Originally Posted by
criter
Να σου πω και εγω Παρη αν επιτρεπεις, ειμαι στο σαλονι με το macbooc και διαβαζω to thread, παιρνω το ιπαντ παω καθομαι μεσα στην πολυθρονα και απλα συνεχιζω το διαβασμα, σε ολα τα ταμπς που εχω ανοιχτα στο macbook. Κλεινω το ιπαντ και συνεχισω στο ιφον οτι ειχα αφησει ανοιχτο. Το ιδιο γινεται για οτιδηποτε θελω να κανω, mail, message, office, photos, apps και για πολλα αλλα που θελω να συγχρονισω με τις αλλες συσκευες μου. Τι; Αλλες συσκευες που δεν ειναι apple; Εχω και PC και εχω το skydrive. Για οτι νομιζεις οτι δεν κανει το iphone, υπαρχει μια εφαρμογη για αυτο που να σου το επιτρεπει συνηθως. Εχει και περιορισμους δε λεω σε πολλα που θα ηθελες να κανεις και με τον τροπο που θα ηθελες να τα κανεις ή να βρεις διαφορες σε συγκριση με αλλα λειτουργικα, αλλα στην πραξη η αξιοπιστια του τετοια ειναι που σε κανει να εισαι τοσο πολυ ευχαριστημενος που να μην θες να δεις αλλη συσκευη.
Αυτο νομιζω ειναι και που εχει χτισει η apple και πανω σε αυτο βασιζεται και ξερει οτι μπορει να βγαλει και μικροτερη, φθηνοτερη, ευκαμπτη ισως συσκευη σε αυτη τη φαση και να κερδισει. Και το ipad μινι με αυτη την φιλοσοφια νομιζω βγηκε και καπως ετσι θα περιμενα να βγει και ενα μικροτερο iphone, που να μπορει δηλαδη να κανει οτι και ολα τα iphone, αλλα να ειναι μικροτερο και λιγο φθηνοτερο.