tha kufatho ,oxi re gamoto ton malaka,siguru niki aki krimas ton agona
Printable View
tha kufatho ,oxi re gamoto ton malaka,siguru niki aki krimas ton agona
ωραιος ο χαμιλτον...
αλλα ο ραικονεν κυριος, μπραβο του
τι έγινε;
οχι ρε γαμωτο μια στιγμη πηγα για κατουρημα και τα χασα ολα...
o kubitsa pai gia niki to pali,ari ,mpravo tu
ρε θα πει κανείς τι έγινε ;
Δυστυχώς μπήκαν πολλοί στα pits και στην έξοδο ενώ είχε κόκκινο φανάρι και ήταν μπροστά ο Κimi με έναν άλλο, ο Hamilton έπεσε πάνω στον πρώτο! Καλά και ο Πουρναράκης πως έκανε έτσι καλε σαν υστερικός! <<Τι σκέφτηκε ο Hamilton???>> Γεια σου Τάκη παιχταρά! :frog: Αλλα όντως πως το έκανε αυτό ο Lewis? Είπε να πάρει λίγη δόξα από τον μπαμπά?:p
άσε τα έμαθα αλλά έμαθα ότι δεν ήταν λάθος του Lewis, περιμένω να δώ και το σχετικό video ομως επειδή έχει χαθεί το σήμα του Alpha από την ώρα που μπήκε το Safety Car
ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Μεγαλη νικη και 1-2 δεν το πιστευω!
Πρωτη νικη πολυ μεγαλη στιγμη!
Με ολους τους αναπηρους που οδηγουν σημερα στη φορμουλα 1 μπορουμε ακομα και πρωταθλημα. Δεν το πιστευω!
Μεγαλος ο Κουμπιτσα κορυφαιος, αλανθαστος στο Μονακο και νικητης σημερα, πρωτος στη βαθμολογια!!!!!
1-2 ακομα δεν το πιστευω!!
Μπραβο αυτη η νικη ειναι πολυ σημαντικη για την συνεχεια και κυριως για την επομενη χρονια που θα παμε για πρωταθλημα.
Εξαιρετική εμφάνιση από την BMW, πολύ χάρηκα τη νίκη της.
Για άλλη μια φορά η Ferrari αποδεικνύει πως είναι ανίκανη μετά την Ross Brown εποχή να αποφασίσει σωστή στρατηγική σε δύσκολες στιγμές.Αψυχολόγητος ο Χάμιλτον, επιεικώς άσχημη η εμφάνιση του Μάσσα, ο Πικέ θα μας αφήσει σύντομα, πολύ δυνατό το ντουέτο της ΒΜW.
Χαζος και ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ο κανονισμος της FIA με το Safety Car και το θεμα των PITS!Απαραδεκτο να βλεπουν τι συμβαινει και να μην ενεργουν αμεσα.
Χαζο επισης και το λαθος του Χαμιλτον.Απροσεξια μεν , αλλα τετοια λαθη δεν συγχωρουνται.
Ο Μασσα σε μια ανευ σημασιας εμφανιση , παρολο που κερδισε τα ποντακια του.
Ομως καταχαρηκα.Καταχαρηκα πραγματικα για τον Κουμπιτσα.Εχω εκδηλωσει την συμπαθεια μου σε αυτον τον πολυ ταλαντουχο πιλοτο και χαιρομαι παρα πολυ που τον βλεπω επιτελους στο βαθρο.Συγχαρητηρια και στον Heidfield και γενικα στην BMW για την εξαιρετικη πραγματικα εμφανιση.
Και δεν ειναι τυχαιο που βρισκονται στην κορυφη του πρωταθληματος.
Με αυτον τον αγωνα η BMW απεδειξε οτι ο τιτλος δεν ειναι και τοσο ουτοπικος οσο και εκεινη , αλλα κυριως εμεις φανταζομασταν.
Και παλι μπραβο στον Κουμπιτσα!!Πραγματικα ευχομαι τα καλυτερα για το παλικαρι αυτο.
Quote:
Hamilton and Rosberg penalized for pit-lane collision
McLaren’s Lewis Hamilton and Williams’ Nico Rosberg will drop 10 places on the grid at the next round of the championship in France as penalty for their pit-lane incident in Canada.
Hamilton ran into the back of Kimi Raikkonen’s Ferrari, which was stopped at a red light at the pit exit. The resulting damage put both men out the race, with Hamilton admitting he had not seen the light in time. Rosberg then ran into the rear of Hamilton’s stricken McLaren, but was able to rejoin the race, despite damage to the front of his Williams.
Commenting on the incident, Hamilton said: "As I exited the box, I saw two cars jostling for position ahead of me in the pit lane. Obviously, I didn't want to get involved in their tussle, and was trying not to do so, and then all of a sudden they stopped. And by the time they'd come to a halt, it was too late for me to avoid them. It's just unfortunate when stuff like this happens, but I have no argument with the stewards.”
"There's not much I can say," was Raikkonen's reaction. "My race was ruined by Hamilton's mistake. Obviously, anyone can make mistakes, as I did two weeks ago in Monaco, but it's one thing to make a mistake at two hundred (miles) per hour but another to hit a car stopped at a red light. I am not angry because that doesn't achieve anything and does not change my result! I am unhappy, because I had a great chance of winning."
http://www.formula1.com/news/headlines/2008/6/7902.html
καλά κόψε κάτι KimiQuote:
Originally Posted by Raikkonen
Με το χαμόγελο στα χείλη ήταν τόσο ο νικητής του καναδικού grand prix Robert Kubica, όσο και οι Nick Heidfeld-David Coulthard, οι οποίοι τον ακολούθησαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Robert Kubica: "Είμαι πολύ χαρούμενος που κατέκτησα την πρώτη νίκη για τη BMW. Είμαι επίσης χαρούμενος για την Πολωνία και τους οπαδούς μου. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εμένα. Ευχαριστώ τον Lewis που δεν... διάλεξε εμένα αλλά τον Kimi. Μετά από το τελευταίο pit-stop, όταν και έμεινα στην πρώτη θέση, ήταν λίγο πιο εύκολα, αλλά πάλι υπήρχε ο κίνδυνος του λάθους, γιατί σε κάποιοι σημεία αποκολλούνταν κομμάτια του οδοστρώματος. Αλλά όλα δούλεψαν καλά και είμαι χαρούμενος γι' αυτό".
Nick Heidfeld: "Συγχαρητήρια στον Robert για τη νίκη του. Την άξιζε. Δεν άρχισα καλά, αλλά αφότου προσπέρασα τον Barrichello ήμουν από τα πιο γρήγορα μονοθέσια στην πίστα. Πίεσα πολύ σε κάθε σημείο και παρά την αλλαγή στη στρατηγική έμεινα μπροστά από τον Alonso. Αφού ο Robert διατηρήθηκε μπροστά μου, διαφύλαξα τη δεύτερη θέση, η οποία ήταν εκπληκτικό αποτέλεσμα δεδομένου ότι άρχισα από την όγδοη".
David Coulthard: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στην τριάδα. Τα αναπάντεχα αποτελέσματα είναι συνήθη εδώ, αλλά όχι στο pit lane. Ευτυχώς η στρατηγική μας δούλεψε και αυτό οφείλεται στη δουλειά όλων στην ομάδα".
κανουμε και χουμορ κουμπι?...λολ
Μια από τις πιο μεγάλες μορφές του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο 70χρονος Σουηδός πρώην επικεφαλής της Toyota Team Europe, αλλά και της Toyota F1, Οβε Αντερσον σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση που είχε το αγωνιστικό του αυτοκίνητο με φορτηγό κατά την διάρκεια του «Ιστορικού Ράλι Μilligan» στην Ν. Αφρική.
Όλοι μας στην Τoyota έχουμε σοκαριστεί με αυτή την είδηση. Ο Οβε ήταν δημιουργός της εταιρείας για τις αγωνιστικές δραστηριότητες και του αγωνιστικού τμήματος. Το πάθος του για τους αγώνες ήταν θρυλικό και είναι μια μεγάλη απώλεια για το άθλημα», είπε ο επικεφαλής της Toyota Motosport, Ταντάσι Γιαμασίμα.
re paidia exo mia aporia eilikrina.exo prospathisei polles fores na parakolouthiso formula alla de me elkuei.to theoreite athlima eseis?i erotisi mou einai alithini kai DEN enperiexei dosi eironias
Οχι απλα αθλημα... ενα απο τα πιο απαιτητικα αθληματα που υπαρχουν ειναι! :D
Δεν ειναι τυχαιο οτι οι πιλοτοι φορμουλα 1 εκτος απο τις απιστευτες ικανοτητες οδηγησης που εχουν , εχουν και απιστευτη φυσικη κατασταση.Ολοι οι κορυφαιοι πιλοτοι της φορμουλα 1 εχουν τετοια φυσικη κατασταση που βγαζουν μαραθωνιο.Θυμαμαι ο Jarno Truli ειχε βγει 4ος(!!) σε μαραθωνιο που εγινε στη Νεα Υορκη και στον οποιο συμμετειχαν κορυφαιοι μαραθωνοδρομοι.Και ο Truli πηγε ετσι για την πλακα και βγηκε 4ος.
Αθληταραδες ειναι οχι αστεια. ;)
Τωρα αν δεν αρεσει το θεαμα , αυτο ειναι αλλο ;)
Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα!!! Εχουν τρομερη φυσικη κατασταση αλλιως δεν θα εβγαζαν αγωνα διαρκειας 1,5 περιπου ωρας με ολες αυτες τις τρομερες επιβαρυνσεις στα σωματα τους ειτε κατα την επιταχυνση, ειτε κατα το φρεναρισμα αλλα και το στριψιμο. Τα g ειναι παρα πολλα και λεγεται επισης οτι οι οδηγοι της f1 ειναι οι ανθρωποι με τους δυνατοτερους αυχενες στον κοσμο λογω του οτι πρεπει συνεχως δεχονται πιεση και λογω κρανους
Καθε ομαδα αλλα καθε οδηγος εχει μαλιστα και peronal trainer που αναλαμβανει τον προγραμματισμο των προπονησεων αναλογα και με το προγραμμα των gp