αγαπαω το ΤΜΑΧ μου,και παραλληλα σιχαινομαι την μετακομιση
που δεν με αφηνει να το καβαλησω και να εξαφανιστω!!!
Printable View
αγαπαω το ΤΜΑΧ μου,και παραλληλα σιχαινομαι την μετακομιση
που δεν με αφηνει να το καβαλησω και να εξαφανιστω!!!
Αν δε πληρώσουμε την έκτακτη εισφορά τι γίνεται; Πάω φυλακή; LOL
Δε ξερω για φυλακη αλλα τα μουν@@κυλα θα βρουν τροπο σιγουρα να μας τα παρουν!
Sent from my iPhone using Tapatalk
αμα δεν πληρωσει κανενας Ελληνας τοτε τι θα κανουν; θα κοψουν το ρευμα σε ολη την Ελλαδα;
δεν μπορω να καταλαβω γιατι πανε ολοι σαν τα προβατα και πληρωνουν. ακουω συνεχεια για οικογενειες που διαλυονται, για ατομα που πεινανε, για ατομα που δεν εχουν λεφτα και τετοια κι ομως παντα θα πληρωσουμε τα παντα. αυτο πως γινεται;
το τι βολεμα υπαρχει σε αυτη τη χωρα ειναι απιστευτο.
αν ζουσαν οι πραγματικοι ηρωες και Ελληνες, θα εσφαζαν εκτος απο το ΔΝΤ και τους τουρκους και εμας τους απλους πολιτες που καθομαστε και δεν κανουμε τιποτα. απλα να κλαιγομαστε ξερουμε οταν ερθει η καμερα και να βριζουμε στο καναπε και στις καφετεριες.
οταν ομως πεις παμε στη βουλη να τα κανουμε πουτ@ν@ σου λενε: ε που να τρεχουμε τωρα, εχω τη σχολη μου, εχω τη δουλεια μου και αμαν μη τη χασω.
μα αμα ο καθενας σκεφτεται τον εαυτο του δεν θα αλλαξει τιποτα..
ελεος δηλαδη....
ΤΑΙΝΙΑΡΑ αυτή την ώρα στον Αντ1 όποιος δεν έχει τι να κάνει ας το δει.....αξίζει πολύ.....Man on fire με τον Ντένζελ Ουασιγκτον
Βρε βαλτε ΝΕΤ να δειτε τον B.D. κια αφηστε τις ταινιες..
Αποστολη το θεμα ειναι να γινει μια συντονισμενη προσπαθεια και να μην πληρωσει κανεις. Αν δεν πληρωσω εγω μονο επειδη δεν θελω και παει η υπολοιπη Χιος και πληρωσει ε, εμενα θα μου το κοψουν. Αν δεν παει κανεις τοτε δεν μπορουν να κανουν κατι. Ειδικα σε μικρες και κλειστες κοινωνιες, οπου οι ανθρωποι γνωριζονται σχεδον ολοι μεταξυ τους, κανεις υπαλληλος της ΔΕΗ δεν θα ειχε τα μουτρα να κοψει το ρευμα σε συμπολιτη του.
Επισης, μπορειτε να πατε στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων και να πληρωσετε μονο το ρευμα. Ουτε ΕΡΤ, ουτε το χαρατσι.
Και μιλαμε για ενα χαρατσι, το οποιο ειναι μονιμο μιας και στην τροπολογία που κατατεθηκε δεν αναφερεται τιποτα για το μεχρι ποτε θα ισχυει η καταβολη του
μεχρι να πεθανει ο highlander που λεει κ ο φιλος μου!
Ακριβώς αυτή η αντίθεση είναι λάθος στη σημερινή, ελληνική κοινωνία.
^^ ελα ντε......σιγα μην σφαζαμε και τα μισα βαλκανια...
Επισης αν μου ελεγε καποιος "παμε στην βουλη να τα κανουμε π**τανα" σαφως θα του ελεγα να παει να .....
οχι επειδη εχω σχολη, οχι επειδη δεν εχω χρονο, αλλα γιατι να παω να μπουκαρω μεσα σε ενα κτιριο που αντιπροσωπευει κατι ψηλοτερο απο 300 μπασταρδους και να το παιξω V for vendetta χωρις ουσιαστικη προταση, χωρις ουσιαστικη λυση και χωρις ουσιαστικο σχεδιο, απλα σκεφτομενος μοναχα το πως θα καταφερω να μην πληρωσω τα λεφτα μου στα τοσα μετρα που κυκλοφορουν τελευταια, επιβεβαιωνει για μια ακομη φορα οτι σκεφτομαι μοναχα εμενα και οχι την Ελλαδα.
Αν αυριο εβγαινε ο Γιωργακης και ελεγε παιδια, τελικα δεν θα πληρωσετε κανενα μετρο, ολα καλα τα βρηκαμε τα λεφτα. Να ειστε σιγουροι οτι ολοι μας θα ειμασταν ευτυχισμενοι...αυτο αρκει...να μαθουμε οτι δεν χρωσταμε και δεν θα πληρωσουμε πουθενα τα λεφτα μας. Το οτι η Ελλαδα θα συνεχισει να ειναι σε ενα βουρκο γεματο κινουμενη αμμο, λιγο θα μας απασχολησει... μεχρι φυσικα να ερθει η "επομενη φορα".
Δεν λεω να ανατιναξουμε το κτιριο με τρενο γεματο εκρηκτικα. και ουτε τα ειπα αυτα για να γλιτωσουμε τα λεφτα μας. ο λαος ειναι ο μονος που μπορει να αλλαξει την κατασταση.
Αλλα αυτοι που ειναι εκει μεσα πρεπει να φυγουν εστω και με τη βια.
και μην πει κανεις οτι με τη βια δεν βγαζεις ακρη. αν το ελεγε και ο Κολοκοτρωνης αυτο τοτε δεν θα ειμασταν εδω τωρα να συζηταμε. Και τωρα σε κατοχη βρισκομαστε.
συμφωνω πως αν ο γιωργακης πει οτι δεν πληρωνουμε τιποτα τοτε ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι. και αυτη η νοοτροπια ειναι που πρεπει να αλλαξει. αλλιως μια ζωη στο πατο θα ειμαστε
^^ Aρα καταλαβαινεις οτι οι Τουρκοι δεν εχουν καμμια σχεση και δεν πρεπει να μας αφορουν αυτη τη στιγμη... αυτο που εχει σχεση ειναι να αλλαξει αυτο που πολυ σωστα ειπες. Οχι ομως με την βια... δεν ειμαστε βαρβαροι, ειμαστε ανθρωποι και καλο θα ειναι να ειμαστε πολιτισμενοι και οχι να γινουμε χουλιγκανς. Και δεν ειναι μονο αυτοι που φταινε, ειμαστε και εμεις. Ουτε εμεις εχουμε σταθει σωστα στην χωρα μας. Σαν συνολο μιλαω παντα.
Και εγω ειμαι σιγουρος.... οτι στην επομενη ομιλια του Γιωργακη και στην επομενη του Σαμαρα θα δω τιγκα γεματες πλατειες με πολλες σημαιες να ανεμιζουν.... γιατι η ατομικη βολεψια ειναι ανεκτιμητης αξιας εδω στην Ελλαδα τελευταια...
Όσοι πιάνετε το κανάλι 4u, βάλτε το γιατί δείχνει εκπομπή για βιντεοπαιχνίδια.
και το MAD εχει για videogames