Τα περισσοτερα απο αυτα που βαζει η m$ στα updates εμεις τα εχουμε day1...
Printable View
Τα περισσοτερα απο αυτα που βαζει η m$ στα updates εμεις τα εχουμε day1...
Λογικό είναι καθώς πιάστηκε στον ύπνο τον περασμένο Φεβρουάριο όταν η Sony ανακοίνωσε το PS4,
π.χ. το Live streaming μέσω twitch προστέθηκε μετά από 4 μήνες ενώ στο PS4 υπήρχε day 1.
Το ιδιο κ η ενημερωση για το ποση μπαταρια εχει το κοντρολερ ακομα....ΕΝΩ ακομα δεν μπορεις να κανεις eject του δισκακιου με το κοντρολερ, αλλα μονο απο το κουμπι της κονσολας...
Με πέθανες στα γέλια. :a050:
Μεγάλο πρόβλημα όντως αυτό με το eject αφού να φανταστείς έχω game μέσα από την πρώτη μέρα και δεν μπορώ να το βγάλω βαριέμαι να τρέχω ως την κονσόλα και να πατήσω eject δεν ξέρεις τι κούραση...είναι και χαμηλά η κονσόλα σκύβω λίγο και πονάει και η μέση μου :D
Όσο για το Live streaming ναι δεν υπήρχε εξαρχής στο one, και το Ps4 δεν είχε από την αρχή upload editor για τα βιντεακια και έρχεται τώρα να το προσθέσουν, οπότε τι νόημα έχει να λέμε είχε το ένα, δεν είχε το άλλο, αλλά μετά το βάλανε? η να πούμε ότι από την αρχή το one παίζει Audio cd και στο ps με το κρυφό drm δεν παίζει τίποτα...κάποτε θα στρώσουν και οι 2 κονσόλες προσωρινά πάντως το one έχει στρώσει αρκετά, όποιος έχει one καταλαβαίνει τι λέω ενώ στο ps ακόμα περιμένουμε για ένα σοβαρό update.
οντως εστρωσε κανονικα...βγαζει 15...οπα 5 λεπτα βιντεο, τρεχει και σε 1080...οπα 720p αναλυση...ενταξει μωρε εστρωσε
Tελικά μετάνοιωσα που πήρα PS4, καλύτερα xbone που οι τιμές λόγω χαμηλών πωλήσεων πέφτουν ραγδαία από τις πρώτες βδομάδες κυκλοφορίας. :P
http://s4.thcdn.com/productimg/0/300...687-808778.jpg
TitanFall Xbox One
37.19
Availability: In stock | Usually dispatched within 24 hours
http://www.zavvi.com/xbox-one-games/.../10817162.html
Έχω τα λεφτά να πάρω το One και με τρώει πάντως. Όχι γιατί το χρειάζομαι για να παίξω. Αλλά γιατί είμαι γκατσετάκιας και θέλω με κάτι να ασχοληθώ. Κάνω υπομονή πάντως γιατί ξέρω ότι μέχρι να έρθει ίσως να έχει πέσει και η τιμή του.
Απόστολε, αν θες τη γνωμη μου, κανε μια υπομονη ακομα. Μεχρι να έρθει εδώ και περισσότερα παιχνιδια θα εχεις, αλλα και τα παλιότερα σε καλυτερη τιμη.
Πάντως, να πω οτι επαιξα με το Ryse και ηταν οπτικά σε πολυ καλα επίπεδα. Συνηθισμένο gameplay βεβαια, αλλα επαιξα λιγο, οπότε δε μπορω να εχω πλήρη εικόνα.
Προσωπικά θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή. Όταν θα έρθει Ελλάδα (Σεπτέμβριο?? αν θυμάμαι καλά) και πιο "στρωμένο" μηχάνημα θα είναι από πλευράς updates , και πιθανότατα θα έχει πτώση τιμής( οπότε ότι σου μείνει πάει σε παιχνίδια ή συνδρομήGold) και θα έχει μεσολαβήσει η Ε3 όπου θα έχουν ανακοινωθεί πολλά παιχνίδια ίσως και τίποτα extra gadgetsπου μπορεί να σε ενδιαφέρουν.
Επισης αποστολη κατι πηρε το ματι μου σε αλλο forum, που καποιος το ειχε παρει απ'εξω και του χαλασε και δεν του το δεχονται για αλλαγη πλεον, οποτε κανε υπομονη μεχρι τον σεπτεμβριο, γιατι και 90% θα υπαρξει μειωση τιμης, και θα υπαρχει και πιθανα και περισσοτερο software.
Μειωση , εως και παγωμα της παραγωγης του Xbox One , λογω της αυξημενης προσφορας, αλλα μειωμενης ζητησης.
http://www.gamasutra.com/view/news/2...to_profits.phpQuote:
The topic of Microsoft's Xbox business was barely raised during its investor call, with no analysts asking about it at all. Some of CFO Amy Hood's statements did imply, however, that there is more supply than demand for its Xbox consoles.
"We do expect to work through some inventory in Q4," said Hood, referring in this case to the period between April 1 - June 30, 2014. She also referred to "channel inventory drawdown for Xbox consoles," implying that manufacturing of Xbox consoles will slow or stop, to allow retailers time to work through existing inventory.
Καποιοι επιμενουν στα ιδια και τα ιδια, και τα ιδια..... Η για χαζους μας εχουν ή ριχνουν αδεια να πιασουν γεματα για να αυξησουν πωλησεις δεν ξερω τι αλλο να πω.
Σιγουρα το Cloud αποτελει μια πολλα υποσχομενη τεχνολογια (η IBM προσανατολιζεται προς αυτη τη κατευθυνση ενω ηδη εχει πουλησει το κομματι του service και των πατεντων στη Lenovo) αλλα γιατι κανεις δεν αναφερει τι συνδεση internet θα πρεπει να εχει καποιος για να επωφεληθει κατα το μεγιστο δυνατο τροπο σε console gaming? Ψιλα γραμματα...
http://www.dualshockers.com/2014/04/...-32-xbox-360s/
Χάρη, τα πράματα είναι ακόμη "χειρότερα" (με την καλή έννοια για την ΙΒΜ και την κακή, κάκιστη για την MS) : η ΙΒΜ έχει ασχοληθεί πριν 40 περίπου χρόνια με το cloud, ενώ πριν 25 χρόνια το είχε υλοποιήσει (θυμάμαι που το μελετούσα τότε) και λεγόταν "grid computing", απλά τώρα ήρθε στη μέση το μάρκετινγκ και άλλαξε το όνομα στο λιγότερο κομπιουτερίστικο και πιο "νεανικό"....cloud.
Επίσης, πάνε σχεδόν 10 χρόνια που η ΙΒΜ πούλησε τα πάντα περί PC (και όχι κάτι άλλο) στη Lenovo. Το 2004 ανακοινώθηκε (περίπου) ότι η ΙΒΜ "την κάνει εντός ολίγου" και το 2005 την έκανε τελείως. Προσοχή όμως: ΜΟΝΟ το κομμάτι του PC πούλησε και τίποτε άλλο. Την τρελλή τεχνογνωσία της σε γαιδούρια mainframe ΣΑΦΩΣ και δεν την έχει πουλήσει και ούτε πρόκειται (κάθε χρόνο κατοχυρώνει εκατοντάδες πατέντες high tech, από τις οποίες μια χούφτα φτάνει σε εμάς). Όσοι ασχολούνταν δημοσιογραφικά με τον χώρο, θα έχουν ζήσει την επί μακρόν δυσαρέσκεια της ΙΒΜ με τον χώρο του PC, μετά το 1990, καθώς οι εξελίξεις ήταν άθλιες (βλέπε Intel - Microsoft). Και επειδή η ΙΒΜ εξ αρχής της ήταν δημιουργός τεχνολογιών και όχι φασόν παπάρας-εταιρεία που φτιάχνει μηχανήματα κώλος (PC αρχιτεκτονική), δεινοπάθησε με την μαλακία που την έπεισε να φτιάξει ο Gates (το μοντέλο IBM PC)......προσπάθησε να προσφέρει καλύτερες αρχιτεκτονικές σε hard/software (XT/AT, transputers, Rexx, OS 2)........ο κόσμος όμως είχε πάθει PC-ίλα και Windows-ίλα..........με αποτέλεσμα να θέλει η ΙΒΜ να φύγει από τον PC χώρο πολλά χρόνια.
Δεν λές λοιπόν ότι η ΙΒΜ εκεί πάει (προς το cloud), γιατί ήταν ήδη εκεί επί δεκαετίες και από τις πρώτες (ακολουθούν DEC, Cray, Xerox, HP), ενώ επίσης, δεν μπορείς να πεις ότι "ήδη" έχει πουλήσει το κομμάτι του service / πατεντών, γιατί κοντεύουμε 10ετία! όχι ότι "στην λέω" - απεναντίας: συμφωνώ και επαυξάνω λέγοντάς σου, πως όλα αυτά έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια.
Τέλος, όλοι οι "παλιοί" που ξέρουν περί grid computing/ τωρινό cloud, πάντα έλεγαν ότι απέχουμε τρελές δεκαετίες, ώστε η cloud πρόσβαση να γίνει σαν local εμπειρία χρήσης (απαιτούνται GBit γραμμής). Μέχρι τότε, good wines. (καλά κρασιά ή κρασά)
Δεν θεωρω οτι μου τη λες καθολου ισα ισα που μου αρεσει να διαβαζω τις πληροφοριες που απλοχερα μοιραζεσαι στο forum. Σε σχεση με το κομματι της IBM το τελευταιο χρονικο διαστημα και εξαιτιας της κρισης γινονται μεγαλες ανακαταταξεις (τουλαχιστον στην Ελλαδα) και γνωριζω οτι προσανατολιζονται προς τα εκει. Χωρις να τους αδικω κιολας διοτι η τεχνολογια προχωραει και αν θελουν να παραμεινουν ανταγωνιστικοι θα πρεπει να προσαρμοστουν αναλογως. Αυτο με τη lenovo δεν γνωριζα οτι εχει ξεκινησει απο τοσο παλια οποτε δικαιως να κανω λαθος.
Η ενσταση μου παντως ειναι αυτη που ανεφερες και εσυ στο τελος του post. Μη μου πασαρετε φυκια για μεταξωτες κορδελες (3 * Xboxone, 32 * xbox360) διοτι αφενος μεν γινεστε αστειοι αφετερου κλονιζεται η εμπιστοσυνη καποιου υποψηφιου αγοραστη, που γνωριζει ή εχει ψαξει και 10 πραγματα παραπανω, στο brand xbox και ειναι κριμα γιατι κατα τη γνωμη μου παρολο το κατωτερο hardware δεν μπορει να ισχυριστει καποιος οτι δεν ειναι αξιολογο μηχανημα. Στην Ελλαδα ισως ποτε να μην μπορεσουμε να απολαυσουμε το πληρες το δυνατοτητων του αλλα αυτο δεν το κανει αυτοματα και ασχημο σαν προταση. Τα παντα εξαρτωνται απο το τι θελει κανεις και μεχρι ποσα μπορει να διαθεσει.
κοίτα, αν και δεν απευθύνθηκες σε εμένα (εν γένει μιλούσες όταν είπες ότι "δεν μπορει να ισχυριστει καποιος οτι δεν ειναι αξιολογο μηχανημα"), καθαρά ως προσωπική μου θέση, το μηχάνημα είναι απάτη. ΜΕΓΑΛΗ κιόλας. Ο λόγος; τον αναφέρω κάποιες (ίσως αρκετές - δεν θυμάμαι) σελίδες πριν.
Συνοπτικά: η MS έχει φτιάξει ένα PC αρκετά χαμηλής δύναμης και το έχει στήσει με τέτοιο τρόπο, που οι dev να ΜΗΝ μπορούν να ρουφήξουν όλη τη δύναμή του. Όχι "επίτηδες", αλλά επειδή έχει άλλα σχέδια μελλοντικά για το "σαλόνι του σπιτιού". Το Xbox One "τρέχει" έκαστο παιχνίδι σε περιβάλλον "εικονικού μηχανήματος" (virtual machine), το οποίο vm για όποιον γνωρίζει δεν μπορεί επ' ουδενί να έχει πλήρη πρόσβαση στο hardware. Έτσι, όπως είχα πει εκτενέστερα στα προηγούμενα ποστ, αυτό ναι μεν γαμεί την τελική απόδοση της κονσόλας (άρα και τα γραφικά/fps/ανάλυση) αλλά προσφέρει στην MS δε, τη δυνατότητα να βγάλει ένα Xbox One 2015 edition, με σαφώς πιο δυνατά specs......
.......και ΤΣΑΚ! όλα τα παλαιότερα παιχνίδια θα παίζουν σε 1080π/60 για πλάκα, ενώ όλα τα καινούρια θα παίζουν μια χαρά στο Xbone 2015 (αλλά θα ψιλοσέρνονται στο Xbone 2013). Μα πως θα παίζουν έτσι τσακ; Διότι αυτό μπορεί να κάνει ένα vm: να αδιαφορεί για τα specs από κάτω (τι είδους τσιπ είναι) και απλά να παίρνει ένα ποσοστό δύναμης από αυτά, ώστε να γεννηθεί ένα εικονικό μηχάνημα. Ε, άπαξ και τα παιχνίδια είναι εκ της γεννήσεώς τους στημένα για το vm, τότε θα παίζουν σε όποιο Xbone βγει μελλοντικά, και λόγω των δυνατότερων specs, πχ το Dead Rising 3 θα τρέχει σε 1080π ή/και σε 4Κ, χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ παραπάνω προγραμματισμό. Κι έτσι........
......αν τα καταφέρει η MS, θα μετατρέψει την κονσολο-αγορά/βιομηχανία σε PC κωλοχανίο, με νέα "κονσόλα" Xbone κάθε 2 χρόνια (και ίσως, κάθε 1 χρόνο). PC-ίλας δηλαδή νοοτροπία, όσο δεν πάει!
Δυστυχώς, δεν θυμάμαι πόσες σελίδες πίσω είχα ποστάρει όπου εκτενώς επεξηγούσα (πιο λιανά) όλα τα παραπάνω και τον φόβο μου μήπως και συμβεί αυτό που εικάζω. Πάντως, τα στοιχεία του inside industry προς τα εκεί δείχνουν ότι (θα προσπαθήσει να) το πάει η MS.
Ειναι αρκετες σελιδες πιο πριν το θυμαμαι που το ειχες αναφερει εκτενεστερα. Απλα δεν κανω "επιθεση" στην κονσολα σαν προταση (προσφερει οντως πολλα πραγματα τα οποια δεν με ενδιαφερουν στο μεγαλυτερο ποσοστο αλλα αυτο ειναι κατι το τελειως προσωπικο για καποιους αλλους ειναι WOW) οσο στη Ms για το τροπο με τον οποιο το πλασαρει σαν προιον.(Γιατι εχω την αισθηση οτι με δουλευουν??)
Μακαρι να μην βγεις αληθινος στα παραπανω γιατι αν το πετυχουν και εχουν και αποδοχη δεν θα ειναι δυσκολο να ακολουθησουν και αλλοι τον ιδιο δρομο.
σορρυ που θα στο πω, αλλά την σωστή αίσθηση έχεις! :D Εγώ να δεις πόσο ΑΧΤΙ την έχω αυτή την απατεωνο-εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια.