Του χρόνου άμα είναι να ξεκινήσουμε με -10 βαθμούς για να έχει ενδιαφέρον μέχρι τέλους το πρωτάθλημα :pound::pound:
Printable View
Εμενα?Οχι.
Εγραψα γιατι.
Αν μου εριχνες 6 σε καποιο απο τα 2 παιχνιδια μεταξυ μας ή στην ΑΕΚ στον πρωτο γυρο,θα μου εκανε σιγουρα εντυπωση.
Τεσπα σταματαω εδω.Γιατι δεν λεει μετα απο τετοια νικη να μιλαμε για τον ΠΑΟ.:p
Γιατι ειναι μεγαλη νικη οπως και να χει.
(απλα απαντησα στον muku πριν και ξεφυγε η κουβεντα)
Θα σημπληρωθει το -10 ευκολα απο τον Μαρινακη.Οπως βλεπουμε εχει κανει καλη δουλεια.:PQuote:
Originally Posted by muku
Όπως θα έπρεπε να έχουν λήξει τόσα και τόσα παιχνίδια φέτος, έληξε το σημερινό ματς...
Ας χαρούμε αυτό το εμφατικό πρωτάθλημα, ποιος από μας το περίμενε άλλωστε τον Αύγουστο να το κερδίσουμε τόσο εύκολα, τόσο δίκαια, με πολύ καλή μπάλα σε μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος;
Ας χαρούμε την ομάδα μας, της αξίζει, έπαιξε μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος από τους υπόλοιπους, αδίκησε τον εαυτό της σε κάποια ματς, αλλά όλα καλά.
Σιγά σιγά θα πρέπει να δούνε τα κενά της ομάδας, τι χρειάζεται για του χρόνου εφόσον θέλουμε να είμαστε κάτι παραπάνω από αξιοπρεπείς στην Ευρώπη, και να κάνουν έναν προγραμματισμό για να πάμε μπροστά. Υπάρχει χρόνος για όλα αυτά, σήμερα είναι μέρα γιορτής!
Συγχαρητήρια σε όλους για το πρωτάθλημα!
τον πεθαμένο τον κάνουν ότι θέλουν...
μεγάλη νίκη ωραία γκόλ..
Kριμα που η ΑΕΚ δεν εχει την δυνατοτητα μετα απο την σημερινη ηττα να κανει αυτο που εκανε ο Ολυμπιακος πριν απο 3 χρονια...
...να κανει μια εφεση και να παρει το πρωταθλημα...
Θυμιζω απλα οτι το μεταξυ μας ματς ειχε ληξει 4-0 υπερ την ΑΕΚ..ροδα ειναι και γυριζει..Πανηγυριστε αλλο ενα ομορφο πρωταθλημα με τον οποιοδηποτε τροπο(ντερμπι με Παο και ξυλο σε παικτες του πχ.) ετσι οπως σας αρεσει αφου ειστε κατευθυνομενοι..
Καταφερατε και ριξατε 6 σε μια αδιαφορη ΑΕΚ σημερα ενω εμεις σας ειχαμε ριξει 4 οταν παιζοταν το πρωταθλημα στον εναν βαθμο..και το πηρατε στα χαρτια μετα..
Ολοι Πασαλιμανι στα πανηγυρια..πληρωνει ο χοντρος.
http://i199.photobucket.com/albums/a...gavros_4-0.jpg
Παρτε και τις δηλωσεις του ευεργετη σας οσον αφορα τους αγωνες στα χαρτια..κωλοτουμπες και επιλεκτικοι στην μνημη σας παντα..
Αφιερωμενο:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QRwH8DpWwCE"]YouTube - Thryne gera parto sta xartia[/ame]
Kαλη συνεχεια
Υ.Γ. Στα 32 χρονια μου πια αρχιζω να καταληγω στο συμπερασμα οτι ανθρωποι που χαιρονται με τετοιες επιτυχιες ανεξαρτητως οπαδικης προτιμησης (βαζω μεσα και ΑΕΚτζηδες) ειναι ή πιτσιρικαδες που δικαιολογειται η αφελεια τους ή απλα περιορισμενης ευφυιας...Καληνυχτα σας.
Δειλά δειλά κάνουν και την εμφάνιση τους και οι "αδιάφοροι" :D :D Πανηγυρίζουμε πρωτάθλημα και νίκη 6-0 σε ντέρμπι Τώρα ότι και να λέτε, νομίζω ότι με -10 βαθμούς που βρίσκεται ο (αιώνιος)δεύτερος και όταν η τρίτη ομάδα που ξεκινάει κάθε χρόνο για διεκδίκηση του πρωταθλήματος φιλοδωρείται με 6 μπαλάκια, τότε το πρωτάθλημα είναι πέρα για πέρα δίκαιο.
Η βαθμολογία είχε διαμορφωθεί 2 μήνες πριν το ματς.Να είσαι σίγουρος ότι αν ήταν στον πόντο η βαθμολογία 4 δεν θα έριχνες ούτε στα όνειρα σου για να μην πω ότι δεν θα νικούσες καν
Και στα 32 αν έχεις να δεις κούπα από τα 12 δικαιολογείσαι.Ίσως στα 52 να νοιώσεις διαφορετικά
Να σε ρωτησω...ριχνεις και καρτες ταρω? Γιατι βλεπω οτι εχεις μαντικες ικανοτητες...
"Να είσαι σίγουρος ότι αν ήταν στον πόντο η βαθμολογία 4 δεν θα έριχνες ούτε στα όνειρα σου για να μην πω ότι δεν θα νικούσες καν"
Οσο για τα 32,52 που γραφεις...εγω γουσταρω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κερδιζω ειτε στη ζωη μου ειτε σε κατι που υποστηριζω να το κερδιζω με την ΑΞΙΑ μου και μονο.
Ετσι εχω μεγαλωσει..αλλιως να μην σωσω να κερδισω τιποτα.Καταλαβες?