Τι εννοείς, "Optional"; Εγώ δε μπορουςα να παω πουθενα αλλού εκτος απο εκει. Πως αλλιως θα πας στοSpoiler!
Printable View
Τι εννοείς, "Optional"; Εγώ δε μπορουςα να παω πουθενα αλλού εκτος απο εκει. Πως αλλιως θα πας στοSpoiler!
Αναλογα τις επιλογες σου τοή τοSpoiler!ειναι Optional. Αν σκοτωσεις το πρωτο εμφανιζεται ενα emblem στο shop για να ανοιξεις τον δρομο προς την VA. Αν σκοτωσεις το 2ο τοτε ανοιγει ηSpoiler!και παρακαμπτεις την πυλη.Spoiler!
Στη περιοχη με το πολυβολο ο σωστος δρομος ειναι να πας ευθεια προς το κτιριο και μετα να μην ναεβεις την σκαλα αλλα να πας αριστερα κατω και απο κει περα οπως σε βγαλει ειναι.Υπαρχουν και δυο shortcut ειδικα το δευτερο ειναι πολυ χρησιμο γιατι σου επιτρεπει να φτασεις στο boss πηγαινοντας ευθεια μετα το lantern με 2-3 ευκολα drops.
Μισο... Εγώ έβγαλαSpoiler!
Στο δρομο για το bossΑν ανεβεις τα σκαλια εκει τοτε ανοιγεις και αλλο shortcutSpoiler!
Ρε γμτ... Πήγα εκει, αλλα δε το βρήκα. Και αναρωτιόμουν γιατι στο καλο το έβαλαν αυτο εδώ, αφου δεν προσφερει κατι ουσιαστικό. Και ανέβηκα μεχρι επάνω....
Α οκ. Παντως τους καθαρισα ολους εκει περα και εχω καθαρισει ολη τη περιοχη αλλα απο οτι βλεπω δεν εβγαζε πουθενα... θα κοιταξω τον οδηγο που μου εστειλες.
Σε καποια φαση βρηκα κατι τερατα που κρατανε και εναν σακο μαζι. Πηγα να τον σκοτωσω και την ωρα που ηταν με πολυ λιγη ενεργεια που εριξε ενα αμπερκατ και με ξεπαστρεψε. Μετα ξυπνησα σε μια αλλη περιοχη και ηταν τιγκα με αυτους και οπου και να πηγαινε ετρωγα πουλο.
Ευχαριστω και τα αλλα παιδια! Θα επανελθω οταν εχω νεοτερα γιατι ακομα δεν εχω παιξει.
Ενταξει, ξεκολλησα τελικα! Τρωω το μπουλο ομως γενικοτερα.. χαχα. Πολυ πακετο!
Χαχχα υπομονή!
Σημερα μου ήρθε ο οδηγός απο Future Press. Έπαθα πλακα, 550 σελίδες, σκληρόδετο, πολυ βαρύ....
αανυπομονω να ξεκινήσω το ΝG+ με τον οδηγό παρεα :)
ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ... ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΕΙ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ!!! ΗΤΑΝ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ!!!
Για μενα λεει στο playthrough μου στο bloodborne...
Ας σοβαρευτουμε...εχω ψιλοκολλησει στα dungeons σε ενα boss μετα τονπου μοιαζει με τονSpoiler!και εχει χερι μακρυ(μπουνιδι ατακ) σαν του καραγκιοζη...Spoiler!
βοηθεια παιζει στα dungeons στο 103 lvl?
Έμελε λοιπόν η πρώτη πλατίνα να έρθει με το Bloodborne! Αυτό νομίζω τα λέει όλα για το παιχνίδι, χωρίς φυσικά να παίζω ως "trophy hunter" στη διάρκεια του παιχνιδιού!!
Μετά λοιπόν από 160 ώρες παιχνιδιού περίπου και με το χαρακτήρα στα 215lvl κάπου εδώ το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος του!(or not?).
Νομίζω οτι είχε τόσες πολλές εκπλήξεις που από ένα σημείο και μετά αρχίζεις να σκέφτεσαι εντελώς διαφορετικά, μπαίνεις στην ψυχολογία του και αρχίζεις να κάνεις πράγματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες μπορεί να φαίνονταν αρκετά περίεργα....
Είχα πολύ καιρό να λιώσω και να μπω στο κλίμα ενός παιχνιδιού τόσο πολύ. Πραγματικά εύκολα το καλύτερο του ps4 μέχρι τώρα.
Δε βλέπω να γίνεται ήδη λόγος για Bloodborne 2 και αγχώνομαι!!!
:a040::banana::a023::pao::f045:
χρειάζεται τουλάχιστον άλλο ένα tombstone μεγέθους Yarnham :a055:
επίσης την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουμε patch 1.04 : http://www.dualshockers.com/2015/05/...hida-confirms/
Για να το ειπε ο Yoshida τωρα λογικα δεν θα ειναι στην ε3 το expansion.
Ωραια στιγμη διαλεξαν... τωρα με το W3!
Ωπα κατσε εγω τα μπερδεψα. Νομιζα οτι τωρα βγαινει το expansion.
Just wanted to say one thing,
Death and disease to the guy who put the watchdog and amygdala at the defieled chalice :D
Its funny cause the actual game is quite easy but the damn chalice dungeons are so hard
edit:got my plat ^
Και μετά από ατέλειωτες ώρες σφαξιματος και αίμα είναι γεγονός είναι PLATINUM!
Αυτόν τον ρημαδι τον 4ο ρουνο, που τον βρισκω ρε παιδες?
https://youtu.be/ljVnni3vUd8
Like a boss! :P
Δε ξέρω για εσάς που οχι μόνο το τερματίζετε, αλλα παίρνετε και πλατίνα, αλλα εγώ ειμαι στις 37 ωρες παιχνιδιου και ειμαι ακομα στην Amelia. Και ναι... Ξερω τι με περιμένει παρακατω.
Αδερφέ πέρασα 140 ώρες σ αυτό το παιχνίδι που στην αρχή έλεγα ότι μόνο ψυχασθενης κάθεται και το παίζει..... Τη να πω....
Α ναι και έκανα 3 φορές το παιχνίδι από την αρχή....
- - - Updated - - -
Οταν θα ανοίξεις την μυστική πίστα στα χιόνια και θα φας τον βασιλιά θα φορέσεις το κράνος και θα ανοίξεις την πόρτα και θα μιλήσεις στην βασίλισσα και θα σου δώσει το 1ο σου ρουνο για την 4η θέση.
To δυσκολότερο boss κατά τη γνώμη μου στο παιχνίδι, πολύ υπομονή και καθαρο μυαλό και ξανά και ξανά :)
Πάντως, όταν κανεις co-op κάτι παίζει με τα στατιστικά νομίζω, δεν θυμάμαι!
Στον martyr οταν παει να κανει το "power-up" του πρεπει να πας απο πισω και με charge attack να το διακοψεις
τελικα θα εχουμε dlc για το game η οχι?
Θα εχουμε, το εχει επιβεβαιωσει ο Yoshida. Απλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα τι/πως/ποτε.
Ναι θα εχουμε.Μαλιστα το ονομαζουν και "expansion" οποτε ελπιζω να ειναι αρκετα μεγαλο.Μαλλον παει για τελος του 15.
Ουτε λογος παντως στην Ε3
Ενταξει τι αλλο πια να ανακοινωναν σε αυτη την e3? Με το υλικο που ειχαν καποια πραγματα αναγκαστικα θα εμεναν εκτος. Εχουμε ακομα Paris Week, Gamescom, σε καποια απο αυτες θα το δουμε νομιζω.
Νοίκιασα το game για 2-3 μέρες και έχω κολλήσει ακόμη δεν το ξεκίνησα, τι κατηγορία να διαλέξω στο Origin για να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι να το επιστρέψω ?
σε 2-3 μερες το μονο που θα καταφερεις ειναι να πεθαινεις στο πρωτο σημειο με εχθρους... θελει δουλεια το παιχνιδι.!!
btw εγω επαιξα με veteran.
Δεν εχει και τοση σημασια με τι class θα ξεκινησεις μιας και μπορεις να ανεβασεις ο,τι θελεις χωρις περιορισμους. Εγω ξεκινησα με υψηλο endurance, troubled childhood νομιζω λεγεται.
Κι εγω θα σου ελεγα ο,τι και ο dspug7, ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που η ενοικιαση δεν σου προσφερει κατι ουσιαστικο περα απο το να δεις λιγο τον κοσμο και να αποφασισεις αν σου κανει για αγορα. Δεν θα προλαβεις να προχωρησεις και πολυ.
εγω ξεκινησα σαν Lone survivor αλλά δε νομιζω να εχει και πολύ σημασία. Τις 5 πρώτες ώρες ειχα φάει τοσο ξύλο που απορούσα πως ειναι δυνατον να ειμαι τόσο αναπηρη αφου γενικα "πιανει το χερι μου" στα παιχνιδια...
Τωρα ειμαι στις 60 κάτι ώρες παιχνιδιού και level 123 στο πρώτο playthrough και κανω τα chalice dungeons (ειμαι στο 2ο επιπεδο του Ailing Loran). To παιχνιδάκι θα πάει για πλατινα και σιγουρα θα φτάσω και το δευτερο playthrough μεχρι το τέλος για να μπορώ να βοηθώ παιδάκια που χρειαζονται βοήθεια.
περιμένω το expansion πως και πως.
https://i.imgur.com/ZWCGKhw.png
https://www.youtube.com/watch?v=DuAIzd2aAZI
Bloodborne: The Old Hunters will launch in the UK on the same day as Japan, 24th November, and will be priced £11.99/€14.99.
Looking great, ανανεωμενο και το moveset.
Aνακοινωθηκε επισης οτι το Bloodborne εχει ξεπερασει τα 2 εκατομμυρια πωλησεις, τρελες πωλησεις για το ειδος (που δεν ειναι καθολου εμπορικο) και για exclusive.
Το retail copy ποσο θα κοστισει? Θα ειναι φυσεως GOTY edition η limited?
Bloodborne's two planned DLC packs have been combined in the epic The Old Hunters
Quote:
The Old Hunters will be accessible at some point in the first half of the game after a number of unnamed conditions have been met, and it's said to offer a sizeable challenge. The demo on the show floor at Tokyo Game Show was de-fanged somewhat in order to be more approachable, with some of boss Ludwig's moves being removed. The final expansion, however, is said to be around the same difficulty as the latter half of Bloodborne's campaign - so it could present a nasty surprise to players who stumble upon it early on in the game.
Quote:
There will be three new areas within The Old Hunters, with some familiar locations folded in with the all-new ones. When you consider that Bloodborne's approximately 13 areas took players some 30-40 hours to complete, The Old Hunters should present around 8 hours of content in its entirety - depending on your own pace, of course.
Quote:
The Old Hunters also features around 10 new weapons, although only a handful were available in the demo build. There's a whip that converts into a katana sword, which in the build provided was combined with a stun-bomb that players could use before diving in for a succession of high damage attacks, as well as what appeared to be a more brutal take on the saw cleaver, and a dagger that doubles up as a bow and arrow. "Its background is that it's the hunter Simon's, who didn't like guns," Yamagiwa said of the latter weapon. "It's a little on the extreme side. We wanted to give the players more options, so in this case it's a ranged weapon."
Σημαντική απορία: όσοι έχουν τελειώσει το παιχνίδι 2-3 φορές θα μπορούνε να παίξουνε την επέκταση κατευθείαν ή θα πρέπει να ξεκινήσουν απ' την αρχή πάλι;