Εγώ για το prometheus έχω δει μόνο ένα trailer που δείξανε πριν αρχίσει το avengers. Δεν έχω δει κάποιο alien, αλλά βλέπω ότι υπάρχει ενθουσιασμός για την ταινία. Αν ακούσω καλά σχόλια όταν βγει στις αίθουσες μάλλον θα πάω να το δω.
Εγώ για το prometheus έχω δει μόνο ένα trailer που δείξανε πριν αρχίσει το avengers. Δεν έχω δει κάποιο alien, αλλά βλέπω ότι υπάρχει ενθουσιασμός για την ταινία. Αν ακούσω καλά σχόλια όταν βγει στις αίθουσες μάλλον θα πάω να το δω.
^^ Ο Ριντλευ Σκοτ δεν ειναι τυπος σκηνοθετη που θα σου δειχνει Αλιεν με το τσουβαλι. Εδω στο πρωτο Αλιεν δεν σου εδειχνε σχεδον ποτε το τερας καθολη την διαρκεια της ταινιας παρα μοναχα στο τελος. Σου εδειχνε μονο συντομες εικονες τοσο γρηγορες που δεν μπορουσες να καταλαβεις τι ακριβως ηταν αυτο το τερας...
και αυτη ηταν η απολυτη ιδιοφυια του και το γραφω και ανατριχιαζω... δεν ηξερες τι ηταν αυτο το πλασμα. Δεν ειχες εικονα γι αυτο, απλα εβλεπες να θεριζει κοσμο. Αναρωτιοσουν τι στο καλο ειναι, ενιωθες τρομοκρατημενος μονο και μονο επειδη ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ.
Απιστευτη ταινια. Τα υπολοιπα που βγηκαν ηταν απλα αηδιες. Ναι ωραιο το Aliens του Cameron , αλλα μπουχτισαμε να βλεπουμε Αλιεν. Δεν ηταν ταινια θριλερ, ηταν περιπετεια φαντασιας.
Τα λεω ολα αυτα για να σου πω οτι ο Σκοτ δεν προκειται να εστιασει -εκτος και αν αλλαξε τοσο πολυ- στην παρουσια του τερατος στην ταινια του. Εδω δεν το εδειχνε σε ολοκληρη την ταινια του, περιμενεις να στο δειξει σε τρεηλερ?
Πιστευω οτι μας φυλαει μια πολυ μεγαλη εκπληξη ο Σκοτ. Πιστευω οτι δεν θα ειναι "α να κοιτα επιτελους το Αλιεν". θα ειναι κατι καινουργιο... κατι διαφορετικο. Ολοι μας εχουμε δει πως ειναι τα Αλιεν. Κανενας δεν θα εντυπωσιαστει με κατι τετοιο. Το ξερει ο Σκοτ αυτο... και θα το εκμεταλλευτει πιστευω αναλογα! :)
spoilers ταινιας του 1979 (...) της οποιας το prequel συζηταμε... Σορρυ βρε Lnds500 αλλα αν αυτο θεωρειται σποιλερ, που στην ουσια την σκηνοθετικη επιλογη του Σκοτ σχολιαζω και οχι την υποθεση της ταινιας, ε πρεπει να βαλουμε παντου σποιλερ...
αλλωστε ξαναλεω δεν ειπα τιποτα για την υποθεση της ταινιας περα απο ενα "το Αλιεν δεν εμφανιζεται οπως γινεται τυπικα στις ταινιες τρομου". Σιγα τα ωα. Και την ταινια του 1979 να μην εχει δει καποιος την οψη του Αλιεν σιγουρα την εχει δει μιας και κυκλοφορει μεχρι και σε κουπες σημερα...
Πάντως παιδιά ο Lindelof αρκετές φορές έχει πει ότι δεν πρόκειται για prequel με την αυστηρή έννοια του όρου, στο ίδιο universe ας πούμε ναι, αλλά θα είναι κάτι εντελώς καινούριο επί της ουσίας.
^^ Και αυτο ελπιζω κι εγω πραγματικα. Αλιεν εχουμε δει μπολικα. Ας δουμε κατι φρεσκο. Να εχει σχεση μεν, αλλα να ειναι κατι καινουργιο.
^^ Mε τιποτα! :)
εγω αυτο
το θεωρω spoiler για μια ταινια που ειναι βασισμενη στο suspense οπως ειπες και εσυ. δεν σου λεω οτι μου το γ@μησες αλλα σε ενα βαθμο τωρα ξερω τι να περιμενω.το να αναφερθεις οτι υπαρχει "τερας" στην ταινια προφανως δεν ειναι spoiler γιατι οπως ειπες και εσυ υπαρχει παντου (εξωφυλλα, dvd, αφισες κτλ) και (Duh!) Alien.Quote:
Spoiler!
^^ Eχεις δει την ταινια, ή οποιαδηποτε ταινια Αλιεν γενικα?
Εγω αυτό που παρατήρησα σε όλα τα τρέιλερ του Prometheus είναι ότι έχει την ίδια ακριβώς (ανατριχιαστική) μουσική των τρέιλερ του alien του 1979 και την ίδια ακριβώς αισθητική.....ελπίζω και οι ταινίες να έχουν την ίδια ποιότητα τελικά
Να και του λόγου το αληθές
http://m.youtube.com/watch?v=LjLamj-...e_gdata_player
Παιδια θα παω σημερα ή αυριο να δω το Avengers να κατσω μετα το τελος της ταινιας και αφου τελειωσουν οι τιτλοι τελους? θα εχει να δω τπτ ή να την κανω?
Πόσο άκυρο αυτό ρε παιδιά. Να φεύγει όλη η αίθουσα και να κάθονται καμια δεκαριά άτομα για να δουν πιθανό hint για sequel. Ποτέ δεν το κατάλαβα. Άντε στα παιχνίδια, ok, κάθεσαι στον καναπέ λίγο παραπάνω, αλλά στον κινηματογράφο γιατί; No offence φίλε Ixor απλά μου φαίνεται κάπως :S
Να κάτσεις κλασικά, και δεν θα χρειαστεί να περιμένεις όσο τις προηγούμενες φορές.
Τι ακριβώς ρε συ δεν κατάλαβες; Στις ταινίες της Marvel ήταν δεδομένο, και δεν καθόντουσαν μόνο καμιά δεκαριά άτομα (ειδικά στις τελευταίες ταινίες). :)
Να και το τρίτο και μάλλον τελευταίο trailer για το The Dark Knight Rises.
Ωραίο!
[youtube]g8evyE9TuYk[/youtube]
πως το κατάφερες αυτό?!?!?!?!?!?!? για μισό όμως: αν ο Λεωνίδας, είναι μιας αρκετά νεότερης ηλικίας (πχ 17-24, τότε ναι, πολύ λογικό να μην έχει ζήσει την "επανάσταση" του πρώτου "Alien" και της μετέπειτα υπο-κουλτούρας που γεννήθηκε στα 80ς έως early 90ς)...Λεωνίδα πόσο είσαι αν επιτρέπεται;
(υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις, στην ίδια ηλικία 33-45 αντρών, που δεν έχουν καμία σχέση, ούτε ξώφαλτσα που λέμε, με το/τα Alien. Αλλά είναι οι εξαιρέσεις, που ως γνωστό, επιβεβαιώνουν τον κανόνα!)