Παίζετε με τον πόνο μου , που το έχω προπαραγγείλει εδω κ καιρο .. Και ξαφνικά για μια δουλεια έχω βρεθεί φλωρινα απο την Κυριακή ... Καλη σεζόν να έχουμε κ να το χαρούμε μάγκες φέτος !!! :)
Printable View
Παίζετε με τον πόνο μου , που το έχω προπαραγγείλει εδω κ καιρο .. Και ξαφνικά για μια δουλεια έχω βρεθεί φλωρινα απο την Κυριακή ... Καλη σεζόν να έχουμε κ να το χαρούμε μάγκες φέτος !!! :)
Ναι γιατι αυτο ειναι το preload, κατεβαζεις το παιχνιδι ωστε να ειναι ετοιμο τη μερα κυκλοφοριας του.
Δεν γινεται...
Για να μπορειτε να παιζετε και οι δυο θα πρεπει το account που κατεβασε το παιχνιδι, να γινει primary στη κονσολα του φιλου σου.
Μετα ο φιλος σου παιζει με το δικο του account αλλα εσυ παιζεις αποκλειστικα και μονο με το account που κατεβασες το παιχνιδι.
Αν δεν το μοιρασεις σε φιλο σου, τοτε παιζεις κανονικα με το δικο σου account, αρκει το αμερικανικο που κατεβασες το παιχνιδι να γινει primary στη κονσολα σου.
Ελπιζω να βοηθησα...
μολις το εβαλα να κατεβαινει...μετα απο 2 χρονια επιστρεφω...
Ελα ρε παιδί μου! Αντε να μαζευόμαστε φέτος..
Υπαρχει ορεξη για τουρνουα?
Αν ειναι να το σεταρω. Σκεφτομαι κατι σε φαση C.L ετσι ωστε να ολοκληρωθουν ολοι οι αγωνες και να υπαρχει ενδιαφερον.
Αν γουσταρετε ριξτε ενα like στο post για να ξεκινησω καινουργιο θεμα.
το fifa 15 διαθεσιμο για παιξιμο ( :p ) μεσω αμερικανικου psn..
Μου φάνηκε πιο αργό σε ταχύτητα (το οποίο είναι καλό). Οι τερματοφύλακες μου φαίνονται ακόμα (ή εγώ δεν έχω μάθει τις καινούργιες γωνίες στο στικ) δυνατοί. πχ με Στάριτζ μόνος τετατετ με finesse και το έπιασε 2 φορές ο Χαρτ.
Για τους οπαδούς του FUT:
στο football club catalog εχει διαθέσιμους αρκετούς παίκτες για loan ανάλογα το level του χρήστη.
level 30 Lewa
level 27 Bale
level 25 Vidal
level 23 James και άλλους πολλούς. ¨οσο καλύτερος βέβαια ο παίκτης τόσο λιγότερα τα ματς που είναι διαθέσιμος.
Σε μαγαζι υπαρχει περιπτωση να το παρουμε νωριτερα απο Παρασκευη παιδια?
Δεν περναει η ωρα στο γραφειο.. Το εχω βαλει απο το βραδυ και εχει κατεβει..
Απο το μεσημερι τα μανικια διπλωμενα και καλη ποδοσφαιρικη σεζον!
Λοιπόν έπαιξα περίπου 10 παιχνίδια μόνο στο Ultimate Team , και έχουμε και λέμε .. Όλοι προσπαθούν να πάρουν την μπάλα με τον πιο γρήγορο παίκτη και απλά να τρέξουν! ειδικά οι τρίπλες σε περνάνε σαν σταματημένο, φτιάξανε και τα γκολ από σέντρες σαν του FIFA 14 σε λογικά επίπεδα μπαίνουν γκολ πλέον , η άμυνα μέχρι να την συνηθίσεις είναι δύσκολο, είναι πολύ γρήγορο το Ultimate Team , επίσης φτιάξανε τους τερματοφύλακες που έχαναν την θέση τους, αλλά στην κλειστή γωνία τους τα τρώνε όλα σχεδόν! Και σήμερα ειδικά πολύ lag στα games! έχασα ματς 4-5 μόνο από το Lag!
Αυτή είναι η ομάδα μου .. φιλότιμη για αρχή, ο aboubakar παιχταράς! 7 ματς 10 γκολ, την αλλάζω σε διάφορα συστήματα για να ξεκουράζω παίκτες και να βάζω αναπληρωματικούς! επίσης αγοράστε contracts τώρα που κοστίζουν 200 coins, θα ανέβει η τιμή τους, αν θυμάστε στο FIFA 14 κόστιζαν 350-400 coins!
http://i.imgur.com/8Q3xPYO.png
FIFA 15 review
Quote:
So, the $64,000 question - is FIFA 15 better to play than last year? The short answer is no. It's so different that it will frustrate as many fans as it delights, based on their different approaches to the game.
But ask another question. Would we want FIFA, like Call of Duty, to have nailed-down mechanics that gets infinitesimal tweaks each year? Again, the answer is probably no.
Relearning FIFA each year has become part of its appeal. The mystery is whether or not this is something deliberate on EA's part, or whether, and I think this is much more likely, their developers are stuck in a holding pattern, balancing and rebalancing between pace and technique each year, responding to community complaints and pressure to deliver annual products of sufficient variance. If I had to put money on it, I'd say that FIFA 16, like FIFA 14, will blunt pacy players and then tell us it's an improvement. But nothing is being improved if there's no clear end point in sight.
That, perhaps, is FIFA's defining contradiction. EA can quite fairly claim to have again delivered the best football game ever made. But every year the developers seem to have less of an idea what that means.
Πρόλαβα και επαιξα ένα seasons online Fener - Olympiakos και δύο FUT offline tournament.
Είναι πιο αργό από το demo, η άμυνα θέλει λίγο εξάσκηση , με πέρναγαν έυκολα και είχαν κατοχή αλλά γκολ πλέον ιδρώνεις για να βάλεις.
Εξακολουθεί το θέμα με την "υπεροχή" , τι εννοώ,...ο αντίπαλος με είχε στριμώξει πολύ και μετά το γκολ του στο 57' είχα απίστευτη κατοχή και πίεζα συνέχεια χωρίς να αλλάξω κάτι στην τακτική, αποτέλεσμα να κάνω συνέχεια φάσεις και να βάλω 2 γκολ (Μητρογκόλ!!)
Lag δεν είχε καθόλου.
Τα στατιστικά του Ολυμπιακού μέτρια, η άμυνα πολύ αργή, ο Μαζουάκου υποτιμημένος ο Κασάμι 71 overall o Μιλιβόγεβιτς 69.
Πρωτη χρονια που εχω ψηθει να ασχοληθω με το fut και αυτη ειναι μια 11αδα που εφτιαξα στο web app τις τελευταιες μερες.
Καμια συμβουλη? Επισης με τα συμβολαια πως τα καταφερνετε? Εμενα οι περισοτεροι απο αυτους που βλεπετε εχουν για 7 αγωνες και δεν ειμαι σιγουρος αν θα μου φτανουν τα λεφτα μετα απο 7 αγωνες για να παρω τοσ συμβολαια. Δινουν και τα ματς που παιζεις συμβολαια σα reward η κατι τετοιο? Ευχαριστω και καλο καψιμο. Επισης για πρωταθληματακι ειμαι και εγω μεσα
http://i.imgur.com/4BnzGRE.jpg
Την Παρασκευή έχει launch events σε Πλαισιο και Κωτσοβολο
Quote:
ΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΟΣ & ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ PS4
Έλα αυτήν την Παρασκευή 10:00 – 21:00 στο Πλαίσιο @The Mall Athens και παίξε ΠΡΩΤΟΣ Fifa15 στο PS4!
Ένας τυχερός θα κερδίσει το PS4 μαζί με το Fifa15 μετά από κλήρωση!
Quote:
FIFA15 LAUNCH EVENT ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δύο καταστήματα Κωτσόβολος, δύο μεγάλα τουρνουά, 500 ευρώ
Ελπίζουμε τα δάχτυλα σας να ξεκουράστηκαν μετά το FIFA τουρνουά του eGaming 2014 και να είναι έτοιμα για ακόμα περισσότερα καθώς το νέο FIFA15 πλησιάζει με το δικό του launch event σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πολλά δώρα, quiz και φυσικά νέα τουρνουά!
Που και πότε;
26 Σεπτεμβρίου 2014 - Αθήνα: Κωτσόβολος (The Mall Athens, Μαρούσι) - Check-in 17.00
4 Οκτωβρίου 2014 - Θεσσαλονίκη: Κωτσόβολος Mega Ευκαρπίας - Check-in 15.00
Τουρνουά
Οι αγώνες θα γίνουν σε κονσόλες XboX One, λίγες στιγμές μετά την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου. Οι εγγραφές θα γίνουν Online (www.fifa15.gr) και στον χώρο του event με πεντακόσια ευρώ έπαθλα για τους διαγωνιζόμενους. Όσοι εγγραφούν online θα πρέπει να κάνουν check in στον χώρο του event στις παραπάνω ώρες.
http://gr.ign.com/fifa-15-xbox-one/5...i-thessalonike
παιδια μηπως ξερει κανεις εαν υπαρχει η εκδοση early access του παιχνιδιου αυτο που σου δινει το δικαιωμα να εχεις στην κατοχη σου το παιχνιδι 3 μερες πριν κυκλοφορησει ?
στο ps4? ειμαι κατοχος του season ticket αλλα δεν το βρισκω για κατεβασμα
Παίδες όποιος ενδιαφέρεται για τουρνουά FIFA15 για PS4 εδώ
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post541142