα και να μην γινω εμποδιο στις προσπαθειες ολων ... δυστυχως δεν εχω - μεχρι τωρα - τον απαραιτητο χρονο για δοκιμες και αυτο στοιχισε ... αυτα και ελπιζω στους επομενους αγωνες να αγωνιστω (στο επιπεδο που μπορω) ...
Καλησπέρα!
Προστέθηκαν τα στιγμιότυπα από το Spa.
Update:
Ανανεώθηκε και το onboard lap, στη Laguna Seca!!
Καλησπερα.
Ανανεωθηκε ο πινακας ανακοινωσεων.