Ωραίος. Με έβαλες σε σκέψης να το αρχίσω και εγω στο Hardcore μιας είναι και το μόνο που μου έμεινε για πλατίνα και κάπως είναι. Force gun ε; Θα προσπαθήσω να το παλέψω.
Printable View
Ωραίος. Με έβαλες σε σκέψης να το αρχίσω και εγω στο Hardcore μιας είναι και το μόνο που μου έμεινε για πλατίνα και κάπως είναι. Force gun ε; Θα προσπαθήσω να το παλέψω.
Thanks!
Γενικά σου προτείνω στα πρώτα chapters να πάρεις full stasis ammo (να έχεις δηλαδή την δυνατότητα να ρίχνεις 4 shots αντί για 2) και να ανεβάσεις και το damage του Plasma Cutter και φυσικά λίγο το health. Μετά που θα βρείς το Force Gun αν καταφέρεις να το κάνεις full upgrade σε damage οι εχθροί δεν θα προλαβένουν να σε αγγίζουν καν. Με full damage οι "μαύροι" εχθροί είναι 2 χτυπήματα απο κοντά. Χώρια ότι τους πετάει και μακρυά οπότε δεν προλαβένουν να σε χτυπήσουν.
Απο εκεί και πέρα τα μόνα θέματα είναι τα instant deaths ήτε απο "Splat" (κατάλαβες τι εννοώ αφού το έχεις παίξει), ήτε απο Vacuum ήτε απο τους "kamikaze" με το exploding arm!
Good Luck! :)
Πραγματικα δεν καταλαβαινω το "hype" του force gun.Το αναβαθμισα πληρως για να δω τελικα "if it packs a punch" και το βρηκα παρα πολυ meh σαν οπλο.Η primary ειναι παντελως αχρηστη σε dmg(παρολο που στα upgrades φαινεται να εχει υψηλο) ,εφτασα σε σημειο να βαραω απο point black εναν hyper slasher 4 φορες και αυτος να σηκωνεται χωρις να συνεβει τιποτα(ουτε σπασμενα limps ουτε τιποτα,κατι που με παραξενεψε γιατι διαβαζα πχ στο neogaf οτι ειναι 1-2 hits).Η secondary του ειναι αρκετα δυνατη (και πολυ καλη για μαχη σε αποσταση) αλλα το χαμηλο rate of fire της δεν την κανει ιδανικη χωρις ενα καλο primary.
Προτιμω 100 φορες το ripper που πραγματικα θεριζει η βασικη του στα σωστα χερια(αν το force gun ειναι "μεινετε μακρια μου" η βασικη,τοτε στο ripper ειναι "ελατε αν σας βασταει"),συμβαδιζει τελεια με το stasis(stasis και μετα κοβεις αβερτα χωρις να φοβασαι τους necro και HUGE AMMO SAVER) και 2 δευτερευουσα κανει ακριβως το ιδιο με το force gun ,κοβωντας αβερτα σε σειρα τους necro ενω αν εισαι γρηγορος μπορεις να σηκωσεις και το blade με kinesis για ακομα μια χρηση.Huge ammo saver πραγματικα.Τα τελευταια chapter βγαιναν για πλακα
Spoiler!
Ισως φταιει το οτι επαιζα στο zealot και για αυτο να μην ηταν τοσο χρησιμο το force gun,idk.Ισως σε πιο κατω difficulties να ειναι(και στο hardcore μιας και διαβαζω οτι ειναι survivalist δυσκολια με ammo zealot +και εχει και φτηνο ammo το force gun).
Μαλλον θα το επιχειρησω και εγω το hardcore.Το αστειο ειναι οτι φοβαμαι περισσοτερο τα qte's (και φυσικα τα χαζα respawn των καμικαζι necro απο πισω μου),ενω δεν εχω καμια ορεξη να ξαναβλεπω τα "cutscenes" του παιχνιδιου αν χασω στην αρχη(τα προβληματα του να ειναι ingame cutscenes,καθως δεν υπαρχει skip).
Να πω την αλήθεια στο zealot δεν είχα κάνει full upgrade στο FG οπότε δεν μπορώ να πω. Το final boss πάντος ήταν δύο χτυπήματα για να "εξαφανιστεί" ακόμα και στο Zealot. Στο hardcore πάντος με την primary όλοι οι εχθροί απο κοντά και με "σωστή στόχευση" είναι 2 χτυπήματα. Το ίδιο και ο uber. Και επίσης είναι φοβερό run & gun όπλο! Για να μην πώ για το crowd control. Που έρχονται 10 πάνω σου και ρίχνεις μία και φεύγουν 5 μέτρα πίσω! Τέλος, δεν εκρυγνύει τους εχθρούς "βόμβες"!
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι σκότωνε και απο απόσταση τα άλλα τα πλασματάκια με τα 3 πλοκάμια (δεν θυμάμαι πως τα λένε) που ανεβαίνουν στους τοίχους. Στο chapter 12 δεν χρησιμοποίησα κανένα άλλο όπλο αν και ειχα προετοιμαστεί και με PC ammo για τους συγκεκριμένους!
Θεωρώ ότι είναι το πιό safe όπλο του παιχνιδιού. Ούτε stasis ούτε τίποτα!
Όσον αφορά το hardcore στην ουσία αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. Να πεθάνεις απο μία βλακεία instant death και να πρέπει να ξαναρχίσεις 4 και 5 chapters πίσω. Καλό τα saves λοιπόν να είναι λίγο πριν απο τέτοια sequences!
Την στολη που ειναι και στο εξωφυλλο (και στο demo) ποτε την παιρνεις ρε παιδια; Στο τελος; Τωρα ειμαι chapter 10~11 και φοραει μια που ειναι σαν του Big Daddy απο το bioshock. LoL :P
Ughh...Vintage suit....τι κακασχημη στολη,απορω πως τους ηρθε να την βαλουν μεσα στο παιχνιδι :P.
Anyways στο chapter 11 την αποκτας την στολη του εξωφυλλου(advanced suit).Προσεχε λοιπον να την εντοπισεις και να μην χασεις το schematic.
Eκανα και το πρωτο μου save στο hardcore στο σημειο.Spoiler!
Πραγματικα δεν ξερω που να κανω το αλλο save μου.Σκεφτομαι ειτε στο.Οχι τιποτα αλλο αλλα αμα χασω και χασω ποσες ωρες παιχνιδιου αμφιβαλλω να εχω το κουραγιο να το ξαναπροσπαθησω :P.Spoiler!
Χθες παντως λιγο ελλειψε απο βλακεια να χασω.Ειχα ξεχασει να αλλαξω θεση στο ripper μετα την αγορα(πανω βελακι το βαζω παντα) και οταν μου ορμησε το pack πατησα απο συνηθεια το πανω....που με εξοπλισε με το javelin gun χωρις να το προσεξω /facepalm.Ας πουμε οτι ειμαι πολυ τυχερος που επεζησα :P.
http://game.downloadatoz.com/tutoria...ume-guide.html
Δεν ισχύει για το ps3? γιατί εγω δεν θυμάμαι να βρήκα κανένα redeem code μέσα.
Για το 2ο save ίσως είναι μακρυά τα σημεία που αναφέρεις, και αν κάτι πάει στραβά θα πρέπει να ξαναπαίξεις απο το τέλος του 5!
Γύρω στο 10 ίσως να ήταν καλύτερα κατα τη γνώμη μου ή στο 9.
Το 2ο σημείο που αναφέρεις με τα μικρά ήταν γελοίο με το Force Gun (αν και με άγχωνε και μένα).
Τελικα το ρισκαρα και εκανα 2ο save πριν το.Κινδυνεψα να χασω καποιες φορες απο βλακειες μου(ενω στα zero-g quicktime event-sequences πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη :P ) αλλα ευτυχως επιβιωσα :P.Ετσι εχω το πλεονεκτημα για save πριν απο τοSpoiler!.Spoiler!
Ομολογω πως αποκτα τελειως διαφορετικο "αερα" το παιχνιδι οταν ξερεις οτι μπορεις να χασεις ποσες ωρες παιχνιδιου(ακομα και τα jump scares γινοντουσαν πιο εντονα :P ) και αποκτα τρομακτικο χαρακτηρα XD.
παιζω στο medium και κοντευω να το τελειωσω (ειμαι στο 13ο chapter).
μετα το ξεκιναω στο hard ή στο sealot που λετε?
επισης, θα εχω ακομα τα οπλα και τις οποιες αναβαθμισεις εχω κανει ή ολα απο την αρχη?
Πέρασα σήμερα το σημείο με τον ανελκυστήρα (σε Zealot mode). Αφού με σάπισαν 4-5 φορές τα κατάφερα με την ψυχή στο στόμα. Δεν μπορώ να φανταστώ να παίζω στο hardcore,να είμαι στο 7ο κεφάλαιο και να μην έχω κάνει το πρώτο save. Για εμένα είναι must το σημείο πριν τον ανελκυστήρα... αλλά ακόμη δεν λέω μεγάλες κουβέντες γιατί έχω δρόμο ακόμη... τώρα μπαίνω στο 8 !!!
Εγω ειμαι στο chapter 13. Φορεσα και τη στολη and im gooooood looking! =D
Η στολη δεν ειναι για το Dead Space 2 αλλα για το Dragon Age 2. Αν αγορασεις το Dragon Age 2 και εχεις το Dead Space 2, βαζεις το κωδικο που εχεις πισω απο το βιβλιαρακι (αν εννοει αυτον) και ξεκλειδωνεις την στολη για το Dragon Age 2.
Ναι το ξέρω ότι είναι για το dragon age 2 αλλά δεν θυμάμαι να έχει κανένα redeem code μέσα η συσκευασια απο το DS2. Διαβάζοντας σε ξένα forum λέει πως την στολή την παίρνεις αυτόματα από την στιγμή που κάνεις log in στον server της EA με το account σου, από το dead space 2, σε αντίθεση με το xbox που έχει μέσα ένα φιλάδιο με το redeem code. :d055:
Εννοεις το
.Αυτα πεφτουν πολυ ευκολα και γινεται περιπατος μεSpoiler!Αν παιζεις πρωτη φορα τοτε ναι ειναι πιο δυσκολο σημειο γιατιSpoiler!.Αν προσπαθησεις με αλλα οπλα(cutters κτλ) τοτε νομιζω ειναι σιγουρος θανατος :PSpoiler!
Ευτυχως σε εκεινο το σημειο δεν αντιμετωπισα προβλημα στο hardcoreμε το συνδυασμο αυτων των 2 οπλων.Περισσοτερο αγχωθηκα αμεσως μετα με το.Spoiler!
Πλακα πλακα το detonator ειναι απο τα πιο χρησιμα οπλα.Δεν του εχω δωσει ουτε μια αναβαθμιση(hardcore) αλλα και παλι θεριζει Ο_ο.
ελεος.
στο chapter 14,
Spoiler!
Μια ερωτηση γιατι μολις παρηγγειλα το παιχνιδι και με αυτα που διαβαζω, δεν ειμαι σιγουρος πως εκανα καλα.
Τι παιζει με τα saves? Δεν εχει αυτοματα saves ή εστω συχνα?
εχει συχνα saves. απλα αν πας για πλατινα, στο zealot (επιπεδο δυσκολιας) σου επιτρεπει να κανεις 3 save σε ολο το game.
τα ειπα αναποδα. sorry
εδω καμια βοηθεια γιατι θα το σπασω...
Spoiler!