Originally Posted by
Nek_Food
Καμία σχέση και κακώς το πας εκεί. Εγώ προφανώς έχω στο φτύσιμο την MS κυρίως λόγω του τι δεινά έχει φέρει τα τελευταία χρόνια, αλλά έχει επιπλέον φέρει και κάποια καλά που άρεσαν στον κόσμο και ακολούθησε η Sony (παρτυ/τρόπαια/κλπ). Δεν ξεχάσαμε τίποτα και δεν έχουμε ως προτεραιότητα να κάνουμε ακόμη πιο πλούσια την MS, αλλά αν τηρηθούν κάποια κριτήρια με βασικότερα 1. τιμή 2. παιχνίδια 3. τήρηση των κεκτημένων σε retail/etc γιατί όχι μελλοντικά να μην πάρει κάποιος ένα One αν θέλει να παίξει μία καλή αποκλειστικότητα. Επίσης, συμφωνώ για το μονοπώλιο και φάνηκε ήδη από νωρίς και σε αυτή την γενιά με την τεράστια Sony να χρεώνει το μέχρι χθες δωρεάν online και να μην ανοίγει ρουθούνι, το να αλλάζει την ποσότητα των plus παιχνιδιών ή να μην παραδίδει τα υποσχεθέντα on-time (DriveClub+) και πάλι να κάνουμε υπομονή.
Για να χρησιμοποιήσω και το παράδειγμα σου όσο άκυρο και να μου φαίνεται, αν είναι η MS το πασόκ, τότε το δίπολο η Sony είναι η νέα δημοκρατία, δεν είναι κάποιο μικρό κόμμα κλπ που θα φέρει την αλλαγή στην gaming ζωή μας (να υποθέσω ότι η Ninty είναι ο σύριζα;). Επιπλέον, κάποιοι έχουμε γράψει ήδη μπόλικες δεκαετίες στο gaming, μπορεί να ζούμε πια στην τελευταία γενιά αυτού του είδους χόμπι, όχι φυσικά από τις εταιρείες μιας και τα πάνε μία χαρά, αλλά από εμάς τους ίδιους είτε από άποψη οικονομική είτε από άποψη ενδιαφέροντος. Μεγαλώνουμε σιγά σιγά και μπορεί σήμερα να λέμε ότι θα μας θάψουν με ένα χειριστήριο στα χέρια, αλλά μπορεί αύριο να προτιμάω να ασχολούμαι με κάτι άλλο οπότε δεν προσκυνάμε εταιρείες και αν σήμερα βγει κάτι που θέλω να παίξω θα το παίξω κι ας είναι σε κονσόλα της MS.