Originally Posted by
petaloudas
- Καλημέρα Νίκο. Ημέρα αγώνα σήμερα. Είναι η πρώτη σου συμμετοχή, έχοντας όμως μια πρώτη ιδέα για το επίπεδο της διοργάνωσης. Θα ήθελες να μας πεις δυο λόγια;;
- Καλημέρα.! Ναι, ευχαριστώ. Είναι η πρώτη μου συμμετοχή, αυτό είναι αλήθεια, υπάρχει ένα τρακ, αλλά είμαι ενθουσιασμένος από το όλο κλίμα κι έτσι δεν με επηρεάζει.
Είχαμε ένα καλό διήμερο δοκιμών, η ομάδα μου δούλεψε σκληρά κι έκανε νομίζω καλή δουλειά με το αυτοκίνητο. Νοιώθω εμπιστοσύνη, έχουμε καλό ρυθμό. Είχαμε κάποια προβληματάκια πάνω στα οποία δουλέψαμε, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και δεν νομίζω να μας επηρεάσουν στον αγώνα. Το επίπεδο είναι αλήθεια υψηλό, αλλά εμείς κοιτάμε πρώτα τη δική μας απόδοση. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος και να δώσω το 100%, στόχος μας είναι ο τερματισμός πρώτα, κι αν το αυτοκίνητο και οι συνθήκες το επιτρέψουν μια θέση στους βαθμούς. Θα είναι οι πρώτοι μας. Νομίζω θα το χαρεί όλη η ομάδα μου!
- Υπάρχει μία συζήτηση αυτές τις μέρες, σχετικά με τις κατατακτήριες δοκιμές. Ποια είναι η θέση η δική σου και της ομάδας σου;
- Δε έχω κάτι να πω. Είναι θέματα διοργάνωσης, κι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους διοργανωτές για την ομαλή έκβαση. Εμείς είπαμε την άποψή μας στους υπεύθυνους, αλλά από κει και πέρα κοιτάμε μόνο το να δώσουμε το 100% και να έχουμε έναν καλό αγώνα.
- Ευχαριστούμε Νίκο. Καλό επιτυχία στον αγώνα.
- Ευχαριστώ.