einai mono g usa...as poume h codex einai h europe collectors...etsi nomizw
16-11-2010, 16:43
Valkyre
το εχω στα χερια μου, σε λιγο σχολαω και απο την δουλεια... μια χαρα :)
16-11-2010, 16:43
freakygeo
sto feran sthn douleia...lol
16-11-2010, 16:48
Valkyre
οχι πεταχτηκα μια στιγμη και το πηρα :)
16-11-2010, 17:02
ilias78
Quote:
Originally Posted by tonybsg
Κοίταξε να δεις, αυτό είναι ένα ερώτημα που δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά, και ακόμη περισσότερο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού (ώστε να δούμε ενδεικτικά τι παίζει).
Ακόμη κι αν δεν είναι πραγματικά Limited, υπάρχει το θέμα σχετικά με την ποσότητα που θα προμηθευτεί η CD-Media (γενικά ξηγιέται πάντως).
Αν πάρουμε πάντως για παράδειγμα τις εκδόσεις του Assassin's Creed II, την White την έβρισκες και μετά από καιρό, ενώ η Black, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά γενικά είχε εξαντληθεί σχεδόν την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε (πολύ λίγα κομμάτια). Επομένως, αν η Codex βγει στις ποσότητες της White πολύ πιθανό να την βρεις και αργότερα, αλλιώς δύσκολο.
Από την άλλη, ενδεικτικά να πω πως η συλλεκτική του Bioshock 2 κυκλοφόρησε σε μεγάλες ποσότητες με αποτέλεσμα να πωλείται στο 1/3 της τιμής ακόμη και σήμερα (παρ' όλο που ήταν από τις πιο ποιοτικές).
Ξέρω δεν σε βοήθησα ουσιαστικά αλλά πραγματικά δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά!
Στο ebay βέβαια σίγουρα θα υπάρχει και μετά, αλλά η τιμή και εκεί θα είναι ανάλογα με το πόσο limited ήταν τελικά.
edit: Ανησυχητικό πάντως είναι το γεγονός πως στο Πλαίσιο η Codex παίζει να ανέβηκε για μία μέρα κι αν πριν από καιρό (δηλαδή θα λάμβαναν τόσα λίγα κομμάτια που έφυγαν αμέσως). Από την άλλη στα Public υπάρχει ακόμη.
δηλαδη να υποθεσω πως εφοσον η auditore εκδοση δεν παιζει πλεον στο πλαισιο, τα κομματια που ειχε εχουν προπωληθει..... ε ρε πακετο που φαγαμε.
16-11-2010, 17:06
WolfRathmA
Val απο που το πηρες;
16-11-2010, 17:21
savanos
Εγω μολις το πήρα απο worldgames.gr στην καλλιθέα ;)
16-11-2010, 17:29
ehelion
Το εχετε μερικοι κιολας στα χερια σας?Εμενα απο το hmv ακομα δεν μου το εχει κανει dispatched να φανταστειτε δεν το κοβω να ερχετε πριν της 19 δλδη.:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdo wn:
16-11-2010, 18:55
gamezone1
ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD
εχουμε διαθεσημο το ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD.
προσφορα για το forum μονο 50 euro
τηλ 2104181150
16-11-2010, 22:04
tonybsg
Quote:
Originally Posted by ilias78
δηλαδη να υποθεσω πως εφοσον η auditore εκδοση δεν παιζει πλεον στο πλαισιο, τα κομματια που ειχε εχουν προπωληθει..... ε ρε πακετο που φαγαμε.
Λογικά έτσι είναι, αλλά την έχουν και στα Public ακόμη. :)
16-11-2010, 22:07
ezio_auditore
Δυστυχως δεν θα καταφερω να παρω καποια συλεκτικη,αλλα παρηγγειλα απο το worldgames το απλο που ειναι ηδη διαθεσιμο,αυριο λιωσιμο.
16-11-2010, 22:10
james9
και σεβεν αυριο θα το εχουνε λογικα, δεν ξερω αν θα το δωσουνε ομως πριν τις 19...
17-11-2010, 02:55
dimitrisasp
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=msryQRdLLwg"]YouTube - Assassin's Creed: Brotherhood Video Review[/ame]
Καλο φαινεται αλλα οχι και κατι καινουριο. Οπως λεει και το IGN, Αssassin's Creed 2.5.
Για εμενα παντως το 2 δυσκολα θα το φτασει οτι κι αν προσφερει!
17-11-2010, 10:00
Valkyre
Valkyre's first 5 hours spoiler free impressions (huge post)
Λοιπον μετα απο 5 ωρες ενασχολησης με το παιχνιδι μπορω να πω οτι εχει μπολικο ψωμι και πραγματικα ειναι πλουσιο σε υλικο. Αναλυτικοτερα τα βαζω σε spoiler γιατι εγραψα πολλα παραπανω απο αυτα που περιμενα.Μην ανησυχειτε κανενα σποιλερ :)
Spoiler!
ΘΕΤΙΚΑ:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : Παραμενει τοπ. Οπως και οι προηγουμενοι τιτλοι η ολη παρουσιαση ειναι εξαιρετικη. Απο το HUD του animus μεχρι τις απειρες λεπτομερειες για καθε μνημειο, σημαντικο μερος που επισκεπτεστε, προσωπο και γεγονοτα, ολα ειναι στην εντελεια, οπως ακριβως ηταν και στο Assassins 2. Μαλιστα σας δινετε πλεον η επιλογη (που δεν υπηρχε στο assassins 2) να απενεργποιησετε εντελως τα updates τα trutorials κλπ. Συγκεκριμενα τα updates με info για τα μνημεια δεν μπορουσαν να απενεργοποιηθουν πριν και ενω ειναι ομορφα οταν παιζεις για πρωτη φορα το παιχνιδι, μετα απο αρκετες ωρες και αφου ηδη τα εχεις δει, κατανταει κουραστικο.
STORY: Το δυνατο κομματι του Assassins για εμενα παντα. Και το Brotherhood δεν απογοητευει. Ξεκινα ακριβως εκει που σταματησε το 2 κυριολεκτικα ομως. Η υποθεση και το σεναριο εξακολουθουν να ειναι περιπλοκα και συνομωτικα οπως ακριβως μας αρεσει. Φυσικα ακομα δεν εχω προχωρησει πολυ, αλλα το ενδιαφερον ειναι μεγαλο και παλι πιστευω στο τελος θα μεινουμε με το στομα ανοιχτο.
VOICE ACTING: Επι συνολου εξαιρετικο, υπαρχει μια εξαιρεση την οποια αναφερω στα αρνητικα. Βελτιωμενοι ολοι στους ρολους τους, κυριως ο Ezio που επιτελους σταματησε να προσπαθει να τονισει τοσο πολυ την ιταλικη προφορα και τωρα ακουγεται πιο φυσιολογικος και πειστικος. Και ολο το υπολοιπο καστ με πρωτη και καλυτερη μια κοπελα ονοματι Katerina που πραγματικα κανει καταπληκτικη δουλεια στο voice acti. (σημαντικοτατο + το εξαιρετικο και πολυ βελτιωμενο lyp synching που κανει τους χαρακτηρες πολυ πιο ζωντανους)
ΗΧΟΣ-ΜΟΥΣΙΚΗ: Στην αρχη κακοφαινεται καπως που ακους σχεδον συνεχεια κομματια απο το assassins creed 2, που ναι μεν ειχε εξαιρετικο soundtrack αλλα ενταξει θελουμε να ακουσουμε κατι νεο βρε αδερφε. Υπομονη και αυτο το νεο ερχεται και ειναι πολυ καλο στα ιδια χναρια. Μια μονο μικρη εξαιρεση εχω σε ενα κομματι που παιζει παντα αφου καταστρεψετε καποιον πυργο Borgia (υπαρχουν πολλοι τετοιοι μεσα στην πολη). Ειναι ενα κομματι διαρκειας 15 δευτερολεπτων που πραγματικα ειναι παντελως ακυρο με το υφος του Assassins Creed και θαρρεις πως εχει βγει απο καποιο παιχνιδι με βρυκολακες! Κατα τα αλλα εξαιρετικη δουλεια (παντα οσον αφορα τις πρωτες 5 ωρες).
ΓΡΑΦΙΚΑ: Μην περιμενετε τραγικες βελτιωσεις. Τα περιβαλλοντα και οι λεπτομερειες κινουνται στα ιδια επιπεδα με μικρες βελτιωσεις απο εκει και απο εδω. Ο φωτισμος εχει βελτιωθει αρκετα, τα textures ειναι λιγο καλυτερα (οχι ομως οτι θα το παρατηρρησετε) και η Ρωμη εχει στιγμες που φαινεται πανεμορφη και αλλες που ειναι απλα οκ. Μιλωντας για την Ρωμη ειναι οντως η μεγαλυτερη πολη σε Assassins Creed , ειναι πραγματικα μεγαλη και το αλογο οπως και οι παρακαμψεις απο τους υπονομους ειναι απαραιτητα. Εκει που υπαρχει σαφης βελτιωση απο το προηγουμενο παιχνιδι ειναι στα γραφικα των χαρακτηρων. Η εμφανιση τους ειναι πολυ πιο λεπτομερης, τα προσωπα τους ειδικα εχουν εξαιρετικη βελτιωση, πραγμα πολυ καλο γιατι οντως στα προηγουμενα παιχνιδια ηταν λιγο πλαστικοι.
GAMEPLAY: Αρκετες εως πολλες βελτιωσεις μεχρι εδω που εχω φτασει. Πρωτα πρωτα το συστημα μαχης ειναι πολυ πιο βελτιωμενο οταν παλευετε μεγαλα group εχθρων και δεν κατανταει βαρετο και χρονοβορο οπως ηταν στο δευτερο μερος που πραγματικα επρεπε τις περισσοτερες φορες να περιμενετε να κανει κινηση ο εχθρος πρωτα. Πλεον μπορειτε να κανετε chain kills, δηλαδη αφου σκοτωσετε καποιον κατευθειαν στρεφετε τον μοχλο προς την κατευθυνση ενος αλλου παιχτη και τον καθαριζει με την μια. Φυσικα ακουγεται πανευκολο το σκηνικο και γι αυτον τον λογο η Α.Ι. ειναι πολυ πιο επιθετικη, και πλεον μπορουν να σας πιασουν, να σας επιτεθουν 2 ταυτοχρονα με αποτελεσμα να σπασουν το combo σας. Ειναι πολυ ευχαριστο και πραγματικα σωτηριο γιατι στο 2 οπως ειπα ορισμενες φορες ηταν too much αυτο το περιμενε. Βελτιωση υπαρχει και στον χειρισμο, πλεον ειναι πιο δυσκολο να κανετε λαθος στα αλματα οπως γινοταν παλιοτερα. Ο χαρακτηρας στο 90% των περιπτωσεων θα ακολουθησει πιστα τις εντολες και δεν θα μπερδευεται. Υπαρχουν νεες κινησεις και στο platforming και στις μαχες, αρκετα ενδιαφερουσες.
Και τωρα το κορυφαιο ΟΛΩΝ για εμενα η απολυτη βελτιωση του assassins creed. Για πρωτη φορα το παιχνιδι σε ωθει κυριολεκτικα να παιξεις stealth και σου δινει ολα τα απαραιτητα εργαλεια (crossbow rocks)! Πλεον οι αντιπαλοι εχουν εναν μετρητη απο την στιγμη που σας υποψιαζονται και εχετε χρονο εσεις να κανετε τις κινησεις σας ή αν τους αποφυγετε χωρις να βαραει συναγερμος με το παραμικρο λαθος. Tαυτοχρονα για καθε αποστολη το παιχνιδι σας δινει καποιες προυποθεσεις ας πουμε που αν τις φερετε εις περας αποκτατε 100% synchronization και αυτο στην πορεια ξεκλειδωνει μυστικα missions. Τις περισσοτερες φορες που σας ζητειται να κανετε assassination ή infiltration υπαρχει προυποθεση να μην γινετε detected. Ειναι πραγματικα εξαιρετικο μην σας φοβιζει αυτο σκεπτομενοι πως επαιζε το παιχνιδι παλια. Πλεον ειναι πολυ πιο ευκολο και σας ερχεται πολυ πιο φυσικο να παιξετε κατ αυτον τον τροπο.
Κατα τα αλλα οι αποστολες που μπορειτε να παρετε και οσον αφορα το main campaign Και οσον αφορα side missions ειναι παρα πολλες παιδια. Να φανταστειτε εχω παιξει 5 ωρες (οκ δεν βιαζομαι) και ακομα δεν εχω κανει recruit τον πρωτο μου assassin.... Και η ποικιλια των αποστολων ειναι παρα πολυ καλη και ειδικα οι main quests ειναι εξαιρετικες. Χωρις σποιλερ να πω οτι το τελευταιο mission που εκανα χθες και ηταν του campaign (assassinate, rescue, αποδραση) ειχε εξαιρετικο πραγματικα pacing, απο τα καλυτερα missions που εχουν εμφανιστει στο franchise, μην πω το καλυτερο πραγματικα!
ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
Παρολαυτα υπαρχουν καποια θεματα και συγκεκριμενα ενα που με χαλασε πολυ και θα το πω στο τελος. Πρωτον τα τεχνικα προβληματα της Ubisoft συνεχιζονται. Σαφως καλυτερο framerate και λιγοτερο tearing απο το 2ο μερος, αλλα και παλι.... αρκετο και στις 2 περιπτωσεις και πραγματικα ενοχλητικο... νυσαφι πια ρε Ubisoft ελεος...
Το παιχνιδι σιγουρα δεν ειναι αρπαχτη αλλα ισχυει οτι εχεις ενα feeling οτι ειναι ενδιαμεσο chapter. Το στορυ σνεχιζει να ειναι εξαιρετικο και επιστρεφουν οι θειικοι γριφοι με ενα νεο βιντεο αποκαλυψη που παλι ονομαζεται THE TRUTH. Ομως πανω κατω εισαι στην ιδια εποχη, με τον ιδιο προγονο του Desmond και μαχεσαι για το ιδιο πανω κατω πραγμα (μεχρι στιγμης).
Αυτο στην αρχη μου εκανε φοβερη εντυπωση που θα αναφερω τωρα και θα αποφυγω τα σποιλερ αλλα σας περιμενουν εκπληξεις οσον αφορα τις σκηνες με τον Desmond. Πραγματικα αναλαμβανει εναν καινουργιο ρολο πολυ πιο εντονο απο τα προηγουμενα παιχνιδια. Δεν λεω κατι αλλο εκτος απο την φωνη του Desmond και το στυλ του που πραγματικα εχουν αλλαξει αρδην και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Οπως ολοι ξερετε την φωνη του Desmond την κανει ο γνωστοτατος σε ολους μας Nolan North που εγινε γνωστος και διασημος ως Nathan Drake στην σειρα Uncharted που κανει εξαιρετικη δουλεια. Ειλικρινα παιδια ο Desmond εχει αλλαξει εντελως. Ο North χρησιμοποιουσε μια διαφορετικη χροια της φωνης του για τον Desmond, πραγμα που πλεον δεν το κανει και μιλαει ΑΚΡΙΒΩΣ σαν να ειναι ο Drake... οχι μονο αυτο... λεει και ακριβως του ιδιου στυλ αστειακια και κανει και πλακιτσες ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ο Drake. Δεν ξερω εαν αυτο ειναι ηθελημενο απο τους δημιουργους, αλλα για εμενα ειναι μεγαλο φαουλ... ωρες ωρες ειλικρινα επιασα τον εαυτο μου να νοιζω οτι παιζω καποιο καινουργιο Uncharted και οτι ο χαρακτηρας μου ηταν ο Drake... ειναι παρα μα παρα πολυ εντονο το στοιχειο αυτο και ειναι μαλακια εντελως γιατι δεν ταιριαζει καθολου με το υφος του assassins creed.... ο Desmond εχει χασει εντελως την ταυτοτητα του και ελπιζω στο μελλον να το αλλαξουν αυτο το πραγμα. Να σημειωσω οτι τα αστεια και οι ατακες που ακουγονται ειναι εξυπνα και ωραια αλλα δεν ειναι πραγματα που θα ελεγε ο Desmond και δεν κολλανε με το υφος που μας εχει συνηθισει το παιχνιδι.
ΟΥΦ.... αυτα απο εμενα.... εγραψα παρα πολλα και ουτε που το πηρα χαμπαρι, συγχωρεστε με , ελπιζω τουλαχιστον καποιος να αντεξει να τα διαβασει και να τα εκτιμησει. Για εμενα το παιχνιδι αξιζει παντως και δεν ειναι με τιποτα αρπαχτη οπως πολλοι φοβομασταν. :)
17-11-2010, 10:08
enstikto
Ωραίος Val! Thanks για τις πληροφορίες καθώς και για τον χρόνο που αφιέρωσες για να μας ενημερώσεις!
17-11-2010, 10:15
Nek_Food
Πολύ ωραίος Val... δεν βάζεις και δυο εικόνες, να το κάνεις ξεχωριστό θέμα και τσουπ, να μία όμορφη παρουσίαση στο Brotherhood; Απλά το λέω γιατί εδώ θα χαθεί ανάμεσα στα υπόλοιπα μηνύματα και είναι κρίμα.
17-11-2010, 10:19
Valkyre
Quote:
Originally Posted by Nek_Food
Πολύ ωραίος Val... δεν βάζεις και δυο εικόνες, να το κάνεις ξεχωριστό θέμα και τσουπ, να μία όμορφη παρουσίαση στο Brotherhood; Απλά το λέω γιατί εδώ θα χαθεί ανάμεσα στα υπόλοιπα μηνύματα και είναι κρίμα.
ξερεις τι αν ηταν ολοκληρωμενο review θα το εβαζα, αλλα πολλα παιδια το εχουν κανει αυτο το ειδος preview και οπως και να το κανεις ειναι too much να κανουμε ξεχωριστο θεμα για κατι τετοιο καθε φορα. Εγω τα εγραψα τωρα οποιος θελει να τα διαβασει και το ενδιαφερουν, πιστευω θα το δει. Αντε να βαλω το λινκ στο signature μου το πολυ μπας και το δουν περισσοτερα παιδια. Σας ευχαριστω παντως για τα καλα σας λογια :)
17-11-2010, 10:24
enstikto
Παίδες αν έχετε παραγγείλει codex από cdmedia πιθανότατα να παραλαβετε σήμερα.
Μόλις εκλεισα το τηλ μαζί τους κ μου είπαν κατα 99% παραλαβή σήμερα!!!!