Και ανέκδοτο,και ανεπίτρεπτο...εγώ δεν του ξαναμιλάω...άκου εκεί,για μερικές visitες...:p
:lips::lips::lips:
Printable View
Είναι 4 νεαροί μουσικοί που νοίκιασαν ένα διαμέρισμα.
Αρχίζουν λοιπόν το πρώτο βράδυ να παίζουν μουσική.Στο διπλανό διαμέρισμα
μένει ένας παππούς, εκνευρισμένος με τη φασαρία που γίνεται τρέχει και κουδουνάει στην πόρτα τους, τους ρωτάει τι συμβαίνει.
Αυτοί του λένε ότι αύριο έχουν να δώσουν μια συναυλία και πως είναι η τελευταία τους πρόβα έτσι και τα καταφέρουν θα σκίσουν.
Το ίδιο σκηνικό γίνεται για πολλά βράδια, αλλά δυστυχώς ο παππούς στο ερώτημα του κάθε φορά έπαιρνε πάντα την ίδια απάντηση.
Κάποτε ο παππούς σταμάτησε να τους χτυπά την πόρτα και να ρωτά τα ίδια και τα ίδια.
Οι νεαροί όμως που συνήθισαν την παρουσία του τόσες μέρες ανησύχησαν οπότε πάνε στο διαμέρισμά του να δουν μήπως και έπαθε κάτι.
Βρίσκουν την πόρτα ανοιχτή και περνούν μέσα, τα φώτα όλα κλειστά, αριστερά, δεξιά ψάχνουν κανένας, στο βάθος βλέπουν το φως από το μπάνιο
αναμμένο, ανοίγουν την πόρτα και έκπληκτοι βλέπουν το γέρο να αυτοικανοποιειται..
Ο ένας από αυτούς τον ρωτά: Παππού τι κανείς εδώ;
Νααα μια τελευταία πρόβα, έτσι και μου σηκωθεί έρχομαι να σας γ.....ω όλους!
:blush::blush:
Κάποιος καθόταν στο μπαρ του αεροδρομίου της Ατλάντα, όπου πρόσεξε μια πανέμορφη γυναίκα να κάθεται δίπλα του.
Σκέφτηκε:
- "Πω πω, κουκλάρα, πρέπει να είναι αεροσυνοδός. Αλλά σε ποια εταιρία να δουλεύει;"
Ελπίζοντας να σπάσει τον πάγο, σκύβει στο πλάι και ψυθιρίζει το σλόγκαν της Delta:
- "Love to fly and it shows?"
Εκείνη τον κάρφωσε με ένα παραξενεμένο βλέμα, οπότε αυτός σκέφτεται: - "Μπα, δεν δουλεύει για τη Delta..."
Λίγο αργότερα, θυμήθηκε ένα άλλο σλόγκαν, αυτό της American Airlines: - "Something special in the air?"
Εκείνη τον κοίταξε με το ίδιο παραξενεμένο βλέμα, οπότε αυτός ξέγραψε και την American Airlines. Αμέσως μετά δοκίμασε το σλόγκαν της United: - "I would really love to fly your friendly skies?"
Αυτή τη φορά η γυναίκα γύρισε και του απάντησε εκνευρισμένη:
- "What the f** do you want?"
Αυτός χαμογέλασε και κάθησε κανονικά στην καρέκλα του...
- "Aaaa, Olympic Airways..."
Ανέκδοτο σε video......
[youtube]RIZ0KWpIF04[/youtube]
aaaaaaaaaaaaaxaxaxa,poli kalo
Είναι που λέτε μια ξανθιά, μια μελαχρινή και μια κοκκινομάλλα, οι οποίες έχουν ναυαγήσει σε ένα ερημονήσι. Η απέναντι ακτή απέχει 100 μίλια, πολύ μεγάλη απόσταση. Αλλά, μια και δεν έχουν καθόλου φαγητό και νερό πρέπει να προσπαθήσουν να τη διασχίσουν αλλιώς θα πεθάνουν. Κανονίζουν, λοιπόν να φύγει μια από αυτές και να πάει να φέρει βοήθεια. Ξεκινάει λοιπόν η κοκκινομάλλα, η οποία κάνει δέκα μίλια, νιώθει ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει και γυρίζει πίσω. Μετά αποφασίζουν να δοκιμάσει η μελαχρινή, η οποία ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Πράγματι, έκανε 15 μίλια, αλλά κουράστηκε και αυτή και γύρισε πίσω. Έτσι, απέμεινε η ξανθιά. Βλέποντας ότι είναι η μόνη ελπίδα που είχαν, η ξανθιά ξεκίνησε με όλες της τις δυνάμεις, έκανε 95 μίλια, και ξεθεωμένη είπε:
- "Αποκλείεται να τα καταφέρω", και γύρισε πίσω.
Κάποιος ύποπτος για ληστεία παρουσιαζεται στο δικαστήριο:
- Πιθανότατα να έχεις δίκιο και να εισαι αθώος, του λέει ο πρόεδρος, αλλά χρειάζεσαι ένα μάρτυρα. Σε είδε κανενας την ώρα της ληστειας;
- Ευτυχώς όχι, κ. πρόεδρε
Κάποιος μπασκετμπολίστας ήταν αραχτός σε ένα μπαρ. Την έπεσε σε μια πανέμορφη κοπέλα και χωρίς πολλά πολλά...φεύγουν από το μπαρ και πάνε σπίτι της. Κατά την διάρκεια των προκαταρτικών και ενώ η κοπέλα του βγάζει το πουκάμισο, βλέπει ένα τατουάζ στο μπράτσο του που λέει REEBOK. Αυτός της εξηγεί ότι είναι για διαφημιστικούς λόγους και ότι η REEBOK τον πληρώνει καλά για αυτό.
Ύστερα από λίγο, ενώ του βγάζει το παντελόνι, βλέπει στο μπούτι του ένα τατουάζ που λέει PUMA. Αυτός πάλι της εξηγεί ότι είναι για διαφημιστικούς λόγους.
Ενώ συνεχίζουν, αυτή του βγάζει το μποξεράκι και βλέπει στο πουλί του ένα τατουάζ που λέει AIDS. Τρομάζει το κοριτσάκι και κάνει να φύγει. Την προλαβαίνει αυτός και της λέει:
- Μη φοβάσαι. Αν το χαϊδέψεις λίγο, θα δεις πως γράφει ADIDAS
Στο συνεργείο: - Δεν μπόρεσα να σας φτιάξω τα φρένα, γι' αυτό σας δυνάμωσα την κόρνα.
:rant::angry:
Ένας τύπος με ένα fiat 124 σε ένα συνεργείο και λέει του μάστορα:
"Θέλω να μου βάλεις πάνω μηχανή 3000cc με διπλό turbo,να έχει τελική τουλάχιστον 350 km/h και 0-100 στα 1.5 sec,λάστιχα 305/40/21 μπρος-πίσω,νίτρο αεροτομές κτλ.Αλλά να μην καίει και τον κώλο του,οκ;"
Ο μάστορας χωρίς να σηκώσει τα μάτια του από το fiatάκι του λέει:
"Εντάξει,άστο και έλα σε κανα τέταρτο να το πάρεις..."
Ο άλλος απορημένος..."Μα τί,σε ένα τέταρτο θα είναι έτοιμο;Πλάκα μου κάνεις;"
Και τότε τον κοιτάει στα μάτια ο μάστορας και του λέει:"Μα δεν το ξεκίνησα εγώ ..."
Μια ξανθιά οδηγεί το αυτοκίνητο της και σε κάποιο φανάρι εμφανίζεται ο σχετικός Πακιστανός για να της καθαρίσει το τζάμι.
Το τζάμι είναι καθαρό και η κοπέλα του δίνει 50 λεπτά και του κάνει νόημα να μην το καθαρίσει.
Ο Πακιστανός ενθουσιάζεται και της λέει με σπασμένα ελληνικά:
- "Κυρία, είστε πολύ όμορφη."
Η ξανθιά συνεχίζει τον δρόμο της, και στο άλλο φανάρι πάλι τα ίδια. Ο ίδιος Πακιστανός κάνει πάλι να της πλύνει το τζάμι, του δίνει πάλι 50 λεπτά, και ακούει πάλι το ίδιο κομπλιμέντο.
Αυτή η ιστορία συνεχίζεται και στα επόμενα 5-6 φανάρια...
Πάντα ο ίδιος Πακιστανός, και με το ίδιο κομπλιμέντο, οπότε η κοπέλα δεν αντέχει και του λέει:
- "Κοίταξε, θα σου δώσω 5 ευρώ, αρκεί αν μου πεις πως το κάνεις και εμφανίζεσαι σε κάθε φανάρι."
- "Κυρία", λέει αυτός, "αν μου δώσετε 5 ευρώ, θα σας πω πως να βγείτε από την πλατεία..."
Το ζευγάρι κοιμάται αμέριμνο στο σπίτι, 3 η ώρα το πρωί όταν ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. Έντρομοι πετάγονται από το κρεβάτι. Ο άντρας πάει στο θυροτηλέφωνο... και ρωτάει:
-"Ποιος είναι;"
Ακούγεται μια αντρική φωνή.
- "Φίλε, κατεβαίνεις να με σπρώξεις λίγο, σε παρακαλώ;"
-"ΤΙ;;; ενίσταται ο άντρας, "Μας ξύπνησες νυχτιάτικα για να κατέβω να σε σπρώξω; Δεν είσαι με τα καλά σου. Aντε παράτα μας!"
και... γυρίζει στο κρεβάτι του, όπου εξηγεί στη γυναίκα του τι έγινε. Σε κανένα 10λεπτο, μόλις τους ξανάπαιρνε ο ύπνος, να' σου πάλι το κουδούνι. Πετάγεται από το κρεβάτι ο τύπος, τρέχει στο θυροτηλέφωνο κι ακούει πάλι την ίδια φωνή:
- "Έλα, ρε φίλε! Κατέβα λίγο να με σπρώξεις σε παρακαλώ !"
Έξαλλος ο άντρας, του απαντάει
-"Ρε, άμα κατέβω κάτω, θα σε κάνω μαύρο, το κατάλαβες; Εξαφανίσου, μην φωνάξω την αστυνομία!".
Γυρίζει ξανά στο κρεβάτι, οπότε του λέει η γυναίκα του:
- "Βρε αγάπη μου, ξυπνήσαμε που ξυπνήσαμε, κι όσο να' ναι άνθρωποι είμαστε ... Θα μπορούσε να συμβεί και σένα μέσα στη νύχτα να μείνεις με το αυτοκίνητο και να μην υπάρχει ψυχή να σε βοηθήσει. Aντε, κάνε ένα ψυχικό, να πάει στα κομμάτια - μπας και ησυχάσουμε..."
-"Τέλος πάντων, ας σου κάνω το χατίρι, γιατί αυτός είναι ικανός να ξαναχτυπήσει..."
Ρίχνει ένα μπουφάν πάνω από τις πιτζάμες και κατεβαίνει στον δρόμο, όπου όμως ... δεν υπάρχει ψυχή! Κοιτάει από δω, κοιτάει από κει, τίποτα.
Βάζει μια φωνή:
- "Πού είσαι εσύ που φωνάζεις τόση ώρα να σε σπρώξω;"
Κι ακούει τη φωνή του τύπου από το παρκάκι δίπλα:
-"Εδώ, στις κούνιες !!!!!"
:o:o:o:o:o
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Καλοοοο!!!! Ελιωσα!!! :p
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Θεϊκο Κωνσταντινα!!!!:p:p:p
Είναι ο τυπάς και ψάχνει να παρκάρει στο Παγκράτι εδώ και 3 τέταρτα.
Ξενερωμένος εντελώς πια.. κι αφού έχει πει όσα μπινελίκια ξέρει από τα νεύρα του, αρχίζει:
- Θεέ μου... σε παρακαλώ... βοήθησε με να βρω πάρκινγκ. Δεν αντέχω άλλο! Κι εγώ, παρόλο που ήμουν τόσα χρόνια άπιστος θα κάνω τα πάντα για σένα. Θα αλλάξω, θα πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία. Σε θερμοπαρακαλώ, κάνε μόλις στρίψω στην γωνία να έχει μια θεσούλα. Σε παρακαλώ...
Μόλις στρίβει λοιπόν στην γωνία, να σου η θεσούλα ελεύθερη. Κοιτάζει ο τυπάς τον ουρανό:
- Αστο Θεέ... Βρήκα
O άντρας διαβάζει την εφημερίδα του και ξαφνικά μπαίνειστο δωμάτιο η γυναίκα του και χωρίς άλλη λέξητου αστράφτει μια δυνατή σφαλιάρα.
Μα καλά τρελάθηκες; Τι με χτυπάς;
Τι είναι αυτό το χαρτάκι που βρήκα στην τσέπη του παντελονιού σου και γράφει ΜΑΡΙΛΟΥ;;;;
Δεν θυμάσαι πριν από 2 βδομάδες που πήγα στον ιππόδρομο; ΜΑΡΙΛΟΥ είναι το όνομα του αλόγου που είχα ποντάρει.
Πω-πω, με συγχωρείς, ώρες-ώρες και γω δεν καταλαβαίνω πώς γίνομαι τόσο ζηλιάρα. Ελπίζω να μην σε πόνεσα πολύ.
Μετά από 3 μέρες το ίδιο σκηνικό. Ο άντρας να διαβάζει αμέριμνος την εφημερίδα του στην πολυθρόνα και η γυναίκα του με όλη της την φόρα του ρίχνει μια δυνατή τηγανιά (ΤΕΦΑΛ) στο κεφάλι.
Μα καλά, τι έπαθες πάλι;
Τηλεφώνησε το ΑΛΟΓΟ και σε θέλει.....
an 8elete anekdoto...deite t post t gianni sto warhawk online tournament