Σε καμια πειρπτωσει δεν ειναι ο ολυμπιακος καλυτερη ομαδα απο τον παναθηναικο τουλαχιστον φετος..αλλα ειναι γελειο να πιστυεουμε κιολας οτι μπορει να κανει την ανατροπη..αντε και κερδιζει αυριο τι θα κανει μετα στο Οακα..??
Printable View
παιδια παροτι ειμαι ολυμπιακος πρεπει να παραδεχτω την ανωτεροτητα του παο αλλα και εσεις πρεπει να παραδεχτειτε πως οπως και να παιζει μια ομαδα ακομα και με επαφες δεν γινετα να εχει 22 βολες περισσοτερες απο την αλλη.Kατα τη γνωμη μου η διαιτησια ηταν απλα καλη και τις περισσοτερες φορες ηταν υπερβολικη.Στο πρωτο ματς στο σεφ ο Ιβκοβιτσ
διαμαρτυρηθηκε για μια ανανεωση χρονου και οι διαιτητες του εδωσαν τεχνικη ποινη.Ακριβως το ιδιο εγινε και στον 2 αγωνα με τον ομπραντοβιτσ και δεν του εδωσαν τιποτα.Να λεμε την αληθεια καποιες φορες σφυριζαν ανυπαρκτα φαουλ.
α και αν κανω λαθος διορθωστε με αλλ α στον παναθηναικο δεν εχει σφυριχτει στα 2 ματς ουτε τεχνικη ποινη ουτε αντιαθλητικο.ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΑΝ δεΝ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΟΥΛ ΙΣΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩς ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.
Γεια σου και καλωσηρθες στο φορουμ!
Kαμια σχεση δεν εχει η κατασταση στο ποδοσφαιρο με το μπασκετ. Αν οι ολυμπιακοι νιωθετε την αναγκη για να δικαιολογησετε τα οργια που εχει κανει η ομαδα σας 15 χρονια τωρα και την καταστροφη του Ελληνικου ποδοσφαιρου λεγοντας οτι στο μπασκετ γινονται τα ιδια δικαιωμα σας, ειναι ομως γραφικο οπως και να το κανεις.
Ο μπασκετικος Παναθηναικος ειναι μια ομαδα που με οσα εχει καταφερει δεν την πιανει ουτε η λασπη, δεν την πιανει τιποτα (που λεγαμε και στον στρατο).
Ρε παιδιά ξεκολλάτε με τα φάουλ.
Αφού εμείς παίζαμε μέσα στη ρακέτα διότι τα σουτ δεν έμπαιναν με τίποτα, πως να μην πάρουμε φάουλ?
Λέτε ότι κι εσείς βάλατε καλάθια από το ζωγραφιστό. Ποιά?
Αφού ξεμαρκάριστος έβαζε τα σουτ ο Μαυροκεφαλίδης. Του αφήναμε τα σουτ.
2ον Πόσα παραπάνω rebound είχαμε από σας? Πάνω από 15. Πως γίνετε να μην πάρουμε φάουλ όταν κάνουμε 15 παραπάνω επιθέσεις από σας?
Χαχα!Πλακίτσα κάνουμε στο ματσάκι!
Χάστε ρε λαλάκες να το σηκώσουμε στο ΟΑΚΑ.
Xαχαχα τι εκανε ο Καλαθαρος.:a085gf:
Έτσι μπράβο γιατί στο προηγούμενο δεν μπορούσα να πάω!
Γλέντι!
Ειναι αυτο που λεμε ''πουλημα του ματς'' το σημερινο...ευγενικη προσφορα. Τσαντιλα, εγω δεν μπορω να κανω πλακιτσα...
Παίδες χλωμό για το 2-2.Με το ζόρι έγινε και το σημερινό.Εγώ έχω βαρεθεί τόσα χρόνια.Κάθε χρονιά καλή ομάδα, κάθε χρονιά με 0 τίτλους στην σούμα!Άντε κάνα κυπελλάκι και πολύ μας είναι.
Κουράγιο και βλέπουμε...
με τα χίλια ζόρια ρε..και έναν διαιτητή να προσέχει μην σκιστεί το καλτσόν του μπουρούση..
Στο ΟΑΚΑ προσφέρεται την κυριακή πίτσα
Ειδική προσφορά στους γαύρους στις 3 η μια δώρο!
Εσύ μπορεί να παραδέχεσαι την σφαγή στο καραισκάκη,άλλοι όμως μιλάνε ακόμα για δίκαιη νίκη..Ε λοιπόν και εγώ μετά το χθεσινό ματσ που χάσαμε από διαιτησία (εχω την εντυπωση βολές 24-9)νομίζω πως στο ΟΑΚΑ θα τελειώσουν όλα!
Υ.Γ. ο καλάθης τελικά ξέρει πολλά κιλά μπάσκετ:respect7:
Πιστευω οτι εχουν καταλαβει οτι τους καναμε πλακα εχθες ετσι;Ο Βουγιουκας σουταρε τριποντα(???),του Διαμαντιδη του εμενε η μπαλα στα χερια(???) και ο Παπαλουκας(η πιο ακριβη πετσετα) χτυπιοταν!!!!Για μενα george εχει τελειωσει απο χθες το πρωταθλημα.
ΥΓ.Κατσε να δεις τωρα που θα ερθει και ο αλλος αδερφος του Καλαθη τι εχει να γινει!!
αυτος που σας προσφερει πιτσα την κυριακη τον περιμενει ενα αλλο δωρο,ασορτι πιτζαμες για εκει που πρεπει να παει,ποιος να ηταν αραγε ο γιος παραγοντα που πονταρε 1,5εκ στον ασσο της ξανθης στο 3-2?
Δεν τα στηνουν και υπερ μας τουλαχιστον...
Εσεις εχετε κανει τα οργια των οργιων τοσα χρονια και εμεις αυτοκαταστρεφομαστε.
btw ο Αστερας μενει και μια ομαδα δεν εκατσε να χασει και την ριξατε(Ηρακλης),αντε και ο Λεβαδειακος πανω σιγα-σιγα και του χρονου ουτε η Μπαρτσα δεν θα σηκωνε κουπα στο Ελληνικο πρωταθλημα.