Λολ ακομα γι αυτο μιλαμε ρε παιδια?? :)
Λολ ακομα γι αυτο μιλαμε ρε παιδια?? :)
Αν και έχω πάψει να ακούω τους διάφορους reviewers, το 3,5/5 ειναι καλη βαθμολογία... Βαγγέλη!!!!!! :P
Εκτός αν ειναι 3,5/10. Χα χα...
Γιατι μηπως μια ετσι και μια γιουβετσι ειναι και τα συμπερασματα που βγαζουν καποιοι απο την ταινια?:p
Kακο ειναι?:pQuote:
Originally Posted by Valkyre
Ειναι και αυτο για να τους καλυπτει ολους ρε συ.Quote:
Originally Posted by Dragonpaul
3.5/10 για μενα,3.5 στα 5 για σενα χεχε.
Λοιπόν... Ασε τώρα τις pop corn movies κατα μερος και δες αυτη που είπαμε...
^^ οχι βρε κακο δεν ειναι, απλα μου φανηκε περιεργο που διαβαζεις κριτικες για μια ταινια την οποια εχεις ηδη δει και διαμορφωσει αποψη! Εφοσον δεν σου αρεσε εσενα, τι καθεσαι και ψαχνεις ενα review το οποιο να αντικατοπτριζει την αποψη σου αυτη? :)
its weird! Θα το καταλαβαινα αν το εγραφες πριν δεις την ταινια, αλλα αφου την ειδες, whats the point? :)
Δημητρη απλα διαβασα ενα review που πιστευω οτι καλυπτει ολες τις αποψεις για την ταινια.Μου αρεσε που εγραφε σε ενα κομματι του ακριβως αυτο ενιωσα εγω για την ταινια και το ποσταρα.
Δεν βρισκω κατι κακο σε αυτο.Φορουμ ειμαστε νομιζω.Ελπιζω τωρα που απολογηθηκα να μην υπαρχει θεμα:p
Ειναι ενα θετικο review ετσι και αλλιως.Δεν το εβαλα προς θεου για να θαψω την ταινια(για να μην παρεξηγηθω).Αλλωστε το 80%-90% του review γραφει πολυ θετικα πραγματα.
Θα την δω μετα το avengers μαλλον.:D
Ε μα ρε Βαγγέλη δεν μπορεί να γράφει στην μία παράγραφο ότι
Spoiler!
και στην επόμενη
Spoiler!
Ο αρθρογράφος ή είναι διχασμένη προσωπικότητα, ή τσαπατσούλης (δεν ξαναδιαβάζει τι έγραψε) ή απλά... ηλίθιος :P
Ουτε εγω ειδα καμια ανατροπη(οπως εχουμε συνηθισει τις ανατροπες),οπως ειχα ξαναγραψει,οποτε συμφωνω με το πρωτο κομματι.
Και με το δευτερο συμφωνω,γιατι ηταν συνολικα ανατρεπτικη η ταινια.
Nομιζω οτι μια χαρα τα λεει ο ποιητης:D
Θα ηταν ωραιο να ακουγαμε και την δικη του αποψη βεβαια.
Βαγγελη δεν νομιζω να σου ειπα πουθενα οτι κακως εγραψες για το θεμα. Απορρια εκφρασα, ουτε σου ζητησα να απολογηθεις...ημαρτον δηλαδη....
Μην αρπαζεσαι.
Εdit: εν τω μεταξυ οντως λολ αυτο που λεει ο Δημητρης Enstikto. :) Δεν εχω διαβασει ολο το review αλλα ειχε πλακα η αντιφαση στις 2 αυτες προτασεις.
Δεν αρπαχτηκα ρε συ.
Απλα απαντησα στο ποστ σου.Μετα το απολογηθηκα εβαλα και emoticon.Απλα θεωρησα οτι δεν χρειαζοταν τετοια αναλυση.
Φορουμ ειμαστε.
Οπως και να χει σου εδωσα την απαντηση στο γιατι εκανα εκεινο το ποστ.
Για το edit σου,οπως εγραψα πιο πανω,δεν ειδα αντιφαση.Τουλαχιστον αν ο ανθρωπος εννοει αυτο που καταλαβα,διαβαζοντας το review του.
^^ Βtw αυτο το emoticon :p κυριολεκτικα το μισω... δεν ξερω το θεωρω ακρως παρεξηγησιμο emoticon και γι αυτο δεν το χρησιμοποιω ποτε. Δεν καταλαβαινεις αν το emoticon εκφραζει κοροιδια ή γελιο και γενικα δεν ξερω πιο πολυ μου βγαζει χλευασμο.Δεν ξερω εχει περιεργη φατσα λολ εχει και τα ματια ετσι ψιλονευριασμενα...!
Αυτο πως μου βγαινει εμενα ετσι, σαφως και δεν θεωρω οτι οποιος το ποσταρει κανει κατι τετοιο, (ουτε κι εσυ Βαγγελη) απλα γενικα εγω προτιμω το :P το οποιο μου μοιαζει πιο ξεκαθαρο και ωραιο!
Κουβεντα να γινεται δηλαδη οχι τιποτα, απλα ετσι μου ηρθε τωρα να το πω με αφορμη το ποστ σου! :P
Χαχα.
Aν σου πω οτι τις μισες και παραπανω φορες απλα παταω στα γρηγορα και αφθορμητα : + p και οτι βγει ,θα με πιστεψεις?
Αλλες φορες μου βγαινει αυθορμητα το κεφαλαιο P και αλλες φορες το μικρο : p
Στο μυαλο μου ειναι ομως το ιδιο πραγμα.
Αντιθετα το χαμογελο(:)) σε αυτα τα emoticons μου φαινεται καπως περιεργο και δεν το συμπαθω και τοσο πολυ(αν και το εχω βαλει αρκετες φορες).:p:P(και τα 2 για να μην παρεξηγηθω χεχε)
Εγω το :) το χρησιμοποιω οταν βαριεμαι να πατησω alt+shift για να αλλαξω γλωσσα ωστε να βγει το :P
λολ!
λολ οντως δεν ειχα σκεφτει οτι γινεται.Οσο ζεις μαθαινεις:P
το cabin προσφέρει πολλά περισσότερα στον "σινεφίλ", απ ό,τι το intouchables που ειναι απλά ένα πετυχημένο κράμα κλισέ στοιχείων που το κάνει να ειναι μια καλή feelgood ταινία.
(εννοειται πως τα παντα που λέμε εδω μέσα ειναι υποκειμενικά ε, η δικη μας γνώμη/αποψη και τίποτα περισσότερο)
Πολυ καλο το avengers!
Ειναι καπως βαρετη αρχικα η ταινια,αλλα μετα του δινει και καταλαβαινει.
Επισης το 3d στις καλυτερες στιγμες του στην ταινια, ηταν το καλυτερο που εχω δει ever.
Καλο το Avengers. Good, clean, popcorn fun.
Οσο για το 3D δεν θα συμφωνησω με τον PDS. Η ταινια δεν ηταν γυρισμενη για 3D οποτε μιλαμε απλα για conversion και σαν conversion ηταν καλη. Απλα καλη ομως τιποτα το εξαιρετικο.
Δεν μπορω να σκεφτω καλυτερη ειλικρινα.:p
Εχω δει πολλες 3d ταινιες και στην tv μου,εχω παιξει πολλα 3d παιχνιδια,εχω δει αρκετες στο cinema,αλλα καλυτερο 3d δεν εχω δει(στις καλες στιγμες του παντα,γιατι καποιες φορες ηταν ανυπαρκτο).
Μηπως υπαρχει διαφορα απο cinema σε cinema?(μπορει να λεω και βλακειες).
Πoυ το ειδες?
Στο Mall στην αιθουσα 8. Απλα αυτο που λεω εγω ειναι οτι ειναι αισθητη η διαφορα οταν προκειται για ταινια που δεν ειναι γυρισμενη σε 3d. O Whedon ηξερε οτι θα παιχτει και 3d γιαυτο φροντισε να βαλει πλανα που να το αναδεικνυουν αλλα φαινεται οτι δεν ειναι γυρισμενο απο την αρχη ετσι. Για παραδειγμα το Resident Evil 3d οσο τραγικη και να ηταν η ταινια...τα πλανα 3d που ειχε ηταν εξωφρενικα. Το ιδιο και το Saw 3d. Βγαινανε πραγματα απο την οθονη.
Παντως οντως για ταινια που δεν ειναι γυρισμενη 3d ηταν απτα καλυτερα conversion. Αλλα δεν συγκρινεται με γυρισμενες 3d.
Πιστεψε με εχω αφησει πολλα 12ευρα εκει για διαφορες λαλακιες 3d τυπου Ναρνια και Τα Ταξιδια του Γκιουλιβερ και αλλα που απλα τα βαλανε 3d μπας και βγαλουν κανα φραγκο και το μονο 3d που ειχαν ηταν οι υποτιτλοι.