Λίγο πριν τα 30.......ξαναγίνομαι φοιτητής ξεκινάω 4η γλώσσα και σε 18 μήνες αν δεν αλλάξει δραματικά κάτι κουνάω μαντήλι.
Printable View
Λίγο πριν τα 30.......ξαναγίνομαι φοιτητής ξεκινάω 4η γλώσσα και σε 18 μήνες αν δεν αλλάξει δραματικά κάτι κουνάω μαντήλι.
Ας αρχισουμε ολοι EPIC FAIL ποστς σε παιχνιδια παλια!Καντο και εσυ , μπορεις!Ειναι και της μόδας!
Νιωθω πολυ τυχερος σημερα!!!.....Κερδισα στο διαγωνισμο ενος περιοδικου το alice madness returns! F^*&^ yeah!
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice!!!!
NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICE!!!
θα στο κραταω ζεστο μεχρι το καλοκαιρι ! lohoooolz
νομιζω οτι αν και κερδισατε δεν συγκρινεστε με εμενα...
εχω κερδισει ενα δειπνο
ενα dragon age origins
και ενα xperia x8!
A ρε μεσσι ειμαστε και οι δυο πολυ κω*&φαρδοι!
edit: ok master θα στο δωσω...
K**&φαρδοι δεν λες τιποτα...:P Παντως δειχνει πολυ καλο το SotD.
ΒTW, master ακομα δεν εχεις στειλει το λινκ με τη νικη σου στο motorstorm.
αμ δε το βρισκω σπανιο ντοκουμεντο εχει γινει...
tnf αλλαξα γνωμη, μαλλον δεν θα στο παρω το game who needs any other game than fifa...
Ρε σεις δεν τα σπάει αυτή η εικόνα? Είναι λίγο συγκινητικό αν σκεφτείς το χάσμα γενεών :)
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...82024901_n.jpg
Ω ρε φιλε το gameboy ηταν η πρωτη μου "παιχνιδομηχανη"! Μαχη με τη μανα μου για να μου το αγορασει θυμαμαι!
Ελιωνα ατελειωτα! Super mario,mortal combat,batman και αλλα πολλα πολλα!
Μετα βγηκε το color θυμαμαι.
Ετσι μπηκα στα video games!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αντε να παει 27 του μηνος να καω με το bf3........!!!! 2 κ σημερα :D
Πήρα μαι ωραία τηλεόραση 22 ιντσών αλλά επειδή είναι LED ακούγεται ο ήχος πολύ χάλια από την τηλεόραση θέλω να βρω κάποια ηχεία καλά αλλά δεν ξέρω σε ποιο Thread να ποστάρω.
Μπες στα threads με την ''Τεχνολογια''. Μετα ειτε δημιουργησε ενα καινουριο, ειτε ποσταρε σε ενα υπαρχον με παρομοια θεματολογια(αν υπαρχει). :)
Yπαρχει καμια ιδεα για καλη κουρευτικη μηχανη(γένια)?
Χαλασε η παλια...