αν δουλεύετε :)
Printable View
αν δουλεύετε :)
- Γεια σας, αναζητώ εργασία, μήπως χρειάζεστε κανέναν; Έχω τελειώσει ΑΕΙ, έχω 4 ξένες γλώσσες, έχω πλείστα σεμινάρια, έχω....
- ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Καλημέρα, καλημέρα. Βεβαίως ζητώ υπάλληλο που να δουλεύει 3 φορές την βδομάδα από 4 ώρες. Προσφέρουμε εταιρικό αυτοκίνητο, ξανθιά γραμματέα με πλούσια προσόντα και μισθό 3000 ευρώ καθαρά και ιδιωτική ασφάλιση!!!
- Εεεεεεεε, πλάκα μου κάνετε;
- ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΧΑΖΟΥΛΗ!!!!!!!
Μου λείπει πολυ ο Charlie :(
Bολεψου με τον Ashton τωρα....
Είδα και γώ το πρώτο επεισόδιο της σειράς, και ήταν η πρώτη φορά που δεν γέλασα καθόλου... Κακογραμμένο, εκδικητικό, και παιδιάστικο. Έτσι το είδα. Ίσως δω και το δευτερο επεισόδιο ετσι για να δώ τι παιζει, αλλα απ'οτι βλέπω στο ιντερνετ δεν ειμαι ο μονος που έχει αυτη την αποψη.
Δεν είναι η αδερφή του Herb. Δες εδώ
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=KN9ZTFBebWk"]Two And A Half Men - Alan gettin mad on Charlie - YouTube[/ame]
Από την άλλη δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Chuck. Ο Μικρός δεν έχει εμφανιστεί ούτε 30 δευτερόλεπτα και στα 2 επεισόδια μαζί.
ιδια μουρη ειναι. δες το 20ο επεισοδιο απο την 4η σεζον.
Και κάπου στη πρώτη σεζον έχει μια κομπάρσα που έπαιξε αργότερα κανονικά στη σειρα. απλα δεν θυμάμαι ποια :Ρ Όπως και να χει, αφου το πρώτο επεισοδιο έκανε 27 εκατομμύρια, και έπεσε στα 20 τότε καλά πάμε :Ρ Οι περισσότεροι πιστευώ το βλεπουν για τον ίδιο λόγο που είδα και γω το πρώτο επεισοδιο. Για να δουν τι γίνετε...
Καλά, το 27άρι ήταν απίστευτος αριθμός, γύρω στα 15 έχει κάθε χρόνο έτσι κι αλλιώς - πέρυσι νομίζω είχε ακόμη λιγότερο μέσο όρο (που και πάλι είναι κάτι παραπάνω από μια χαρά νούμερα, εγώ προσωπικά δεν την βλέπω πάντως την σειρά).
το 2+1/2 men το αντικατέστησα με το 2 Broke Girls
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=hr3FXTioTIo"]2 Broke Girls - Extended Preview - YouTube[/ame]
Ασχετο:ξερετε τι γουσταρω σε αυτο το φορουμ και συμμετεχω οταν μπορω; Οτι υπαρχει ελευθερια λογου,δεν κλειδωνονται θεματα,δεν σβηνονται posts!
Εχω σιχαθει να μπαινω σε ενα αλλο πολυ μεγαλο φορουμ,και να βλεπω κλειδωμενα θεματα πραγματικα χωρις λογο. Αλλα δε τους βριζω να μην με banaroun,γιατι ολο και σε κατι ειναι χρησιμο.
Μου εσβησαν ποστ επειδη εγραφα(σχετικα με τον δορυφορο της νασα που επεσε πριν λιγες μερες): ελπιζω να πεσει στη βουλη με τους 300 να ειναι μεσα. Τι ειπα; Ποιον προσεβαλα;
Λετε να ειναι admin ο Παπανδρεου;
Φανταζεστε;;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ποσο πολυ θα ηθελα να ζησω σε εναν Κοσμο με Δρακους, Σπαθια, Βουνα, Χωριουδακια, και μπολικα Χιονια....
Αναλογα...Ή θα τον αντιμετωπιζα ως ισος ή...θα το εβαζα στα ποδια. :P