Δε θα χαλιομουν να ειχε κανα launch event με ξενυχτι θα ειχε καλο χαβαλε ,παντως απο οτι ξερω για αλλες χωρες ειναι οτι αυτοι που το ηθελαν το βρηκαν..
Printable View
Δε θα χαλιομουν να ειχε κανα launch event με ξενυχτι θα ειχε καλο χαβαλε ,παντως απο οτι ξερω για αλλες χωρες ειναι οτι αυτοι που το ηθελαν το βρηκαν..
Φίλε πότε έκανες την παραγγελία;
Νεότερα απο σημερινη επικοινωνια:
Κλασική Ελλαδάρα...
Πήρα τηλέφωνο Κωτσόβολο και τους ρωτάω αν θα εχω το ps4 day one στις 13/12 γιατι τό έχω προπαραγγείλει Online από τις αρχές Αυγούστου! Και μου λέει με ανεση ότι κύριε μετά τις 20/12 θα παραγγείλετε γιατί είναι πολλές οι παραγγελίες! Μα τους λέω παράγγειλα την 1η μέρα που βγάλατε τις online παραγγελίες, με κοροιδεύετε; Πότε έπρεπε να έχω παραγγείλει, τον Ιούνιο; Μου λέει ξαναπάρτε μας την εβδομαδα κυκλοφορίας να δούμε τί θα γίνει και αν έχει αλλάξει κάτι...
Έλεος με τους ερασιτέχνες πια...
καποια που πηγαν σε περιοδικα/sites ηταν Made in Japan, επισης γενικα στην ευρωπη ειδα οτι ηρθαν απο ιαπωνια, αλλα δεν ξερουμε εαν ειναι ολα, η μερος αυτων.
παντως ενα γενικο συμπερασμα που βγαζω ειτε απο τηλεφωνικες επικοινωνιες μου ειτε απο επισκεψεις μου σε μαγαζια, δεν εχουν ακομα ιδεα ποσα κομματια θα εχουν , ΑΝ θα εχουν και τι θα εχουν!!!
μαυρο σκοταδι δηλαδη και ολα αυτα μολις μιαμιση βδομαδα πριν την κυκλοφορια... που θα επρεπε ηδη να παραλαμβανουν τα στοκ τους και να προγραμματιζουν τις παραδοσεις των προπαραγγελιων...
Παίζει να ειναι και για το ds4 μπλε χρωματος(μακάρι) γιατι χθες που είχα παει στην έκθεση και μίλησα με τον Δημήτρη του φάνηκε περίεργο που έχουν βάλει μπλε χρώματα για παραγγελία και απο όσο ξέρει δεν θα έρθουν τωρα μπλε ds4
Στο μήνυμα δεν διευκρινιζουνε ποια παραγγελία μου ειναι
Εδώ καλά-καλά δεν έχουν το vertical stand... ούτε στο Πλαίσιο δεν το έχει.
Ανακοίνωση public στην σελίδα του internet...
* Λόγω περιορισμένης παραγωγής από την κατασκευάστρια εταιρεία και υπερβολική ζήτηση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το PS4 αναμένεται να εξαντληθεί την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στη χώρα μας. Τα Public θα κάνουν ό,τι είναι εφικτό (και λίγο παραπάνω) ώστε όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες μας που έχουν ήδη προπαραγγείλει τη νέα κονσόλα θα περάσουν την περίοδο των εορτών με ατελείωτο next gen gaming – ως εκ τούτου, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, αλλά φυσικά όλες οι παραγγελίες από 01.11.13 και έπειτα θα ικανοποιηθούν το συντομότερο δυνατό.
και τελικα τι εκανε;;;;
^^
........Γύρισε σπίτι του :-)
Κάνει υπομονή μέχρι την επόμενη παραλαβή
Μ'αυτά που διάβασα μέχρι τώρα δεν περιμένω να μου στείλει κονσόλα ο Κωτσόβολας,
ειδικά στην τιμή των 344 ευρώ όταν μπορεί να τις πουλήσει 409 ευρώ για πλάκα.
παιδια ειχα νεα.Μολις με πηραν απο mediamarkt γιατι τους ειχα παρει το πρωι και μου ειπε οτι ειχε ενημερωση και οτι σιγουρα τρεις εργασιμες μερες το αργοτερο μετα τις 13 θα το εχω, εδωσα διευθυνση, τηλεφωνο κανονικα προπαραγγελια και μου ειπε σιγουρα, και οτι δεν ημουν ο μονος για τον οποιον ρωτησε το ιδιο και οτι δεν κανει λαθος ,τωρα τι να πω... τι κανω να τους πιστεψω?η να παρω κανα αλλο στις 13 εαν βρω?
edit: μολις ελαβα μυνημα για την παραγγελια οτι το πσ4 ειναι αμεσα διαθεσιμο απο τις 13 και παραδοση 1-3 εργασιμες
Ποτε ειχες κανει προπαραγγελια;;; Το σκετο ps4;;;
ναι το σκετο ,το πρωι εκανα
Εγω απο προχτες ειχα βαλει στο καλαθι μου στο mediamarkt να παραγγειλω το μεγαλο bundle...
Μπηκα χτες να το επικυρωσω κ να στειλω την παραγγελια κ μου εβγαλε το ακολουθο μηνυμα
"Τα ακόλουθα προϊόντα δεν προσφέρονται πλέον διότι έχουν εξαντληθεί!
Αρ.προϊόντος 1130014 SONY PlayStation®4 500GB + Killzone™: Shadow Fall + DUALSHOCK®4 + Camera
Προσαρμόσαμε ανάλογα το καλάθι αγορών σας. Προσέξτε ενδεχόμενες αλλαγές στα έξοδα αποστολής.
Μπορείτε τώρα να συνεχίσετε την παραγγελία σας με τα υπόλοιπα προϊόντα στο καλάθι αγορών σας."
ετσι ακριβως ,εκτος και αν εχουν κανει λαθος, η κοπελα μου ειπε οτι ρωτησε γιατι επεμενα, και της εξηγησα οτι υπαρχει ελλειψη, αυτη ομως με διαβεβαιωνε οτι τρεις εργασιμες μετα τις 13 το αργοτερο θα το εχω.
Εμενα μου ηρθε μνμ κανονικα οτι ελαβαν την παραγγελια.ας δοκιμασει και αλλος παιδια.Ας παρετε και τηλεφωνο οχι μονο απο το site τους.
Ναι κάνω μια ενημέρωση, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, κάποια άτομα έχουν πάρει ps4 από Αμερική και είναι 110v και χρειάζονται μετασχηματιστεί από 220-110v αλλά δεν ξέρω τι γίνετε με τα Hz που είναι από 50-60, υπάρξεις περίπτωση να δημιουργεί πρόβλημα? Γνωρίζω ότι αν έχει ένα ρολόι που είναι 110v 60hz και το βάλεις σε ρεύμα με μετασχηματίσει που βγάζει 50hz θα αρχίσει να χάνει σταδιακά την ώρα. Γνωρίζετε κάτι παραπάνω, αν για παράδειγμα παίζει ρόλο τα hz η αν τα Αμερικάνικα παίζουνε και χωρίς μετασχηματίσει ?
εδωσες πιστωτικη μηπως,αν ναι να ξερεις οτι τα λεφτα θα τα παρουν σε 2 μερες μεσα και γιαυτο μηπως σου λεει οτι θα εχουν για να την κανεις την παραγγελια
http://www.youtube.com/watch?v=3aUslPuTOAY ρε πολυ πεινα επεσε μιλαμεεεεεεεεεεεεεε........
- - - Updated - - -
απο τα καλυτερα καλοστημενα παιχνιδια τησ sony τα τελευταια 20 χρονια μπραβο στους ιαπωνες καλη δουλεια παιδια συνεχιστε ετσι...!
- - - Updated - - -
εδω εριξαν τους ιδιους για φεβρουαριο θα αφηναν τους αλλους ρε μαγκες....?παλι καλα να λεμε....ξερεις τι ειναι να κυκλοφορει κατι στην χωρα σου και να το παιρνεις τελευταιος?
Μιλαμε για εικονες πολυ πολυ τραγικες...
Ειλικρινα, αυτες τις εικονες ΤΙΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ!!!!!!!!!! Προτιμω να περιμενω 10-15 μερες να παρω την κονσολα, παρα να αποτελω μερος ενος τετοιου θεαματος. Και οχι τιποτα αλλο... Δεν αντεχω να βλεπω να σωριαζονται στο εδαφος με δυναμη οι κονσολες (οπως ΚΑΝΕΝΑ τεχνολογικο αντικειμενο, με εξαιρεση, ισως, παντος ειδους χειριστηριου κονσολας που ενιοτε εκσφενδονιζω απεναντι), επειδη 200 Ουνοι πεφτουν επανω τους για να προλαβουν!!!! Ε, οχι!!!!!! Θα μου πει κανεις: "Γιατι, ξερεις με ποιο τροπο τις στοιβαζουν στα φορτηγα για να τις μεταφερουν;;;;". Οχι, αλλα δε χρειαζεται να το βλεπω κιολας. Χιλιες φορες να προπαραγγειλω την κονσολα μου και να παω κυριος να την παραλαβω, παρα αυτο το μαντρι. Ελεος!!!!!!!
¶σε αυτά που ξέρεις, σε είδα στο βίντεο ήσουν αυτός που έσπρωχνε, χτυπούσε, πετούσε κάτω, έβαζε χέρι στις γκόμενες και έφυγε αγκαλιά με τρεις κονσόλες και δεκαπέντε σκάλπ στις μασχάλες. :p
Ρε φιλε, γι'αυτο ετρεχα. Για να βαζω χερι και να μη με καταλαβαινουν!!!!! :P :P
παιδάκια εγώ το ξαναλέω να πάτε κωτσόβολο λιμάνι θεσσαλονίκης όπως μου είπε ο πωλητής υπάρχουν κομμάτια ps4 και φυσικά 13 θα παραλάβουν και μέσα σε 2-3 ημερες θα έχουν όλοι της προπαραγγελίες τους τώρα τι να μου έλεγε μπιπ δεν ξέρω...
απογοητευτικες για το ανθρωπινο ειδος οι εικονες αυτες...παρολα αυτα καποιοι μικροτεροι δικαιολογουνται:e040fdd:μικροτεροι μεχρι 40 χρονων...χαχα
Ευτυχως δηλαδη που δεν εχω λεφτα κ θα το παρω απο του χρονου, σκεφτητε τρελα...
Παντως το ιδιο γινετε κ σε launch days σε αιφονια κτλ, στριμωγματα ουρες κ δε συμαζευετε :)
Το UK φαίνεται έχει special μεταχείριση για κάποιον λόγο:
Sony promises a 'substantial' number of PS4s coming to the UK before Christmas
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=726829