Τι να διαβασω?Γαυροsport-fm?
Αυτα δεν τα εγραψαν αυτοι αλλωστε,δεν μιλαμε για αποψη,αλλα για πραγματα που εγραψαν οι ισπανοι.
Printable View
Μπραβο στην ομαδαρα!!!
Και χωρις Διαμαντιδη!!
Eπισης συγχαρητηρια στα ζωα(μας) που στο τελος που για μια ακομη φορα κατεστρεψαν το τελος ενος αγωνα,αλλα και στον Μπουρουση για τα κλωτσιδια...
Μην ανυσηχείς τα ίδια κάνανε και οι δικοί σας στο Καραισκάκη αποδείχτηκε εξάλλου με τα βίντεο........
όχι και στις δύο περιπτώσεις φταίνε οι οπαδοί φυσικά αλλά δίνω και ένα μικρό ποσοστό σε όσους παίχτες προκάλεσαν,πράσινους και κόκκινους...
Τα ζωα αυτα που μπηκαν μεσα στο τελος (ευτυχως ηταν πραγματικα λιγα) δεν ειναι ικανα να χαλασουν τη γιορτη μας.
Σημερα ο Παναθηναικος εδειξε για ακομη μια φορα ποσο μεγαλη ομαδα ειναι, ο Ολυμπιακος απο την αλλη οτι ναι μεν ειναι μια εξαιρετικη ομαδα, ομως δεν μπορει στην παρουσα φαση.
Χωρις Διαμαντιδη απο το πρωτο λεπτο του αγωνα, με φοβερη αστοχια με εξαιρεση τον εκπληκτικο Φωτση, παρολα αυτα ειδαμε ολοι οτι ΔΕΝ μπορουσαν.
Καπου τελειωνουν οι δικαιολογιες και μενει αυτο που δειχνεις στο παρκε. Ο Παναθηναικος ακομα και στο παιχνιδι που εχασε στο ΣΕΦ ηταν καλυτερος συνολικα και δικαια πηραμε και αυτο το πρωταθλημα.
:pao::pao::pao:
Ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδαρα μου που σημερα πηραν το παιχνιδι αν και στραβωσε απο το πρωτο λεπτο. Απιστευτη ατυχια, να χανεις στο πιο κρισιμο ματς τον καλυτερο σου παικτη απο το πρωτο λεπτο... Ψυχη, παθος, μεταλλο πρωταθλητη και Φωτσης να βομβαρδιζει και παπαλα οι γαυροι...και φετος...τους εμεινε το σερι...
Συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα, το τεχνικο τιμ τους παικτες τη διοικηση για τη φετεινη εξαιρετικα επιτυχημενη χρονια απεναντι στις προβλεψεις και τις προσδοκιες, που αμφισβητηθηκε στα μεσα της χρονιας περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα του ΠΑΟ τα τελευταια χρονια και ομως στο τελος εδειξαν ποσο μαγκες ειναι. Πρωταθλημα Ευρωπης και Ελλαδας για φετος και συνεχιζουμε, δεν υπαρχει ταβανι για αυτη την ομαδα
Για τους καφρους στο τελος δεν εχω να πω κατι, παραειμαι χαρουμενος τωρα για να ασχοληθω με δαυτους...Χαμενα κορμια ηταν, χαμενα κορμια θα παραμεινουν
Από περιέργεια είδα ξανά το βίντεο.ΤΙ δείχνει?Ο διαμαντίδης πάει μαζί με μπουρούση στα αποδυτήρια μέχρι που ένας με κουκούλα από δεξιά τον πλησιάζει και αφού του ρίχνει μία φεύγει γρήγορα και μετά κλωτσάει ο μπουρούσης.Φυσικά στο live μπορεί να είδες το κλωτσίδι του μπουρούση(υποθετικό και αυτό μιας και η κάμερα είναι στα πρόσωπα)
http://www.dailymotion.com/video/xj4...ort#from=embed
Είναι στο 25" και ο ίδιος τύπος ξαναγυρνάει μετά από 3-4 δεύτερα.Προς τιμή τους κάποιοι φίλαθλοι του παο και πάιχτες προστατεύουν.
Αντε και του χρονου αδερφια.
Φιλε msnes, για μενα το ιδιο που ισχυε για το Καραισκακη ισχυει και σημερα. Δεν υπαρχουν κλωτσιδια του Μπουρουση σημερα οπως τοτε δεν υπηρχαν μπουνιες του Καντε κτλ. Εγω τουλαχιστον δεν μπορω να κατηγορησω τους παικτες , και ας μιλαμε για επαγγελματιες που πρεπει να ειναι ψυχραιμοι, να δωσουν το καλο παραδειγμα και τα υπολοιπα ''ευκολα'' λογια...Σε αυτοαμυνα ειναι και στις δυο περιπτωσεις οι παικτες απο καποιους αλητες που μπουκαρουν και απειλουν τη σωματικη τους ακεραιοτητα. Για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα, μη δινουμε και αλλοθι στους αλητες
Τα μπραβο ειναι λιγα,τα συγχαρητηρια φαινονται ακομα λιγοτερα,η συγκινηση μεγαλη και η χαρα δεν περιγραφεται!!απεναντι στο κλιμα που δημιουργησαν ολη τη βδομαδα,απεναντι στην ατυχια του μητσαρα,απεναντι στην απαξιωση που δεχτηκε η ομαδα στα μεσα της σεζον,για αλλη μια φορα αποδειχτηκε οτι τετοια ομαδα δεν θα ξαναβγει στον ελληνικο ομαδικο αθλητισμο..μπραβο παιδες μου..για αλλη μια φορα περηφανοι...μπραβο ρε αντωναρε...παιρνω πισω τα οσα σου χω σουρει ολη τη χρονια..εισαι μεγαλος μαγκας και αρχηγος!!
Εννοειται οτι (περα απο τις ψιλες στον μπουρουση και στον σπανουλη που για καποιο λογο τις χαρηκα,ισως λογω προκλησεων κατα καιρους) κατακρινω με τη σειρα μου τα οσα εγιναν στο τελος.
εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro
Kαλα σιγουρα κατι εγινε.Μπορει και να τον εβρισε καποιος ή οντως να του εριξε κλωτσια.Πρωτα φταινε τα ζωα,αλλα κι αυτος επρεπε να φυγει αμεσως(αυτο του ελεγε ο Διαμαντιδης φανταζομαι),τι μου το παιζει ανετος?
Καποτε πρεπει να τελειωνει ομως αυτο με τους οπαδους που μπαινουν οποτε γουσταρουν μεσα...
Βγηκε η αποφαση για τα επεισοδια στο οακα,4 αγωνιστικες φαγαμε και 40000 προστιμο.
Ντρεπομαι που ειμαι Παναθηναικος γιατι ο εκπροσωπος μας υποστηριξε οτι αποδεδειγμενα οι φιλαθλοι μπηκαν στο τελος να πανηγυρισουν και οχι να προπυλακισουν καποιον. Επισης υποστηριξε οτι δημιουργηθηκε κλοιος απο τους παικτες μας γυρω απο το Μπουρουση και δε τον χτυπησε κανεις!
Δηλαδη αυτα που κοροιδευαμε στο καραισκακη εγιναν με εμας ε;
Τι να πω; Νομιζουν οτι ειμαστε στραβοι ή ηλιθιοι ρε γαμωτο;
Κριμα...
Ξαναλεω,ειμαι Παναθηναικος.
Sent from my iphone...
Για μενα δεν ειναι λυση οι αγωνιστικες.
Διακοπη αγωνα,μαζευουν τα ζωα σε κλουβες,χαμενο παιχνιδι στα χαρτια για τον ΠΑΟ και παμε ΣΕΦ για το τελευταιο παιχνιδι.
Και για ολα αυτα να εχουν προετοιμασει τους παντες με μια συνεντευξη τυπου πριν απο τον αγωνα.
ΠαναθηναΪκός είμαι και εγώ αλλά αυτά που λέγαμε για το καραισκάκη μην τα ξεχνάμε.Δικαιωμα του του Μπουρουση(στο ΟΑΚΑ) του Τζόρβα(στο καραισκάκη) να βγαίνει με το πάσο του.Ο αγωνιστικός χώρος είναι αποκλειστικά για τους αθλητές οι οπάδοι δεν έχουν καμμιά θέση μέσα ας τελειώσει κάποτε αυτό το αστείο!Όσο για την ποινή εφόσον δεν υπάρχει αφαίρεση βαθμών για την επόμενη σεζόν(το σωστό για εμένα αυτό είναι) θεώρω οτί μας χαιδέψανε όπως το ίδιο θεωρούσα περισυ για τον Ολυμπιακό.Ας δίνανε και 15 αγωνιστικές κεκλεισμένων δεν βλέπω κάποιο κέρδος αντίθετα χάνει και το κράτος απο αυτο(φόροι απο τα εισιτήρια-έστω και αυτά τα ελάχιστα-που δεν θα τους αποκομίσει το κράτος).Πρέπει οι ποινές να γίνουν αυστηρότερες μπας και δούμε προκοπή.
Απαράδεκτη ήταν η συμπεριφορά του Ολυμπιακού για εμένα , οι φίλαθλοι του Πάο ήταν υπερβολικά ψύχραιμοι πιστεύω, ανάλογα υπερβολική ήταν και η διοίκηση.
Δείτε το τέλος του αγώνα ... όταν "τελείωσε" πρώτη φορά και μπήκε ο κόσμος μέσα να πανηγυρίσει (όπως συνηθίζετε σε αρκετά μέρη του κόσμου) , κανείς δεν χτύπησε τους γαύρους, απλά αυτοί γύρισαν και έφυγαν σιγά -σιγά μόνοι τους χωρίς να τους πειράξουν οι οπαδοί , ούτε προστασία ούτε τίποτα δεν χρειάστηκε - καμιά πρόθεση για επεισόδια.
Όταν τελείωσε κανονικά , άλλαξαν τακτική και είχαν καθαρά σκοπό να κάτσουν στο γήπεδο όσο πιο πολύ μπορέσουν , θα πανηγύριζαν οι παίκτες με τους φιλάθλους και δίπλα θα ήταν ο Μπουρούσης να συνεχίζει να προκαλεί όσο μπορεί ....
Αντί να χαρούν οι παίκτες με όποιους φιλάθλους μπήκαν ειρηνικά κοίταγαν να σπρώχνουν και να προσπαθούν να βγάλουν τους παίκτες του Ολυμπιακού από το γήπεδο !!!
Επίσης δείτε και πως ξεκίνησαν τα επεισόδια ρε παιδιά και μετά από πόση ώρα ... ένας τύπος μόνο μέσα σε τόσους πρέπει να έριξε ένα ύπουλο χτύπημα από πίσω στον Μπουρούση και έφυγε , (δεν φάνηκε για να ξέρω αν ήταν κάτι δυνατό ή όχι ), και σε περίπτωση που ο Μπουρούσης δεν όρμαγε για να τον βρει και να τον πλακώσει εκεί μέσα δεν θα είχε γίνει κανένα επεισόδιο.
Ο Παναθηναϊκός έκανε ότι ήταν δυνατόν για να προστατέψει τους γαύρους και οι οπαδοί ήταν απίστευτα ήρεμοι παρά τις προκλήσεις ... δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν και πως αλλιώς να αντιδρούσαν πχ όταν έβλεπαν τον Μπουρούση μετά από τόσες προκλήσεις στον αγώνα να προσπαθεί να μένει στο γήπεδο και μετά να χτυπήσει τον κόσμο.
Έπρεπε να τιμωρηθεί κυρίως ο ολυμπιακός , αλλιώς απλά θα υπάρχουν μεγαλύτερες προκλήσεις από αυτούς που θα δοκιμάζουν τις αντοχές του κόσμου ...
το τέλος του αγώνα
YouTube - Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 101-94 (4ος τελικός - ΟΤ)
Και μην ξεχνάμε με τη έχουνε να κάνουν...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=LK7r5qvvRv8&NR=1"]YouTube - ‪O dialogos Marinaki - Cisse meta to derby!‬‏[/ame]
Να φανταστώ το ίδιο ισχύει και για τους παίχτες σας, τους βάζελους, στο Καραισκάκης ?
Εννοείτε ότι έπρεπε να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και να πάει Α2 και ο Μπουρούσης να μην ξαναπαίξει μπάσκετ ο αλήτης που όχι μόνο δεν έτρεξε σαν 100αρης να φύγει από το παρκέ (τι δουλειά είχε εκεί;;;; ) πήγε να κλωτσήσει και από πάνω τον αγνό φίλαθλο του ΠΑΟ που ήταν και κρυωμένο και φασκιωμένο το παιδί......παράγκα και στο μπάσκετ τα γαυράκια.
Εύκολο να το λες θα φύγουμε αν ξαναγίνει κάτι κύριε Παπαλουκά και κύριε Διαμαντίδη αλλά δύσκολο να το κάνεις.
Τυπικά δικαίωμά του να κάτσει εκεί μέχρι τέλους της απονομής και να διαμαρτύρεται , να προκαλεί και να χαλάσει την γιορτή κιόλας.
(Όπως νόμιμο είναι το δικαίωμα των πολιτικών να μας ξεσκίζουν αφού τους ψηφίσαμε εδώ που τα λέμε.)
Απλά επειδή στο ποδόσφαιρο - σε αντίθεση με την πολιτική - υπάρχουν και περίεργα άτομα που βαράνε , ήξερε ότι αν προκαλεί τόσα άτομα επί τόση ώρα μπορεί να βρεθεί και ένας στους 1000 να του ρίξει μια στα κρυφά.
Αυτό είναι το κακό, πως το ήξερε ο κύριος και το έκανε επίτηδες .... αν ήταν οπαδοί άλλης ομάδας-κόμματος κλπ θα είχε φάει πάρα πολύ ξύλο.
Πχ Αν ο Πάγκαλος πέρναγε από το σύνταγμα σεμνά ή για να μιλήσει σωστά θα περιμέναμε να του φερθούν εντάξει. Αν ερχόταν για να προκαλέσει , να χαλάσει την συγκέντρωση γιατί μαζί τα φάγαμε θα έτρωγε κανά λεμόνι .... και αν μέτα ζήταγε τα ρέστα όπως ο Μπουρούσης θα ερχόταν και το καφάσι ... παρότι είναι ο πιο πολιτισμένος κόσμος εκεί χωρίς οπαδούς.
Πόσο μάλλον στο γήπεδο που υπάρχουν και κάφροι ... δεν φτάνει που αφήνουμε ακόμα και τους προέδρους της μιας ομάδας να τεντώνουν τον κόσμο στα όριά του, προσπαθούμε να το συνεχίσουμε και μέσα στην μούρη του περιμένοντας τον πρώτο που θα παρεκτραπεί για να αρπάξουμε την ευκαιρία να κάνουμε το κομμάτι μας.