Θα δείξει αύριο αν αληθεύει.
Printable View
Θα δείξει αύριο αν αληθεύει.
Για αυτο τον λογο εβαλα την συγκεριμενη ειδηση στις φημες,αλλα μπορει να βγει και πληρως αληθινη(στο VGCchartz παρεπιπτοντως!!! οι επισημες πωλησεις του ps4 μεχρι τις 22 μαρτιου 2014!!!ανερχονται στα 6.6 εκατομμυρια κομματια παγκοσμιος.Ωποτε ειναι πολυ πιθανον η συγκεριμενη φημη να πεσει 100%100 μεσα.:)
Δεν χρειάζεται να απολογείσαι, ο Slay δεν αμφισβητεί εσένα αλλά την πηγή που το αναφέρει.
Πάντως κι εμένα μου φαίνεται λογικό το νούμερο.
Χαχαχαχα(το ξερω βρε αδερφε αυτο).Το να μαθαινεις καποιες επιπλεον πληροφοριες(οπως αυτο που ανεφερε ο Slay για το συγκεριμενο σαιτ)!!μονο σε καλο βγαινει πιστευω.;)
Υ.Γ Αλλα επειδη ειμαι αισιοδοξο ατομο!!πιστευω οτι το φραγμα των 7 εκατομμυριων κονσολων εχει σπασει πια.:cool:
Το ενα εκατομμυριο του Infamous απο που προκυπτει? Νομιζω πως οτι νουμερα εχουμε δει μεχρι στιγμης ειναι καλα μεν αλλα απεχουν αρκετα απο το εκατομμυριο
Κυρίως από την δυναμική των pre-orders που ήταν κοντά σε αυτό το νούμερο και τα πρώτα στοιχεία για πωλήσεις σε retail που νομίζω αναφέρουν γύρω στα 360Κ για USA και 100Κ για UK, ~160K για υπόλοιπη Ευρώπη τα οποία βασικά είναι πολύ κοντά σε αυτά των pre-order και υπολογίζουν κάνα 200Κ από digital. Μέσα σε αυτά νομίζω είναι και μία 100Κ από τα bundles με την κονσόλα που σπρώχνουν παράλληλα και τις πωλήσεις της ίδιας, λογικά τα νούμερα έρχονται να δέσουν σιγά - σιγά. Μένει να έρθει η επίσημη ανακοίνωση που λέει και ο Οδυσσέας για να επιβεβαιωθούν όλα αυτά (τόσο για το 1m του inFamous όσο για τα 7m του PS4).
Αν ισχύουν όλα αυτά που διαβάζω και μην έχοντας νέα νούμερα από την MS για τις δικές της πωλήσεις, βλέπω από πολύ νωρίς σχεδόν double score για το PS4 στο θέμα πωλήσεων κονσολών, δηλαδή 7m έναντι 4m. Μεγάλη διαφορά, μακάρι να μας βγει σε καλό και μην την πιάσουν πάλι την Sony τα σύνδρομα "είμαι και η πρώτη, όλα τα γμ, δεν έρχεται η επόμενη γενιά αν δεν το πω εγώ, κλπ τέτοια όμορφα". Ήδη θεωρώ ότι υπάρχουν "παρενέργειες" αυτής της αριθμητικής υπεροχής και μιλάω για καθυστερήσεις τίτλων, updates στην κονσόλα, αναδιοργάνωση γενική στα στούντιο της, κλπ αλλά επί του παρόντος, θέλω να θεωρώ ότι είναι βήματα προς το καλύτερο ήτοι βελτίωση των τίτλων για να τους πάρουμε καλύτερους (μιας και δεν βιάζεται πια τόσο), πιο προσεγμένο ένα καλό update της κονσόλας, προσοχή στην ποιότητα και το κόστος των αποκλειστικών ΑΑΑ τίτλων της εταιρείας χωρίς υπερβολές - κυρίως οικονομικές - που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο το μέλλον των στούντιο, εταιρείας, κλπ
Δεύτερη εβδομάδα πρωτιάς για το Infamous SS στην Βρετανία.
http://www.chart-track.co.uk/index.j....jsp&ct=110015
Τι θα γινει με τα νουμερα? Θα περιμενουμε καιρο?
^^ Αγχος το εχεις ρε συ? λολ :P
Χαχα, θελω να δω ποση ηταν η διαφορα απο το Titanfall(για δικους μου λογους). Οποτε ειμαι ανυπομονος!
ξε-αγχωθηκες τωρα? http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post511861
Sony’s E3 Press Conference Will Be a “Tight Fit,” Will Have a Decent Mix of Genres According to Sony Dev
http://cdn2.dualshockers.com/wp-cont...go-201_440.jpg
Sony’s E3 press conference is still well shrouded in mystery, but today NeoGAF user DemonNite, who is known to be a developer at Sony, mentioned that there’s a lot to look forward to while talking about the possibility of seeing Kingdom Hearts III and Final Fantasy XV on stage:
He also added that while he can’t rule out shooters like Destiny, Planetside 2, Call of Duty or Battlefield, there should be a healthy mix of genres showcased.Quote:
At this rate, if they do it will be a tight fit so hard to say.
Considering that both Microsoft and Sony have been dropping hints that lead us to believe that we’ll be overwhelmed by a tidal wave of reveals, it’s hard not to be excited for both press conferences.Quote:
Can’t rule out any of those titles but there should be a decent mix of other genres.
As usual we can expect pages upon pages of discussion on who “won E3,” but if the rumors are any indication of what we can expect, I can already answer that question: gamers.
http://www.dualshockers.com/2014/03/...g-to-sony-dev/
Καλά σαν την περσινή Ε3, δεν νομίζω να παίξει ξανά.
Ninty - ανύπαρκτη (αν θυμάμαι καλά δεν έκανε καν παρουσίαση;)
Microsoft - αυτόχειρας (πλην όμως αρκετά games λόγω του ότι ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά που παρουσίαζε κάτι σχετικό)
Sony - μάζεψε μέχρι και τα χειροκροτήματα και τις ζητωκραυγές, πατώντας στα πτώματα των άλλων, ανακοινώνοντας τα αυτονόητα, περνώντας κάποια αρνητικά (paid multi) χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και με ελάχιστα ουσιαστικά δυνατά games, τα περισσότερα μάλιστα γνωστά.
Φέτος περιμένω περισσότερη δύναμη από την Sony, μην μας πρήξει πάλι μόνο με τα indies. Καλά, χρυσά, αλλά δεν πήραμε PS4 για αυτά μόνο, νομίζω.
Το χάκαρες βρε ήρωα και έβαλες μάμε; Το θέλω ή μήπως δεν μπορώ γιατί του φόρεσα το τελευταίο update? :P
Για αποφυγή παρεξηγήσεων...
Δεν έσπασε το PS4. Αστειευόμαστε με τον Οδυσσέα. Δηλαδή εγώ, αυτός δεν ξερω μπορεί να θέλει να παίζει μόνο αυτά, τουλάχιστον στα διαλείμματα μεταξύ των φονικών επιδρομών του στο BF4.
Είναι αληθινό!!!!!!!
http://www.eurogamer.net/articles/20...-xbox-one-port
Αν είναι να παίζουμε κοντολήξιμα παιχνίδια προτιμώ το γοριλάκι και τον νεκροθάφτη. :a050: