Dubsmash από τις πιο χαβαλετζίδικες εφαρμογές!!
Printable View
Dubsmash από τις πιο χαβαλετζίδικες εφαρμογές!!
Καιρο εχω να μπω guys και μου λειψατε...
αλλα με εχει φαει η κριση so I cant even buy games and stuff :(
Και εμεις σε εχουμε χασει και μας λειπεις, ειδικα τα videos με τον Tnf50, σου ευχομαι να σου παν καλυτερα τα πραγματα, γιατι και εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου, απο οικονομικης αποψης.
thanks και μενα μ εχουν ληψει τα βιντεακια , στο μελλον κατι θα γινει σιγουρα...αλλα στο μελλον ομως...
Ναι ρε mast(er)ορα που εισαι?Ολους μας εχει χτυπησει η γαμ@κριση ελπιζω σου πανε ολα καλα...
Να σ πω...bloodborne δεν θα εχει?
αστα να πανε ρε , δεν εχω καν πσ4 και ξαφνικα να βρεξει 400 ευρω δε παιζει , αν βρω δουλεια κατι θα γινει αλλα και παλι μαμησε τα ...
Προβλέπω 2-1 το παιχνίδι σημερα !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ελπίζω να το παίξατε !!!
Ναι ρε Πανάθα!!!!!
Ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι χειροτερο, η εικονα που προσφερει ο Αντ1 η ο σχολιασμος απο το τραγικο Τσωχο!!
Και τα δύο Μήπως; Δεν μπορώ να δω μπάλα στην 55αρα από αντι1 με καμία δύναμη. Χάλια μαύρα.
Οτι και αν φταει. Δεν γνωριζω τι ειναι. Η εικονα ειναι αθλια!
Eιδικα σε μεγαλες tv η κατασταση ειναι τραγικη νομιζω στα γενικα πλανα που βλεπεις ποδοσφαιρο.
Και κατι που εχω παρατηρησει στη nova... σε ματς εντος ελλαδας η εικονα οκ... ειναι καλη αλλα οχι αριστη.
Σε ματς CL ομως που παιζουν εκτος το σημα ειναι super...
Τι διαολο... θεμα Cαμερας ειναι τελικα?
Ναι βεβαίως ειναι θέμα κάμερας.. Οι κάμερες που χρησιμοποιούνται στο Ch. League ειναι HD τελευταίας τεχνολογίας ενω προφανώς στο Ελλάντα ειναι χαμηλότερης ποιότητας. Αν έχεις Home Cinema θα προσέξεις οτι στο Ch. League ο ήχος επίσης ειναι ανώτερος. Δεν ξέρω αν βγάζει 5.1 αλλά προσωπικά γουστάρω γιατι τα συνθήματα ακούγονται σε όλο το σαλόνι..
Για την Nova δεν ξερω, αλλα στο N-HD ο ηχος ειναι Dolby 2.0. Δεν ειναι 5.1 αλλα ειναι σαφως καλυτερος απο το stereo (τι εχουν τελος παντων) στην SD εκδοση.
Επισης, παλι στo N-HD, η αναλυση ειναι 1440x1080.
Ξερω γω τι δειχνει?:silly:
Αυτο που διαβασα, ηταν οτι ξεκινησαν με 1920 αλλα μετα το γυρισαν σε 1440.
Μου κίνησε αρκετά την περιέργεια ώστε να το ψάξω.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Anamo...een#Television
Ξέρουμε ποιά ομάδα διαχειρίζεται το software development της Sony;
Όταν μιλάω για software μιλάω τα πάντα από PSN μέχρι Playstation iOS app, Orbis, app development κτλ.
Εκ του αποτελέσματος φαντάζομαι ότι μιλάμε για Ιαπωνία αλλά αν ξέρει/έχει διαβάσει κάποιος κάτι παραπάνω..
Δεν υπάρχει τέτοια ομάδα.
Δηλαδή δεν υπάρχει 1 ομάδα για όλα αυτά.
Άλλη ομάδα ειναι για το PSN, άλλη ομάδα είναι για το OS. Για το τελευταίο μάλιστα, η ομάδα είναι μυστική (για το κοινό - και ναι, είναι Japan, σε εντελώς κλειστό χώρο, ακόμα και για ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους εντός Sony. Κοινώς Samurai territory.).
Για το PSN δεν είναι μυστική, αλλά δεν είναι γνωστή κιόλας στο κοινό, καθότι αποτελείται από πάρα πολλά άτομα, που αλλάζουν συχνά, ενώ παράλληλα, δεν κρίνει η Sony ότι μια τέτοια πληροφορία προς δημοσιογράφους/κοινό θα προσφέρει κάτι σε αυτούς. Για το iOS app δεν γνωρίζω καν.
Για πληροφορίες σχετικά με όλα τα παραπάνω, η Sony ακολουθεί την οδό των επίσημων εκπροσώπων που ενημερώνουν δημοσιογράφους / κοινό.
Το μοναδικό γνωστό (και πάλι όχι τα άτομα) είναι η ομάδα ATG, εδώ και αρκετά χρόνια. Advanced Technologies Group αν θυμάμαι καλά.
Δεν ξέρω σε ποιο θρεντ να ρωτήσω, αν κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει σωστότερο ας μου πει, γιατί κοντέυω να σπάσω το joypad.
Αγόρασα το Monopoly Plus και έχω φάει ΟΛΟ το παιχνίδι να βρω πως μπορώ να αλλάξω τους κανόνες. Σκατέ ολέ λέμε! Ρε έφαγα όλο το game, πάλευα από εδώ και από εκεί. Έψαξα στο νετ, είδα και άλλους να έχουν την ίδια απορία.
Γνωρίζει κανείς τίποτις;
Ρε μλκς, σοβαρά τώρα. Τί χρώμα είναι αυτό το φόρεμα;
http://i.imgur.com/9BzxQRD.jpg
Καφε και γαλαζιο, αλλα δεν ξερω αν εχει σωστο white balance η φωτογραφια.
χρυσο και ασπρο το βλεπω εγω παντως.
Μαύρο-μπλέ εγώ. Η γυναίκα μου ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ άσπρο-χρυσό. Εχω πάθει ένα ψιλοσόκ.
Aσπρο χρυσο και για μενα ξεκαθαρα!
Πάει. Χάζεψα από το COD. :(
εδώ το αρχικό link http://swiked.tumblr.com/post/112073...ress-white-and
τι βλέπεις?
τπτ το ιδιο! λευκο χρυσο, κατσε να ρωτησω και μια φιλη - να παρουμε μια 2η γυναικεια αποψη.
στο λινκ το βλεπω μπλε μαυρο...:a010bg:
Τι μουφα φωτο ειναι αυτη? Καθε φορα που την βλεπω αλλαζει χρωμα:pound:
Γαλαζιο καφε ειδα, ασπρο χρυσο ειδα και νομιζω και ασπρο καφε.
Κάποια φουστια παίζει απο όντως απο ενα σκρολαρισμα το είδα μπλε !!!
Οριστε τι χρωμα ειναι, εκανα οσο το δυνατον καλυτερη δειγματοληψια, και βασικα ειναι τα χρωματα που ειδα και εγω απο την αρχη. Ακομα και στο λινκ που λετε δεν ειδα αλλα χρωματα, ουτε με scrolling. Δεν ξερω τι ειναι αυτο που ξεγελα τα ματια σας (μαλλον το μυαλο σας) αλλα το eyedropper δεν ξεγελιεται ετσι ευκολα.
Attachment 6745
Χρυσαφί και λευκό. Είναι αδιανόητο το μισό ιντερνετ να βλέπει μπλε-μαύρο!
Μπλε και μαύρο το βλέπω και είναι. Έχει βγει ολόκληρη επιστημονική ανάλυση για το συγκεκριμένο και έχει να κάνει με το πως αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλός μας τα χρώματα με βάση το φως.
Απο το λινκ του Λε, απο το λαπτοπ το βλεπω μπλε μαυρο και απο το κινητο ασπρο χρυσο!!!
WTF??????
Ενταξει επειδη εχει γινει θεμα για το τιποτα, η συγκεκριμενη φωτογραφια οταν πρωτοανεβηκε εμοιαζε χρυσο με ασπρο. Ο λογος που γινοταν ετσι ηταν επειδη ειχαν πειραχτει τα χρωματα με καποιο τροπο, ειχαν αλλαξει το saturation κτλ.
Η κανονικη φωτογραφια ειναι μια αποχρωση του μπλε και μαυρου.
Εντωμεταξυ εχουν βγαλει και ποιο καταστημα εχει το συγκεκριμενο φορεμα και τα χρωματα του. Δεν θυμαμαι το site του καταστηματος.
Ρε μλκ ... Μαύρο μπλε τώρα . Το κορίτσι λέει άσπρο χρυσό . Παραιτούμαι
και γω μαυρο μπλε το βλεπω