Όποιος θέλει ας με κάνει add για παρέα...
Printable View
Όποιος θέλει ας με κάνει add για παρέα...
Τα Invites σας δουλεύουν????
Nαι ε? εμ που να τα ξέρω αυτά εμένα δεν μου δούλεψαν εξ αρχής....
pragmati, otan ixe vgi i beta tu bad company 2 tin ixa dokimasi ke den mu arese katholou to pexnidi ke den pira to bad company 2 meta otan vgike, alla otan ton pira arketoi filoi mu ke akusa tosa kala logia to pira ke ego ke itan terastia i diafora pu ixe i beta apo tin teliki ekdosi..
genika oi beta exun gini ke aytes ena apo ta tooosa arnitika aytis tis genias,diladi apo dokimastikes ekdosis exun gini otidipote allo pia.. exun gini demo, ergalia marketing (px agorase to tade pexnidi gia na mpis stin beta tu allou ktl) ke ksero go ti allo
Και το join δεν πρέπει να δουλέυει... Εντωμεταξύ τρομερή λεπτομέρεια η αντανάκλαση όταν ο άλλος σε σημαδεύει με το sniper..
den ine leptomeria, apla to ekanan etsi gia na min exun megalo pleonektima oi snipers
Αντανακλαση;;;; τι ενοειτε ρε παιδια; εμενα παλι μου αρεσε το πως στραβωνεσε οταν ο αλλος εχει λειζερ ., ελπιζω να μην λεμε το ιδιο πραγμα! Χαχαχα
Η Beta είναι άθλια! Frame Drop, μισοκαταστρέψιμα περιβάλλοντα, πιχελιασμα, πολύ φωτεινότητα..άμα είναι έτσι το BF3 πραγματικά δεν θα μπορέσω να πιστέψω ότι ασχολήθηκαν πάνω από μια εβδομάδα μαζί του..τι στο καλό σε μισή ώρα έκανα την μεταφορά απο το PC?
η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΠΕΤΑ EVER που εχω παιξει......ετσι θα το παρεις το καστρο ΕΑ?????χα χα χα αν ειναι ετσι κ το τελικο παιχνιδι ΚΡΙΜΑ....
re pedia aporo me merika sxolia pu kanete.. asxoliste me gaming, den kserete oti allo i beta ke allo to demo? Den kserume kan ti build ine ayto (isos na ine prosfato isos na ine ke mines piso prin to teliko version) ke episis i beta kiklofori gia ayto akrivos ton skopo, gia na paroun oi developers sxolia apo tus xristes ke na kanun opies veltiosis xriazete. Me liga logia i beta den vgeni gia na tin dokimasi kapios ke na krini an aksizi to pexnidi na to agorasi alla gia na voithisi sto na kikloforisi ena kalitero pexnidi me ligotera provlimata
Επιβεβαιώνω και εγώ τα μετρια γραφικά στo level που επελεξαν στην beta....μου θυμισαν MW2....τεσπα είχε καλό animation πάντως.Απ'οτι διαβάζω εστω κ ετσι εχει καλυτερα γραφικα απο 360....:p
Πολυ ωραιο. Δεν επαιζα BF στο παρελθον online με αποτελεσμα να μη μπορω να σταυρωσω kill.... Οι μηχανισμοι του COD απλα δεν υφιστανται πουθενα...
Εννοειται οτι αλλο ΒΕΤΑ και αλλο τελικο προιον εχεις δικιο. Ομως συνηθως οι διαφορες δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλες και στην περιπτωση του BF3 δεν χρειαζονται απλα διορθωτικες αλλαγες και ενα απλο ρετουσαρισμα. Χρειαζεται ολοκληρωτικη πλαστικη εγχειρηση για να πλησιαζει εστω τα λεγομενα και τις υποσχεσεις της DIce.
Sorry αλλα επειδη κατεβασα την ΒΕΤΑ χθες, ο τεχνικος τομεας ειναι απλα ΑΘΛΙΟΣ. Καταστροφη? Ποια καταστροφη που ολοι ελεγαν? Οπως ελεγα και τοτε μιλαμε για scripted καταστροφη που δεν εχει κατι περισσοτερο (μην πω οτι εχει λιγοτερο) απο αυτην που ειδαμε στο Crysis 2.
Ναι το τελικο προιον θα ειναι καλυτερο. Αλλα οποια βελτιωση και να εχει, αποκλειεται να ειναι στα επιπεδα που μας υποσχεθηκε η Dice. Δεν μπορω να βρω κατι στο παιχνιδι που να μπορω να το θεωρησω next gen. Τα textures ειναι κακιστα, τα μοντελα των χαρακτηρων ειναι γεματο γωνιες, εμφανες σημμαδι χαμηλου polygon count, jaggies ανυπαρκτες σκιες κλπ κλπ.
Μακαρι να γινει ενα μικρο θαυμα και να αλλαξουν ολα αυτα για το τελικο προιον. Αλλα εχουμε δει πολλες ΒΕΤΑ μεχρις στιγμης και οι διαφορες ειναι μικρες. Μερικες φορες δε... δεν υπαρχει καν διαφορα...(σε τεχνικο τομεα παντα).
Μην ξεχνατε οτι η αναπτυξη του παιχνιδιου εχει τελειωσει....εδω και 2 βδομαδες περιπου....
Μα δεν ειναι καλο στο ματι...δεν γινεται να παιξεις ετσι.Ειχα χρονια να δω τοσο χαλι σε παιχνιδι.Δεν ειναι μονο που δεν φτανει αυτα που ελεγε η εταιρεια , ειναι σκετο αισχος.Δηλαδη στο ΧΒΟΧ πως ειναι η beta που λενε οτι δεν ειναι οσο καλο οσο του PS ??
Ενταξει οι οπαδοι της σειρας μπορει να ξενερωνουν που ακουνε τοσο κακα πραματα αλλα και καποιος ρε παιδι μου που δεν παιζει battlefield δεν τον τραβαει.Το 2 που ειχα παιξει ηταν καλυτερο και στο multiplayer demo τοτε που ειχε βγει.Αλλα και παλι δεν τρελεθηκα για τα γραφικα του οταν αγορασα το κανονικο παιχνιδι.Παλι ειχε πιξελιασμα παλι εξαφανιζονταν δεντρα...δλδ τεχνικα ποτε δεν ηταν καλο στις κονσολες με βαση τα fps που υπαρχουν στην πιατσα.Ενω το gameplay ηταν ρεαλιστικο αυτο που εβλεπες δεν σε τραβουσε αν δεν ησουν αρρωστος με το battlefield.Πονουσανε τα ματια μου οταν επαιζα.Το πουλησα μεσα σε 2 μερες. Το battlefield 1943 που ειχα παιξει το trial ηταν μια normal playable κατασταση και μαρεσε αρκετά.Ειχε καθαρη εικονα , χωρις πολλα πολλα και μπορουσες να ασχοληθεις.
Πραγματικα ο τεχνικος τομεας ειναι χαλια.Το gameplay παντως εμενα προσωπικα μου αρεσε.Ας κανουμε λιγη υπομονη αποψη μου οτι θα διορθωθουν τα προβληματα στα γραφικα.
Μετα τη χθεσινη δοκιμη πλεον μαλλον κλεινω για το cod. Απογοητευτηκα και εγω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
επειδη εχω συνηθισει απο το cod υπαρχει τροπος στην beta να αλλαξουμε τα κουμπια ?