Originally Posted by
Lefteris_X
Καλημέρα!
το δικό μου πόστ έγινε ώστε να μην διαβάσουν οι χρήστες το δικό σου ποστ και θεωρήσουν πως αυτό το feature είναι κάτι που μόλις ανακαλύφθηκε, ενώ ήταν ήδη γνωστό από την πρώτη μέρα. Δηλαδή, όχι για να μην δώσουν αξία στα λεχθέντα σου, αλλά για να μην "μαλακώσει" η αρνητική στάση απέναντι στο OS που είναι σε απαράδεκτο beta στάδιο. Όχι με στυλ "κόιτα τον nikon που τώρα τελείως αργοπορημένα το ανακάλυψε και χο χο χο είμαι πιο μάγκας επειδή ήξερα από πριν αγοράσω το PS4 ότι το έκανε και το τσέκαρα αν όντως το κάνει την πρώτη μέρα αγοράς".
δυστυχώς, με τον γραπτό λόγο δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα όταν είναι εντελώς αποστειρωμένος και πλήρως συγκεκριμένος, δηλαδή όχι αυτό που είναι μέσα σε fora / social media κλπκλπ, αλλά ένας γραπτός λόγος μαθηματικών, τεχνολογικών, φυσικής, (χημεία απεχθάνομαι), γενετικής κλπκλπ. Ε, μεταξύ μας (όπως και με άλλους και εδώ και σε άλλα μέρη), δεν μπορώ να ερμηνεύσω τον γραπτό λόγο, όπως εσύ θες να τον μεταδώσεις και συνάμα, δεν μπορώ να σου μεταδώσω το νόημα που θέλω με τον δικό μου γραπτό λόγο. Ειλικρινά, ακόμα και για αυτή την παράγραφο μου έφυγε ο πάτος για να την γράψω, και η οποία κατά πάσα πιθανότητα είναι τελειώς σκατά διατυπωμένη.
Τουτέστιν, ότι είπα και στην τελευταία πρόταση στο προηγούμενο ποστ, ελαφρώς παραφρασμένο: άστο, γιατι μεταξύ μας δεν παλευόμαστε / δεν παλεύεται η κατάσταση. ΟΤΙ και να κάνεις/κάνω/κάνουμε στην ίδια κατάληξη θα φτάνουμε.