εγω το εχω ξαναπει και αλλου,το game mode κατεβαζει αναλυση (σε μενα τουλαχιστον ετσι φαινεται) αλλα αφηνει καποια φιλτρα πχ ζωντανα χρωματα και δυναμικη αντιθεση ΑΛΛΑ το καλυτερο mode απο θεμα γραφικων ειναι το pc mode σε εμενα, δηλαδη βαζω input label pc και ετσι ακυρωνετε η δυναμικη αντιθεση και τα ζωντανα χρωματα ΑΛΛΑ εχει γκρι 20 σημειων μια επιλογη που λεει υψηλη αναλυση και ειναι παντα on και γενικα ξεκλειδωνει αυτο που λενε στα site chroma 4:4:4 που σε αφηνει να πειραξεις ολα τα χρωματα.Απο τοτε που εβαλα pc mode δεν ξαναγυρναω στο game mode, ασε που οντως η αναλυση ακανε την διαφορα ειδικα στο ps3...φανταζομαι στο ps4 πως θα ειναι. Τελος και η αποκριση φαινεται καλυτερη στο pc mode μιας και ειναι 60hz αντι 50 ΑΛΛΑ περα απο αυτο βλεπω και στο fifa τα ονοματα στις μακρινες μπαλιες να μην αφηνουν σκια οπως στο game mode(εννοω τα ονοματα πανω απο τον κερσορα του παιχτη...αλλα προ δλδ)
ΥΓ. δεν ξερω για εσας παντος εγω καθε φορα που βγαζει update η lg το κατεβαζω κανονικα και μου φαινεται οτι το pc mode απο την 1η φορα που το δοκιμασα (και τελικα δεν μου αρεσε και ξαναεβαλα game mode) εχει καποια αλλαγη κυριως στην αποκριση. Κοινως τα update μπορει να μην αναφερουν ολα τα πραγματα που κανουν αλλαγη τουλαχιστον στην LG ετσι γινεται.