Τελος και το Escape Plan. Καλο ηταν αλλα δεν τρελαθηκα κιολας. Το περιμενα καλυτερο.
Ενα Limbo 2 για παραδειγμα...πολλα ζηταω? :P
Printable View
Τελος και το Escape Plan. Καλο ηταν αλλα δεν τρελαθηκα κιολας. Το περιμενα καλυτερο.
Ενα Limbo 2 για παραδειγμα...πολλα ζηταω? :P
το steamworld dig ειναι πολυ εθιστικο ανυπομονω να παω σπιτι να το παιξω
εγω κολλησα με το binding of isaac.πολυ καφριλα κ ετσι...!
Τι να πω ρε παιδιά. Τόσα χρόνια έλεγα άντε να βγάλουν κανά 2D παιχνίδι (έχοντας στο μυαλό μου τα παλιά πχ. Bubble Bobble, Double Dragon, Lady Bug, Ghost 'n' Goblins, Wonder Boy κλπκλπ)......................και τελικά αυτά τα 2D που έχει προσφέρει το PS+, ειλικρινά δεν τα παλεύω καθόλου. Μα καθόλου.
Σήμερα τα πήρα στο κρανίο με την απαλεψιά τους και έσβησα ένα κάρο σαβούρα από το PS4. ΟΚ, καθαρά προσωπική άποψη, αλλά ρε φούστη μου, τα περισσότερα δεν μου προσφέρουν καλύτερη εμπειρία από Commodore 64. Άντε για να είμαι επιεικής, πες Amiga 500. Ε, ΟΚ, από τότε πέρασαν 30 (και αντίστοιχα 26-27) χρόνια.
Όχι άλλο κάρβουνο ρε γμτ.
έχεις σκεφτεί ότι αν συνδέσεις την amiga τώρα, ούτε τα τότε παιχνίδια θα σε καλύψουν?
διαφορετικές εποχές, για τότε ήταν σούπερ..
μα ναι, αυτό λέω (επειδή που και που κάνω κάτι τέτοια κουλά, ανάβοντας παλιά μηχανήματά μου)...........ότι δηλαδή, τέτοιου στυλ παιχνίδια τα έχω ήδη βιώσει, δεν το παλεύω να τα ξαναζώ τώρα. Άλλο τριών ετών έως 15 και άλλο 39 (την ερχόμενη Τρίτη κιόλας 11-11).
όσο για κάποιους παλιούς και πολύ συγκεκριμένους τίτλους, το gameplay τους έχει καρφωθεί για πάντα μέσα μου, οπότε σε αυτά κάνω εξαιρέσεις (ήτοι τα παίζω ακόμα σε ΜΑΜΕ), όπως OutRun, Bubble Bobble, Ghouls 'n' Ghosts, Golden Axe (και μερικά διαμάντια των 80s από SEGA). Για αυτούς τους τίτλους, αν μου τους έδιναν μέσω PSN ολόιδιους όμως (όχι ρεμάστερ my ass), ναι θα τα πλήρωνα. Για κάτι Isaac, Σκάψε - ψάξε, κλπκλπ, ε, όχι δεν τα παλεύω. Καλύτερα να βάλω να παίξω Pyjamarama στον ZX81 μου ή στον Amstrad 6128 ή Crystal Castle, Kangaroo στο Atari VCS μου.
Ξαναλέω, ότι δεν χαντακώνω εν γένει τους τίτλους, απλά εμένα μου φαίνονται ένα κακό repeat παλιών εμπειριών. Ίσως όσοι δεν έχουν ζήσει εκείνα τα χρόνια / μηχανήματα, να τους φαίνονται "cult" τίτλοι, οπότε πάω πάσο. Ίσως να επενεργεί ο παράγοντας νοσταλγίας για κάποιους. Δεν ξέρω. Εμένα πάντως, κανένα home development (indie όπως το λένε τώρα δήθεν) παιχνίδι δεν μου κάνει "κλικ" (το Resogun δεν το θεωρώ indie ομως, αντιθέτως είναι από την ομάδα εποχής Amiga που μας έδωσε τα υπέροχα Stardust και Super Stardust σε Amiga 500 και 1200..........και 15 χρόνια μετά το Super Stardust HD στο PS3).
Το steamworld dig με έχει καθηλώσει στο PS Vita. Νομίζω ότι είναι από τα πολύ καλά παιχνίδια που έχει η κονσόλα και που έχει δώσει το plus για αυτήν. Έπαιξα λίγο στο PS4 το Escape Plan το οποίο είναι συμπαθητικό αλλά δεν με τρέλανε κιόλας, θα το δοκιμάσω στο Vita κάποια στιγμή μιας που το κατέβασα και εκεί. Πάντως γενικά μου κάνει πιο πολύ για ταμπλετοπαίχνιδιο παρά για το PS4. Το Binding of Isaac συμπαθητικό αλλά όχι για το PS4 ρε παιδιά έλεος δηλαδή, επίσης πως το τελειώσατε μερικοί σε 20' αφού έχει τα κέρατα του από υλικό από ότι είδα και αν δεν κάνω λάθος (το είδα πρόχειρα) κάθε φορά που το παίζεις είναι random? για τα υπόλοιπα θα τα ξαναπούμε, αλλά και μόνο για το steamworld είμαι happy αυτό τον μήνα, θα παίζει μάλλον πολύ λιώσιμο στο Vitaκι.
Ρε παιδια εμενα μου πηρε ενα μισαωρο περιπου. Δεν με χρονομετρησα κιολας αλλα δεν ηταν και τιποτα δυσκολο να το τελειωσω.
Αν σας φαινεται δυσκολος ο τελευταιος αρχηγος του Isaac τοτε πρεπει να παιξετε τον τελευταιο(και μοναδικο) αρχηγο του Steamworld.
Στο Isaac για να το τερματισεις κανονικα πρεπει να το τελειωσεις 9 φορες...
Εβγαλα το τελευταιο boss πρωτη φορα και τωρα για την δευτερη μου εχουν ανεβει τα stages...εκει που το τελικο boss ηταν στο 5ο τωρα εχει παει στο 7ο...
Ειναι πολυ διασκεδαστικο...ξεκλειδωσα και νεους χαρακτηρες...
αποτι καταλαβα ειναι καλο και το Steamworld οποτε θα του ριξω μια ματια
To steamworld dig ειναι μεγαλο κολλημα, το κατεβασα χτες για να το δοκιμασω και επαιζα 2 ωρες.
Πραγματικά το Steamworld Dig είναι καλό παιχνιδάκι, το τερμάτισα αλλά δεν το παράτησα,
συνέχιζα να σκάβω μέχρι που έβγαλα πολύ χρήμα και έκανα όλα τα διαθέσιμα upgrades,
ζωή φουλ, νερό φουλ, φως φουλ και το τρυπάνι τα περνάει όλα σαν βούτυρο χωρίς να καταναλώνει ιδιαίτερα πολύ νερό.
Τα μικρά level-πόρτες μερικά έχουν αρκετό στοιχείο puzzle που θέλει λιγάκι σκέψη για να βγούνε.
Eσένα άκουσα που έλεγες ότι είναι καλό και του'δωσα μερικά λεπτά παραπάνω. :P
Λοιπον....τωρα που πηρα το Ps4.....θυμιστε μου ποιο ειναι το καλυτερο 8-bitο που εδωσε το plus για να απολαυσω την νεα κονσολα! :a036:
Resogun, steamworld dig, trine 2 για αρχή. Contrast, don't starve, outlast, dead nation, mercenary kings, fez... Κλπ
δες εδώ:
http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_...#PlayStation_4
To resogun δεν το εβαλα στην download list ο λαλακας.....αλλα η ερωτηση ηταν ρητορικη-περιπαιχτικη!
Στα 6 ευρώ που θα δώσεις εκτός την σίγουρη διασκέδαση βάλε κι ένα εύκολο platinum μιας και τα κυνηγάς.