Εχεις ενα δικιο φιλε μου,
ζητω συγνωμη απο τους συνομιλητες.
Dancing with the stars δεν θα δω παντως. :P
Printable View
Εχεις ενα δικιο φιλε μου,
ζητω συγνωμη απο τους συνομιλητες.
Dancing with the stars δεν θα δω παντως. :P
E βέβαια δεν νίκησε 6-0 η άεκ για να χαρεί όλη η ελλάδα αλλά ο οσφπ για να χαρούν οι περιορισμένοι ευφυίας.
Καλή χώνεψη
Όσο για τις μαντικές ικανότητες δες λίγο την προιστορία των ντέρμπι και το τι έχει κάνει ο ολυμπιακός όταν ΗΘΕΛΕ τη νίκη.Πριν το 4-0 η διαφορά ήταν στους 5.Αλλιώς πας με 5 διαφορά 3 ματς πριν το τέλος και αλλιώς με 1-2.Να σου θυμήσω και το 4-3 στο οάκα που πήγαινες για 2 αποτελέσματα
Ντροπή μας που πανηγυρίζουμε τέτοια νίκη. Αφού η ΑΕΚ ήταν αδιάφορη... Τουλάχιστον θα πληρωθούμε από τον Μαρινάκη...
αυτο το βιντεο μου εστειλε πριν λιγο ενας φιλος μου ολυμπιακος....
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=I5WPYH2tEqA&feature=player_embedded"]YouTube - Ξ€ΟΞ±Ξ³ΞΏΟ Ξ΄Ξ±ΞΌΞ΅ Ξ³ΞΉΞ± ΟΞΏ 6[/ame]
συγνωμμη αν γινομαι εριστικος αλλα επρεπε να το ποσταρω!!!
Μπράβο στην ομαδάρα για την μπαλάρα που έπαιξε.
Άξια Πρωταθλητές.Να γίνουν σωστές κινήσεις για του χρόνου γιατί όλοι θα λυσσάξουν να μας κερδίσουν.
Όσο για το video,απλά respect :)
lol
Κατα τ'άλλα η ΑΕΚ για άλλη μια φορά έδειξε το μαύρο της το χάλι και έφαγε όσα έπρεπε να φάει χωρίς να ξεσκιστούν και να γλυτώσουν(όπως σε άλλα "derby")
Κρίμα για την ΑΕΚ, έχει καταντήσει αθλητική ένωση κωμωδίας.
Ο ολυμπιακός ήταν σήμερα πολύ καλός με κέφι,του βρήκε και το παιχνίδι, και παραλίγο να γράψει ιστορία σε derby αν έκανε και το 7-0 (μιλάμε για σύγχρονο ποδόσφαιρο μην πει κανείς για το 1200ΠΧ),οπότε και το φετινό πρωτάθλημα έλαβε κι επίσημα τέλος.
Πάντως αν γίνει ένας όσο γίνεται αντικειμενικός απολογισμός, νομίζω πως ήταν ίσως το χειρότερο πρωτάθλημα από πλευράς δυναμικότητας/απόδοσης το φετινό. Οι περισσότερες ομάδες δεν βλεπόντουσαν, οι διαιτητές ήταν ανάπηροι, οι επόπτες παραπληγικοί και το θέαμα στις περισσότερες περιπτώσεις πολύ φτωχό. Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος όπως λένε! Μακάρι του χρόνου να έχουμε μια καλύτερη σεζόν γενικά.
Κάτι τελευταίο, αυτός ο Ιμπαγάσα δεν έπρεπε να είχε φάει 10 κόκκινες στο φετινό πρωτάθλημα? Απίστευτος παίχτης αλλά τεράστια ανοχή σε τσαμπουκάδες/δολοφονικά μαρκαρίσματα κλπ. Είναι καλό τελικά να είσαι "διάσημος"(hint hint)!
Καλή καζούρα στους φίλους ΑΕΚτζήδες και μην τρελαίνεστε, μπάλα είναι!
Μπορεί να σου φαίνεται αστείο, αλλά δεν το έχεις νιώσει για να καταλάβεις. Εγώ πραγματικά χαίρομαι όταν διασύρω τον αντίπαλο σε ένα ντέρμπι(ΠΑΟ, ΑΕΚ). Και όσο παρακολουθώ μπάλα(25 είμαι) έχω ζήσει κι άλλες τέτοιες στιγμές... Απεναντίας, δεν έχω νιώσει την ξεφτίλα να διασύρομαι. Εκτός από εκείνο το 4-0 που ξεπλύθηκε και με το παραπάνω σήμερα.
Και το περσινό τα ίδια ήταν και χειρότερα. Τουλάχιστον ο Ολυμπιακός ξεχώρισε κάπως από τους υπόλοιπους φέτος, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Βέβαια δεν θυμίσαμε την ομάδα του παρελθόντος αλλά παίξαμε καλή μπάλα. Πέρσι δεν είχε ξεχωρίσει κανείς. Αλλά θα συμφωνήσω, μακάρι του χρόνου να έχουμε καλύτερη σεζόν και να ανέβει συνολικά το επίπεδο.
PS Άντε και να έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του χρόνου γιατί ακούμε και τέτοια παράπονα :makefun::makefun:
Δεν αμφιβάλλω καθόλου για την χαρά/ενθουσιασμό σου/σας, είναι απολύτως λογικό, όλοι ανεξαρτήτου ομάδος θα ήταν εκστασιασμένοι με μια τέτοια νίκη.
Όμως βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος.
Πρώτα απ'όλα το να κάνεις σχόλιο πως μόνο ο ολυμπιακός χαρίζει τέτοιες συγκινήσεις είναι το λιγότερο αστείο. Δεν έχεις ιδέα τι συγκινήσεις μπορεί να προσφέρει η κάθε ομάδα πολύ απλά επειδή είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ το τι σε "συγκινεί" σε κάθε ομάδα.
Επίσης αν θεωρείς πως σε μια χρονιά που δεν είχατε καμμία Ευρωπαϊκή υποχρέωση και φύγατε από τους 300 του Europa League, χάσατε το κύπελλο και απλά πήρατε το πρωτάθλημα με όλους τους κύριους ανταγωνιστές σας να μην παίζουν ούτε για β'τοπικό τις περισσότερες φορές, το πρόσιμο της χρονιάς είναι θετικό, τότε είσαι για συνέντευξη στο TV-Magic.
Σου ξαναλέω δεν προσπαθώ να απαξιώσω την τεράστια χθεσινή νίκη και εμφάνιση, ούτε την σαφώς καλύτερη εικόνα που δείξατε στο σύνολο της χρονιάς αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο!
Γι αυτό είπα τέτοιες συγκινήσεις. Εσύ μπορεί να συγκινείσαι με το να φτάνεις μέχρι τους 8 του champions league. Δεκτό, το έχω ζήσει και αυτό προσωπικά δεν συγκινούμαι. Αλλά δεν με νοιάζει και τι άλλο μπορεί να σε συγκινεί. Εγώ έγραψα ξεκάθαρα για το συγκεκριμένο, να διασύρεις τον αιώνιο σου αντίπαλο, αν εσύ το παρερμήνευσες δεν φταίω εγώ. Τη συγκίνηση αυτή, 6-0, 1-4,4-0 κλπ δεν στην προσφέρει η ομάδα σου γι' αυτό έγραψα ότι μόνο ο Ολυμπιακός την προσφέρει. Τουλάχιστον όσο ζω και βλέπω μπάλα, αυτό είναι fact.
Εντάξει εσύ μπορεί να το βλέπεις αρνητικό το πρόσιμο, εγώ όμως είδα μια ομάδα με 10+ μεταγραφές και με μια 11άδα με 7 καινούριους παίχτες να γίνεται ομάδα από έναν προπονητή που την ανέλαβε φθινόπωρο. Αν εσύ νομίζεις ότι οι ομάδες φτιάχνονται μέσα σε μια νύχτα, τότε εσύ μάλλον είσαι για συνέντευξη στο Δαφνί :d030:
Εγώ θετικότατο βλέπω το πρόσημο της πρώτης σεζόν μετά την ανανέωση λοιπόν. Παίξαμε καλύτερα από τους ανταγωνιστές μας, πήραμε το πρωτάθλημα, περάσαμε champions league, θα πέσει μαρούλι το οποίο θα δυναμώσει τα αδύνατα σημεία του ρόστερ κι άλλο. Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι η ομάδα βασίζεται σε έναν παίχτη 35 χρονών και αν μη τι άλλο πρέπει να έρθει ένας οργανωτής με τις ικανότητες του σε καλή ηλικία.
Απλά στην Ελλάδα ο καθένας συγκινείται με ότι τον συμφέρει :P
Επίσης αν διαβάσεις λίγο καλύτερα αυτό ακριβώς σου λέω.Το ότι ΟΛΟ το πρωτάθλημα ήταν ΤΡΑΓΙΚΟ δεν κάνει αυτομάτως τον φετινό Ολυμπιακό καλή ομάδα.Καλύτερη από τους άλλους ίσως, καλή όχι. Άρα, ακολουθώντας τη λογική σου, για το δαφνί μάλλον είναι οι οπαδοί του ολυμπιακού και ο γαύρος (μπάρτσα της Ελλάδος lol).
Εμένα προσωπικά με προβληματίζει το γεγονός πως η ομάδα έσκαγε στο 80% των παιχνιδιών στο 2ο ημίχρονο ΧΩΡΙΣ βεβαρημένο πρόγραμμα, νομίζω πως αν δεν αλλάξει κάτι του χρόνου θα έχει πολύ πλάκα με Full ρυθμούς.
Σίγουρα αξίζουν τα εύσημα στον Βαλβέρδε για ότι κατάφερε, νομίζω πως το μόνο μελανό σημείο του φετινού ολυμπιακού ήταν ο Μαρινάκης.
Έκανε ότι μπορούσε για να δείξει πως ΑΥΤΟΣ πήρε το πρωτάθλημα, βγήκε τίγκα στην κόκα να κάνει δηλώσεις που γέλασαν και οι πέτρες μετά τον μεταξύ μας αγώνα και γενικά "κατάφερε" να κάνει όλον τον κόσμο να αμφισβητεί την εξέλιξη του πρωταθλήματος ενώ αν απλά καθόταν και παρακολουθούσε,νομίζω πως κανείς δεν θα αμφέβαλλε για την φετινή ΣΥΝΟΛΙΚΗ ανωτερότητα του ολυμπιακού.
To ίδιο μπορώ να πω κι εγώ για σένα :p
Εξαρτάται πως όριζεις το "καλή ομάδα". Αν το πας συγκριτικά με Μπαρτσελόνα, ναι είμαστε ερασιτεχνική μπροστά τους. Αν το πας συγκριτικά με τις υπόλοιπες ελληνικές, είμαστε η καλύτερη :D
Του χρόνου, η πλάκα θα είναι αν έχει φύγει ο Σισέ από τον ΠΑΟ. Τότε θα το πάρουμε στο ρελαντί και με αρκετές ευκαιρίες για ροτέισον και ξεκούραση οπότε δεν θα μας νοιάζει να παίζουμε και 3 παιχνίδια την εβδομαδα.
Δεν νομίζω να αμφιβάλλει κανείς για την συνολική ανωτερότητα του Ολυμπιακού πέρα των πικραμένων 2ων. Αλλά ας μην μπούμε ξανά στο τρυπάκι της συζήτησης περί διαιτησίας. Είναι χιλιοειπωμένα αυτά :a068:
Φίλε muku είναι δεν ειναι αντιφατικό να λες ότι έχεις την καλυτερη ομάδα αλλά "φοβάσαι" το Σισσε (δεν ειπες οτι το φοβασαι αλλα, επιτελους -something like that-φευγει κ θα πάρετε του χρόνου στο ρελαντί πρωτάθλημα) ?Δηλδ ολος ο Ολυμπιακός κοντράρεται από εναν παιχτη.Άντε είστε συνολικά καλυτεροι από τον Σισσε. :P Think twice :)
Με λίγα λόγια
1ος)Ολυμπιακός
2ος) Σισσέ
3ος) κ.ο.κ
Αν αυτό σαν Ολυμπιακός σε ευχαριστεί τι να πω.
Υ.Γ. και για να μην παρεξηγηθώ πέρυσι δεν είπα τι ομαδάρα έχουμε που πηραμε πρωταθλημα ουτε ειμαστε Νο1 στην Ελλάδα.Δεν μου καίγεται καρφί για το πρωτάθλημα είναι μια αστεία κατάσταση αυτή που επικρατεί.Λιγο-πολυ καλυτερα παιξαμε στα παιχνίδια με εσας φέτος και δεν φάνηκε η διαφορά των 2 ομάδων που υποστηρίζετε,κατά την ταπεινή μου άποψη.Και επειδη ειπώθηκε για μπαρτσελονες κλπ πιο πανω: Είναι ομαδάρα και τους δευτερους τους πατάει κάτω.Δεν το ειδα απο εσας το αντιστοιχο.Αγωνιστικά μιλαω , έτσι. Μην πεταχτεί κάποιος για διαιτησίες δεν με αφορουν στην παρούσα κουβέντα.
Δεν είπα ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο Σισέ. Απλά ο Σισέ σας εξασφάλισε το -10 και τη δεύτερη θέση. Χωρίς αυτόν θα παλέβατε με την ΑΕΚ κατά την άποψη μου. Δεν είπα ότι χωρίς τον Σισέ θα παλέβατε για την παραμονή...
Επίσης εγώ δεν είδα να παίξατε καλύτερα στα παιχνίδια μεταξύ μας. Περισσότερο δίκαια αποτελέσματα και στα 2 θα ήταν το Χ. Στο ένα κερδίσατε, στο άλλο κερδίσαμε όμως. Και μην πεταχτεί κάποιος να πει για διαιτησίες, δεν με αφορούν στην παρούσα κουβέντα :p
Όπως και να έχει το πρωτάθλημα δεν κρίνεται σε 2 παιχνίδια. Αν δεν ήμασταν καλύτεροι δεν θα είχαμε και 10 βαθμούς διαφορά.
http://i700.photobucket.com/albums/w...73024b6c1a.jpg
Για την τελευταία σου πρόταση, νομίζω πως οι περισσότεροι συμφωνούν.
Αγωνιστικά λοιπόν 1-1 στις νικες από μια ομάδα που πέρασε με +10 φετος.Είσαι ευχαριστημένος?( και το Χ που αναφερεις δεν ειναι σωστό - αλλά με βολευει ουτως η αλλως στην οικονομία της κουβέντας)
Μα φυσικα και δεν κερδιζεις πρωταθλημα με 2 παιχνιδια αλλα τι να κάτσω να δω ρε συ?Παναθηναϊκος-Φωστηρας?Γιαυτά τα παιχνιδια υπάρχει το ελληνικο ποδοσφαιρο , τα ντερμπυ.Γι'αυτο ειπα οτι δεν με νοιαζει ο πρωταθλητης. Και σαυτα τα 2 παιχνιδια δεν ειδα το +10 αποτυπωμενο αγωνιστικά.Αυτό εννοω και τπτ παραπέρα.Και πραγματικά υπήρχαν εποχες που 2-3 παιχτες απο τον Ολυμπιακο θα τους ήθελα να παιζουν σε εμας.Φετος κανεναν.Απο την ΑΕΚ ο Σκοκο ειναι τρομερος, απο τον ΠΑΟΚ Κοντρερας καιαπο τον Πρωταθλητη κανενας.Εσυ σιγουρα θα ηθελες (περα απο τα οπαδικά) να δεις τον Σισσε στην ομαδα σου.Πρωταθλητης σημαινει πολλά πραγματα.Τα περισσοτερα απο αυτά δεν τα έχει ο Ολυμπιακός φετος.Εχει μόνο τους βαθμούς.Δεν πάει να πει οτι μηδενιζω τους βαθμούς σας. Τεσπά δεν προσπαθω να τα "βρουμε" οπαδικά.Αλλά γενικά μην έχετε την μυτη σας ψηλα.Αυτο ειναι που θέλω να πω τόση ωρα!
Γαι την δική μου ομάδα δεν λέω τπτ γτ εδω μιλάμε για ΟΣΦΠ :)
msnes7, δείξε μου το post που λέω πως αισθάνομαι καλά για την φετινή μας πορεία και το ξανασυζητάμε.
Ο ΠΑΟ μόνο από τον πρώτο γύρο που έκανε μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο χειρότερος των τελευταίων ετών.Όταν πήγε να ξυπνήσει ήταν πολύ αργά.