Ειναι αρκετα βελτιωμενα φετος,για να μη μιλησω για ρεαλισμο στην αδρανεια που ειναι 10 σκαλια πανω απο το fifa 12.
Printable View
pds rep τέλος εντάξει κ εγώ ζήλευα πέρσυ το animation του FIFA αλλά φέτος ούτε καν το πρόσεξα κ όπως είπες το προ κράτησε τα καλά στοιχεία του,άντε να βγει το 2ο ντεμο να δούμε τι λέει κ αυτό αν κ στην gamescon το παιχνίδι είναι πιο γρήγορο κ μου αρέσει μιας κ το αργό που ήταν μου την έσπαγε
Δεν θα ελεγα οτι ειναι ακομα καλο το animation στο pro.Εχει παλι τα κλασικα προβληματα,αλλα βλεπω οτι προσθεσαν πιο ευστοχα animations.Μπορει να ειναι λιγοτερα,αλλα ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα για μενα.
μα ουτε και εγω ειπα οτι το animation ειναι καλυτερο του φιφα απλα η αισθηση ειναι αρκετα ωραια στα ματια μου πλεον και κατι bug που ειχε και μου την εσπαγαν εφτιαξε ασε που μαλλον επιτελους εχουν φτιαξει στο 2 vs 2 να μην αλλαζει παιχτη συνεχεια
2ο ντεμο σκαει 28-29 αυγουστου με 11 ομαδες και 10λεπτο επιτελους http://www.konami-pes2013.com/en/201...ble-next-week/
Ειναι και αυτο ναι.
Αλλα η αδρανεια δεν περιλαμβανει μονο αυτο.Ο παιχτης ειναι ανθρωπος πρωτα απ'ολα,οποτε αργει να στριψει ορισμενες φορες,αργει να αντιδρασει σε ενα κακο κοντρολ κτλ.
Στο fifa ο παιχτης δενει την μπαλα και στριβει πολυ ευκολα(ειδικα το μπρος/πισω ειναι υπερβολικο ορισμενες φορες),χωρις να χανει καθολου απο την κινηση του.
Δεν φαινεται τοσο στα βιντεακια.Μπορεις να δοκιμασεις το ντεμο του Pes και να δωσεις προσοχη σε αυτο το χαρακτηριστικο.
επισης καποια νεα.
- PES 2013 is the last game on this current engine
- Work is being done to manual passing
- Work is being done to the inconsistent outcomes of the passing bar
- The new Rival Rankings online mode is a way of users playing similarly rated teams online. So no more mid-table teams vs Barca/Madrid
- Master League transfers have been changed up, bringing more transparency, giving you a clearer indication of what the player wants, and why a deal might have failed. Kei touches on ways to achieve purchasing players who might initially refuse
Ειμαι πολυ χαρουμενος για το πρωτο:)
Ισχυει αυτο που λες...παρολαυτα εχω δει και στο φιφα στοιχεια αδρανειας αλλα οντως δεν ειναι τοσο εμφανες οσο στο προ.
που είδες ότι είναι το last; εγώ δεν το πιστεύω μιας κ το προ νομίζω βγαίνει ακόμα για ps2 βέβαια μην εννοούν ότι μεγάλες αλλαγές δεν θα υπάρχουν του χρόνου οκ λογικό εντάξει κ φέτος απρόσμενα ήρθαν μεγάλες αλλαγές κ στο φιφα το ίδιο θα γίνει αλλά κ το 2013 να βγει το ps4 νομίζεις ότι θα τρέξουν όλοι να το πάρουν.
υγ.πολύ κακό νέο αν δεν συνεχίσει να βγαίνει γενικά προ στο PS3
sorry δεν εβαλα πηγη.
http://winningelevenblog.com/blog/ke...13-the-future/
Αυτο ''PES 2013 is the last game on this current engine'' πως το μετεφρασες ''δεν θα ξαναβγει pes για το Ps3''?
αν ισχυει οτι θα πανε σε νεα μηχανη του χρονου βλεπω τα εξης σεναρια:
1.To next gen pes στο Ps4 θα χρησιμοποιει την νεα μηχανη και αυτο του ps3 την υπαρχουσα
2.Το pes του ps3 θα χρησιμοποιησει ''μερος'' της next gen μηχανης και την μεγαλη βελτιωση θα την δουμε στο ps4.
Θεωρω απιθανο να σταματησουν να βγαζουν pes στο ps3 και δεν ειπα ποτε κατι τετοιο.
δεν είδα το engine είμαι δουλειά βλέπεις πως δεν έκανα καμία βλακεία όταν το άκουσα.Ναι τέλος η μηχανή το pes14 για ps4 λογικά θα έχει καλύτερα γραφικά κ μέχρι εκεί θυμάμαι το pes 6 έπαιζε καλύτερα σε PS2 αντί για 360. άντε να δούμε την νέα μηχανή
Δηλαδή πιστεύετε ότι το πολύ σε ένα χρόνο από τώρα θα έχει κυκλοφορήσει το PS4;;Δύσκολο μου φαίνεται σε 2 χρόνια το υπολογίζω προσωπικά.
όπως κ να έχει δεν θα ξανά ασχοληθούν με την υπάρχουσα engine.θα την πω την κακία αλλά το φιφα μια χαρά engine έχει οι Ιάπωνες δεν μπορούσαν να απογειώσουν την engine τους;
^^ Βαζω στοιχημα οτι η ομαδα του FIFA ειναι τεραστια σε σχεση με αυτη του Takatsuka. Ριχνει πιο πολλα λεφτα η EA στην μηχανη και σε ανθρωπινο δυναμικο οποτε λογικο ειναι να εχει προχωρησει περισσοτερο την τεχνολογια της.
Καλα νεα για τη μηχανη σιγουρα, οχι απο αποψη γραφικων, προσωπικα δεν με χαλανε καθολου τα γραφικα της υπαρχουσας μηχανης. Περισσοτερο για τα physics και ολα τα "τριγυρω".
Μιχαλη δεν το βρισκω και απιθανο! To πολυ σε ενα χρονο δεν παιζει (αποκλειεται να κυκλοφορησει καινουρια κονσολα καλοκαιριατικα) αλλα σε 1,5 why not? Αν υποθεσουμε οτι οι κονσολες νεας γενιας ανακοινωθουν καποια στιγμη early 13(e3 2013 ξερω γω) και πανε για λανσαρισμα γυρω στα Χριστουγεννα του 13 (δεν ειναι και ακραιο σεναριο, για μενα το πιθανοτερο) τοτε δεν αποκλειεται ενα απο τα launch παιχνιδια να ειναι το pes2014. Φυσικα θα κυκλοφορησουν κανονικα και στις υπολοιπες πλατφορμες απλα οπως ειπε και ο Βαγγελης με την παλια μηχανη (κατι αναλογο με αυτο που εγινε στο ps2).Quote:
Δηλαδή πιστεύετε ότι το πολύ σε ένα χρόνο από τώρα θα έχει κυκλοφορήσει το PS4;;Δύσκολο μου φαίνεται σε 2 χρόνια το υπολογίζω προσωπικά.
Και κατι ασχετο/σχετικο, το pes2013 δεν θα κυκλοφορησει καθολου στο psvita. Τραγικο εκ μερους της konami ΙΜΟ.
Το Αμερικανικο Εξωφυλλο.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...65114071_n.jpg
Η Konami ανακοίνωσε πως το φετινό Pro Evolution Soccer θα περιλαμβάνει 20 επίσημες ομάδες από τη Βραζιλία
http://www.enternity.gr/Article/Ανακ...013/11145.html
επιτέλους να παίζουμε με ronaldinho χωρίς να πηγαίνουμε σε ξεχωριστό μενού
Χαλια Το Αμερικανικο Εξωφυλλο.Δεν ξερουν μπαλα εκει!!
Ε όχι και χάλια ο Neymar.
Σε 2-3 χρόνια (γιατί είναι πιτσιρικάς ακόμη)
θα παρακαλάνε εκεί στην ΕΑ να τον βάλουν στο εξώφυλλο του FIFA.