Νέα από την βιομηχανία των videogames!
Quote:
Originally Posted by
Narayan
Είναι στοίχημα, άλλα το ίδιο στοίχημα έχει βάλει και ο ανταγωνισμός. Πιστεύω αν υπάρχει αρκετός αριθμός ΑΑΑ τίτλων, θα τους κρατήσει και μόλις πάει σε κανονικό κόστος η συνδρομή επειδή θα βγαίνει πιο φθηνά από 3 τίτλους retail. Και όποιος θέλει επιπρόσθετα να αγοράσει κάποιον τίτλο για τη συλλογή του, το κάνει.
Αυτή τη στιγμή το Game pass της MS κοστίζει επίσημα 150 ευρώ το χρόνο.
Κάπου 12-13 ευρώ είναι ο μήνας αν πληρώνεις με πιστωτική .
Απλά αυτά τα λεφτά δεν τα πληρώνει κανείς.
Αν τα πληρώναμε το Game pass θα ήταν κάρα βιώσιμο.
Κοιτα λίγο , αυτά τα 150 εγώ μπορώ να τα δωσω για τα 2-3 παιχνίδια το χρόνο που αγοράζω day 1.
Μετά μπορώ να βρω τα υπόλοιπα used στα 15 -20 ευρώ. (Βασικά γύρω στο δεκάρικο γιατί Έχουν ξεφτιλιστεί τελείως οι τιμές ) χωρίς να έχω κανένα άγχος για το αν θα βγουν από την υπηρεσία κλπ, και μετά η τα κρατάω συλλογή η τα ξανά πουλάω.
Απλά το Game pass προσωπικά για μένα σε αυτά τα λεφτά δεν με συμφέρει.
Εδώ βλέπεις παιχνιδαρες 2 χρόνων με 5-6 ευρώ στα Store (6 αγόρασα το Odyssey και 9 το Witcher).
Αν ήξερε η Sony ότι θα σκάγαμε την 150αρα το χρόνο θα το έφτιαχνε αύριο το πρωι με όλα τα ΑΑΑ day1 μέσα .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Νέα από την βιομηχανία των videogames!
Quote:
Originally Posted by
psx3
Παιδιά (στους Xbox fans απευθύνομαι) δεν ξέρω αν το πιστεύετε ειλικρινά ότι η Sony αντέχει να φτιάξει την δικιά της αντίστοιχη συνδρομή με έναν σκασμό εξαγορασμενα studios ή αν μας δουλεύετε ψιλό γαζί και απλά πετάτε κι εσείς μπανανόφλουδες στην Sony για λογαριασμό του Phil...
Ξέρετε ότι έχετε το πάνω χέρι σαν εταιρία και επιμένετε να φτιαχτεί Sony Pass επειδή...?
Εγώ να πω την αλήθεια καμία κακώς εννοούμενη "Νιντεντιά" περιμένω να δω, του στυλ PS1/2/3 games αποκλειστικά διαθέσιμα μέσω συνδρομής (όχι να παίζουν τα ήδη αγορασμένα δωρεάν) και μετά σας βλέπω να δουλεύετε υπερωρίες τα memes. Καθόλου νέα PS4/5 games day 1 στον Σπάρτακο.
Άμα θέλετε να σπάτε πλάκα στο Discord, πείτε το.
Φυσικά και θα σπάμε πλάκα και στο discord και όπου θελουμε .
Ξέρεις τι είναι κακό;
Η διπροσωπία.
Προσωπικά την ίδια άποψη έχω και εδώ και εκεί και την έχω γράψει και τη συγκεκριμένη εξαγορά δεν την πανηγύρισα καθόλου μα καθόλου.
Σου απαντάω επειδή είμαι το μοναδικό μέλος του discord που αναφέρεις κάθε 3 και λίγο.
Προσωπικά δεν αναγνωρίζω κανέναν άλλο από δω.
Τώρα πως εγώ μπορώ να ρίξω μπανανόφλουδα στη Sony και δουλεύω για τον Phil , νομίζω αν δεις τι εγραψες θα γελασεις και μονος σου.
Sent from my iPhone using Tapatalk