Τα παιχνίδια στις κονσόλες είναι πιο ακριβά από αυτά των pc για κανα μήνα. Μετά το price reduction οι των pc των πουλελέ. Τρανα παραδείγματα 2 κατεξοχήν pc τίτλοι, το deus ex και το fallout new vegas.....
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Printable View
Σκεφτομαι ποσο ζωο ειμαι..Ξυπνησα 9 να παω σχολη να δωσω..κανω μπανιο,βαζω τα λαδια μου,τα αρωματα μου..ντυνομαι και πριν βγω απο το σπιτι τρωω φλασια!!το μαθημα το χω περασει πριν 2 χρονια...:/
Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....
^^Αχαχαχαχαχα! Πάλι καλά που το θυμηθηκες πριν πας :P
Φαντασου τι μας ψεκαζουν μλκα!!Η μανα μου προχθες εβαλε ενα καντηλι που αναβει καθε πρωι για τον Παππου μου στο ψυγειο,και μια φιλη ξεκινησε να παει να παρει την κορη της απο το σχολειο και πηγε στο σχολειο που πηγαινε αυτη πριν 30 χρονια που τωρα ειναι ερειπιο!!Και γενικοτερα πολυ αφηρημαδα/μαλακυνση πεφτει τωρα τελευταια..
Φαινεται πως τα φαρμακακια που μας ριχνουν τα αεροπλανακια για να μην ξεσηκωθουμε και τους αρχισουμε τις κλωτσιες ειναι πολυ δυνατα..
Εμενα εχει βαρεσει το κινητο μου μεσα απο το ψυγειο!
Εγώ εχτές πήγαινα στην κουζίνα στη δουλειά να φτιάξω 2ο καφέ. Κρατούσα στο χέρι ποτήρι καφέ (με χρησιμοποιημένο καλαμάκι) και ένα μπουκαλάκι νερό. Πήγα λοιπόν να πετάξω το καλαμάκι στα σκουπίδια και αντί να πετάξω αυτό πέταξα το μπουκαλάκι με το νερό :P
1992 σχολική χρονιά προς 1993.
Τότε, Γ' Λυκείου.
Πάω στην τάξη κανονικά στις 9.00 το πρωί (χεχ, πρωινές ώρες το είχα κόψει στην Γ' Λυκείου, γενικότερα δεν πολύ πήγα σχολείο σε αυτή την τάξη 387 απουσίες λολ).......
και τι να δώ;
να γελάνε συμμαθητές και καθηγητής....με εμένα!
συγκεκριμένα έλεγε ένας (εδώ να σημειώσω ότι για να πάω σχολείο έπαιρνα τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, ο γνωστός ΗΣΑΠ, δεν υπήρχε τότε ΜΕΤΡΟ, για να πάω απο Κ. Πετράλωνα στην Καλλιθέα):
"ρε παιδιά, ήμουν εχτές στο τραίνο και κάνει στάση στα Κ. Πετράλωνα. Ε, μετά είχε στάση στον Ταύρο, και καπάκι Καλλιθέα που κατεβαίνω. Στην στάση όμως των Κ. Πετραλώνων, τι να δω; Είδα τον πρόεδρο (σσ. ήμουν πρόεδρος τάξης, για να καίω -κυριολεκτικά- τα απουσιολόγια, ειδάλλως όλοι θα μέναμε απο απουσίες)......να είναι κανονικά στην στάση.......ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ!!!! Καλά ο πρόεδρός μας είναι 'άντε γεια' "..................
και εκείνη την στιγμή σκάω στην τάξη, όταν όλοι είχαν πεθάνει στα γέλια.
Με ρωτάει ο καθηγητής με δόση ειρωνείας: καλά, εσύ έχασες τον δρόμο;
Και του απαντώ με περίσσεια άνεση: όχι φυσικά. Ξύπνησα και ετοιμάστηκα κανονικά το πρωί, πήγα στο τραίνο........αλλά αποφάσισα ότι βαριέμαι να έρθω τελικά, οπότε πήγα στην αντίθετη στάση προς Αθήνα, για να πάω την κλασική μου βόλτα στα μαγαζιά υπολογιστών και φυσικότατα να λιώσω στα ηλεκτρονικά (coin-op) στην οδό Τζώρτζ (ο λεγόμενος "Ναός" του επιχειρηματία Τσιμογιάννη).
τι περιμένατε; να έχω χάσει τον δρόμο μου; σας γελάσανε.
Καπάκι: πήγαινε τώρα στον Λυκειάρχη και ξαναπέστα όπως μου τα είπες, θρασύτατε Ξυκομηνέ.
ΟΚ, σας το λέω: ξαναπάω Αθήνα τώρα και αν θέλετε πείτε τα εσείς.
Γειά σας!
(και απο πίσω η τάξη να χειροκροτεί).
Δεν είναι τυχαίο που Β' και Γ' Λυκείου οι συμμαθητές είχαν γράψει στην πόρτα της τάξης με σπρέϋ - μπογιά: Λευτέρης Ξυκομηνός - Υπεύθυνος Τουρισμού 1991-1992.......και την επόμενη χρονιά 1992-1993........
απίστευτες εποχές. (σημείωση: αν και είχα ξεκινήσει αμέτρητες καταλήψεις, δεν είχα πάει σε καμία λολ)
Μολις επεσε ο Μαιλο (σκυλακι) απο το μαξιλαρι στον καναπε ενω κοιμοταν, γυρισε γαυγισε στο μαξιλαρι, (επειδη επεσε;) και ξαναπεσε για υπνο. Ελιωσα..... LOL
LOL WISE.
Έχω πάθει κι εγώ το ίδιο πράγμα. Ήθελα μια φορά να πάω Μαρούσι και παίρνω τον ηλεκτρικό προς Πειραιά και ενώ είμαι μέσα περίπου ένα τέταρτο, ακούω "επόμενη στάση Καλιθέα", όπα λέω κάτι δεν πάει καλά. Είχα φτάσει 4-5 στάσεις πριν τον Πειραιά και μετά έκανα ολόκληρο ταξίδι για να φτάσω Μαρούσι.
μου εχει τυχει να ξεχασω το αμαξι επειδη ειχα πιασει κουβεντα περπατωντας με τον κολλητο μου και να βρεθω αρκετα μακρυα απο εκει που το ειχα αφησει...
Πόσο σπαστικό είναι που όταν στέλνεις για αγγελλία σου λένε οτι έχουν το game και όταν τους λές να πας το πάρεις σε γράφει και μετά από 4 PM, παρόλο που μπαίνει στο forum κάθε μέρα??? Λίγη τσίπα ρε, πες ότι άλλαξα γνώμη και δεν θέλω να στο δώσω αλλά απάντα ρε άνθρωπε...
Που να δεις να παρακαλας 3,5 μηνες να σου αφησουν ενα feedback με pm,e-mail και sms να ειναι καθε μερα online και να σε γραφει..Ξεφτιλα..
Μια φορα μου ετυχε να ξυπνησω, να ντυθω, να παω στο αμαξι για να παω στη δουλεια και τοτε συνηδειτοποιησα οτι ηταν Σαββατο μεσανυχτα.
Όπως πάντα υπάρχουν και χειρότερα...
Αφου έχουμε πιάσει τα χαζά, τις προάλλες μίλαγα με έναν φίλο μου, σπίτι, στο κινητό και του κάνω σε κάποια φάση έντρομος:
"Ρε συ νομίζω οτι ξέχασα το κινητό στη σχολη!!!!"
Μια άλλη φορά έβλεπα ταινία και έτσι όπως παώ στο ψυγείο, παίρνω μια κοκα-κόλα και αφήνω μέσα το τηλεκοντρόλ. Αφού το ψάχνω κάνα μισάωρο και ξέροντας οτι το κράταγα το βρήκα στο επίμαχο σημείο.
Εγώ είχα δέσει την αλυσίδα γύρω από το ποδήλατο αλλά όχι και γύρω από το κολωνάκι που το ακούμπησα. Εξαφανίστηκα για κανά δύωρο και το διαπίστωσα όταν γύρισα. Πώς δεν μου το καβάτζωσε κανείς... :P
τυχερος........
βαρεμαρα...