Zηλεύεις ρε Κωστάκη επειδή εσύ youtube δεν έχεις και τα ανεβάζεις στον προσωποπάπυρο. :a050:
Printable View
Zηλεύεις ρε Κωστάκη επειδή εσύ youtube δεν έχεις και τα ανεβάζεις στον προσωποπάπυρο. :a050:
Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι απαιτεί συνδρομή στην υπηρεσία του XBL για να τα κάνει όλα αυτά, ενώ είναι και χαρακτηριστικά της κονσόλας τα οποία μάλιστα δεσμεύουν σημαντικούς μάλλον πόρους από το σύνολο που έχεις πληρώσει κατά την αγορά. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι η MS συνεχώς βελτιώνει το μηχάνημα της, να δούμε τι θα κάνει και η Sony που το μόνο που έχει κάνει μέχρι τώρα είναι νομίζω η συμβατότητα με δικά της προϊόντα και εννοώ τα ακουστικά. Εκτός από αυτά, έχει κάνει κάτι άλλο και δεν το πήρα είδηση; Μην μου πείτε για το day1 update για να αναπαράγει δίσκους DVD & Blu Ray.
τουλαχιστον οταν βαζουμε να παιξουμε kz ή infamous δεν μας λεει κανε επανεκκινηση την κονσολα καμια 2 φορες οπως επισης και δεν χανουμε το σημα του joystick κατα την ωρα του παιχνιδιου (ή γενικοτερα)
Τα αυτονόητα δηλαδή. Πάλι καλά που παίζουν και κανά παιχνίδι που και που.
Παρη εχεις κανενα Link, γιατι δεν τα εχω ξανακουσει αυτα τα προβληματα που αναφερεις για το One.
Πάλι μπαγιατούρες μας σερβίρεις? :P
Το έχει ποστάρει συμφορουμίτης πριν καμμιά βδομάδα.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post513037
Firmware Update Features
Quote:
Blu-ray player supports 50 Hz video output for content recorded at 50 Hz.
We’ll also be updating the Blu-ray Player app in the coming days to round out these improvements.
Controller and headset adaptor firmware updates will reduce audio static and improve wireless connectivity.
Silent reboot after system updates and system update on demand now available.
After this update, if your console is in Instant On mode, the update will happen automatically and return to standby upon completion. This means you won’t need to power on your console after an update moving forward. If you want to take future updates when available without waiting for your console to do it on its own, we’ve added this option under system settings. It will only show as available when there is an update to take.
http://majornelson.com/2014/04/07/mo...system-update/
το 3ο ειναι καλο
Στα ps2 και original xbox και ps4 με one υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στο μέγεθος της κονσόλας. Ειδικά το ps4 είναι ήδη slim. Κάπου διάβασα ότι το ps4 ως μικρότερο θα έχει θέματα το καλοκαίρι αλλά πιο πολύ με μπουρδολογία μου φάνηκε.
Μπουρδολογια ειναι φυσικα.... δεν περιμενουμε το καλοκαιρι να ερθει στην ελλαδα για να διαπιστωσουμε αν το PS4 εχει προβληματα θερμοκρασιας.... σε τοσο κοσμο κυκλοφορει ηδη το PS4 που εχουν μονιμως καλοκαιρι. Η μιση αμερικη για πχ, αφρικη, αυστραλια, η Αυστραλια ειχε καυσωνες 40+ βαθμων οταν κυκλοφορησε το PS4, Το Μιαμι και η Καλιφορνια τα ιδια. Ε αν ειχε τετοια προβληματα θα το ειχαμε μαθει... ;)
H αληθεια ειναι οτι το xbone εχει καλυτερη θερμικη απαγωγη, το κουτι ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο, με μεγαλυτερο ανεμιστηρα, και με μια μεγαλη πηγη θερμοτητας (τροφοδοτικο) εκτος κονσολας. Το εντυπωσιακο ειναι βεβαια πως το ps4 καταφερνει και εχει τοση μικρη διαφορα στις θερμοκρασιες οταν δεν εχει ολα τα παραπανω, η απαντηση βεβαια ειναι οτι οι πρωτοι εκαναν brute force λυσεις, ενω οι δευτεροι ποιο εκλεπτυσμενες, μιας και εχουν τεραστια εμπειρια στον σχεδιασμο hardware.
Παρα τις διαφορες ομως, δεν πιστευω οτι καμια απο τις δυο κονσολες θα αντιμετωπισει προβλημα υπερθερμανσης, και αυτο το λεω γιατι τα νανομετρα εχουν κατεβει πολυ, το ιδιο και η καταναλωση και η θερμοκρασια σε σχεση με την προηγουμενη γενια. Συγκριτικα το ps4 σε πληρη φορτο εκλυει περιπου την ιδια θερμοκρασια με το ps3 60GB σε idle.
Σε συνεχεια του μυθου περι "διπλασιασμου" της αποδοσης του Χ1 λογω DX12, η απαντηση απο τον Phl Spencer (δειχνει καλη επιλογη προς το παρον για το xbox) βαζει τα πραγματα στην σωστη τους προοπτικη με το παρακατω tweet.
http://www.bilder-upload.eu/upload/4...1396864219.jpg
Καλά αυτό που λέει λίγο πολύ θεωρείται αυτονόητο και ουσιαστικά είναι περίπτωση απάντησης στρίβην δια του αρραβώνος. Έλα όμως που μερικοί ηλίθιοι αυτό το σχόλιο ΈΤΣΙ όπως έχει διατυπωθεί (συγκριτικό ακριβώς μετά το υπό συζήτηση αντικείμενο) μπορεί να το εκλάβουν ως ότι το PDZ (Perfect Dark Zero) είναι επιδόσεις Xbox One προ DX12 και μετά το DX12 αυτομάτως θα βγάζει γραφικά Halo 4. Έτσι στο ερώτημα minor - moderate - large η απάντηση αυτομάτως από το minor εκτινάσσεται στο large. Το σχόλιο will help as well που αφορά αυτό καθ' αυτό το DX12 είναι νομίζω μάλλον minor βελτίωση και όχι το ένα ακόμη συστατικό της secret sauce που αναζητούν κάποιοι διακαώς (το άλλο νομίζω είναι το cloud και δεν ξέρω αν ακόμη αναζητούν κρυφές κάρτες γραφικών).
Εγω παντως θεωρω σωστο και μετρημενο το σχολιο του, και βελτιωσεις θα υπαρξουν στο SDK, και καλυτερα παιχνιδια απο αποψη τεχνικου τομεα θα βγουν, απλα δεν θα πατησουν ενα κουμπακι και θα διπλαστει η αποδοση της κονσολας (ενω ο αντιπαλος περιεργως θα μεινει στασιμος) οπως πιστευουν μερικοι ανοητοι.
Κατι περι cloud κ ms/xbox1:
Attachment 4557
Συγγνώμη, το εχει ο Κωτσόβολος;;;;;