Εισαγόμενα από χώρες της ΕΕ δεν υπόκεινται σε δασμούς.
Δες Amazon UK, έχει πολύ καλές τιμές.
Εισαγόμενα από χώρες της ΕΕ δεν υπόκεινται σε δασμούς.
Δες Amazon UK, έχει πολύ καλές τιμές.
αν ενα game ειναι απο Αμερικη....υπαρχει περιπτωση να χρειαζεται αμερικανικο λογαρτιασμο στο ps3 για να παιξω ενα παιχνιδι ή να κατεβασω ενα dlc απο τον κωδικο που δινει ή να το παιξω online?
Απο το πλαισιο καμια ενημερωση ακομη για το NFS most wanted, αναμενεται μου απαντησαν εχθες. Φοβαμαι οτι το ιδιο θα γινει και για το Zone of the Enders που το εχουν σε τιμη χωμα.
Σήμερα ήρθε από amazon το Hitman.Το τσίμπησα 13 και ήρθε 18.Not bad at all.
Ήρθε σήμερα One Piece που παράγγειλα 11 Νοεμβρίου. Δεύτερο παιχνίδι στην σειρά που κάνει πάνω από 40 μέρες να έρθει...
Zavvi φυσικά.
lol ετσι οπως παει θα παραγγελνεις ενα παιχνιδι και θα σου ερχεται λιγο πριν το seguel
Λοιπον με πηρανε απο το plaisio και μου ειπανε πως θα μου ερθει σε 15.30 (με τα μεταφορικα μεσα) η limited edition του Most Wanted και οχι η απλη! ΤΕΛΕΙΑ ε Ταμτακο?
Έχω νέα σχετικά με την παραγγελία του πλαίσιο nfs με πήραν σήμερα και μου είπαν ότι θα στείλουν αύριο στην ίδια τιμή την limited edition. ευχάριστα νέα!:a010:
πιάσε κόκκινο nikoladim μην τσακωθουμε...
Χαχα παλι καλα γιατι θα κανανε μεγαλη γυφτια αν δεν μας το δινανε, ισως να τους κραξανε βεβαια και να αναγκαστηκαν.
Και μενα μια απο τα ιδια παιδια..ποσο γαματο;;
Τωρα περιμενω και το Τζοκερ και εκλεισε καλα η χρονια!
Ξυπνάω σήμερα το πρωί και βλέπω την "προσφορά" του Zone of the Enders HD Collection στο Πλαίσιο στα 12,14 euro και με δωρεάν μεταφορικά λόγο εορτών και ολοκληρώνω την παραγγελία. Σιγουρεύομαι μετά την ολοκλήρωσή της ότι όντως στην καρτέλα κατάσταση παραγγελιών στον λογαριασμό μου έχει καταχωρηθεί η παραγγελία με τελική τιμή τα 12,14 euro. Έκπληκτος μετά από καμία ώρα μπαίνω να ελέγξω τα e-mail μου και βλέπω ότι έχω 2 εισερχόμενα από το Πλαίσιο. Στο πρώτο, το οποίο έχει τίτλο επιβεβαίωση νέας παραγγελίας αναγράφεται το παιχνίδι με τελική τιμή τα 12,14 euro. Στο δεύτερο e-mail το οποίο έχει τίτλο εξέλιξη ηλεκτρονικής παραγγελίας η τιμή έχει αλλάξει στα 34,90 euro! Μπαίνω στο site και διαπιστώνω ότι όχι μόνο άλλαξε η τιμή του παιχνιδιού πλέον αλλά μου αλλάξανε και στην καρτέλα κατάσταση παραγγελιών στον λογαριασμό μου την τιμή στα 34,90 euro!
Έχει γίνει και σε κανέναν άλλον αυτό το "θαύμα";
Οχι, δεν μου αλλαξε κατι. Μαλιστα με πηρανε τηλεφωνο και επιβεβαιωσα την παραγελλια. Βασικα αν τους μιλησεις δεν υπαρχει περιπτωση να στο δωσουν στη 2η τιμη. Μου φαινεται δεν ειναι και νομιμο.
Σημερα μου ηρθε απο το zavvi το Medal Of Honor: Warfighter αποστολη 3 Δεκ. κ μου ηρθε σημερα 20 Δεκ.Καλα ειναι τωρα περιμενω αλλα 2 που εγιναν αποστολη την επομενη μερα.
κανενας κωδικος για το shopto.net παιζει?
μόλις ήρθε η παραγγελία από το πλαίσιο, με την limited του nfs:most wanted στα 12.30 ευρώ τελική τιμή.